Sala de premsa

imagen

La commemoració del 80è aniversari dels bombardeigs franquistes a Manresa continua amb una taula rodona i la projecció d’un documental

L’Auditori de la Plana de l’Om acollirà aquest divendres, a 2/4 de 8 de la tarda, la taula rodona “Els bombardeigs franquistes durant la Guerra Civil”, i el proper dimarts, 29 de gener, la presentació del documental "Borrallons de neu. Viatge Manresa-Mauthaussen”. D’altra banda, fins al 3 de març es podrà visitar l’exposició “I la mort va caure del cel. 80 anys dels bombardeigs franquistes a Manresa” al refugi antiaeri de la Renaixença.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament engega el projecte de teatre social "MOU-Teatre" per treballar diferents problemàtiques i desigualtats

El projecte “MOU-TEatre. Arts escèniques, inclusió i transformació social”, que ha arrancat aquest mes de gener, busca aprofundir en diferents temàtiques que afecten a col·lectius diversos de la ciutat, però amb un objectiu comú: treballar per afavorir la inclusió i la transformació social de tots ells.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa aprova un protocol de prevenció i gestió d’agressions al personal dels serveis municipals

El document, que ha estat consensuat i validat pel Comitè de Seguretat i Salut de l’Ajuntament, determina les actuacions preventives i els circuits establerts en cas d’agressions als treballadors dels serveis d’atenció directa als usuaris, tant si es produeixen dins com fora dels centres de treball.

Llegir més
imagen

Manresa estrena dimarts, diada de Sant Jordi, el projecte “Biblionius”, per fomentar l’intercanvi de llibres i la lectura

Els Biblionius són casetes d’intercanvi gratuït de llibres. En total se n’instal·laran 13 a diferents punts de la ciutat. S'estrenaran dimarts vinent, diada de Sant Jordi, en un acte que tindrà lloc a 2/4 d'11 del matí a la plaça Fius i Palà.

Llegir més

Tall de trànsit al carrer Era Firmat dimecres i dijous que ve

En el tram que hi ha entre els carrers Bonsuccés i Circumval·lació, de 9 a 18 h, amb motiu dels treballs de retirada de runes per les obres d’un enderroc. 

Llegir més
imagen

Manresa tornarà a tenir servei de bus gratuït durant la diada de Sant Jordi

L’Ajuntament de Manresa establirà un dispositiu especial de mobilitat amb l'objectiu de garantir la seguretat dels vianants, l'accés amb fluïdesa del transport públic al centre de la ciutat i millorar la circulació del trànsit.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament convoca el Premi Pare Ignasi Puig i Simon, dins els Premis Lacetània de les Arts i la Cultura 2019

Fins al 18 d’octubre es poden presentar els treballs de recerca relacionats amb la Manresa Ignasiana. El premi té una dotació de 1.500 euros.

Llegir més

Treballs d'Aigües de Manresa a la ctra. de Cardona, dimarts vinent

L'actuació té una durada de dues setmanes. No hi ha afectacions al trànsit

Llegir més

Tall de trànsit en un tram del carrer del Cós, dimecres 24 d'abril

S'hi faran treballs de millora d'un tram de rigola (paviment)

 

Llegir més
imagen

Afectacions a la mobilitat viària a Manresa per la Processó de Divendres Sant

Amb motiu de la Processó d’aquest divendres 19 d’abril a partir de les 20.30 h, es produiran talls de trànsit en diversos carrers del Centre Històric i del centre de la ciutat. El transport públic urbà també alterarà el recorregut en dues de les seves línies.

 

Llegir més
imagen

La Diputació de Barcelona i BBVA signen un crèdit amb l'Ajuntament de Manresa per més de 7,25 milions d'euros

La corporació provincial subvenciona 238.494,33 euros d'aquest préstec en el marc del Programa de Crèdit Local corresponent al període 2019-2020.

Llegir més