Sala de premsa

imagen

L’Ajuntament pinta l’itinerari dels Pous de glaç i la riera de Guardiola, a l’Anella Verda

S’ha marcat tot el recorregut amb pintura verda, un treball realitzat amb la col·laboració de persones voluntàries. Aquest itinerari és el primer que es pinta des de fa uns anys i es preveu que entre final d’any i el 2019 es senyalitzin la resta d’itineraris senderistes que transcorren per l’Anella Verda.

 

Llegir més
imagen

S’obre la convocatòria de la 13ª edició del Premi per a joves artistes Climent Muncunill Roca

El concurs, que és completament lliure pel que fa a les tècniques emprades sempre que l’obra sigui bidimensional, s’adreça a joves artistes en el camp de les arts plàstiques que siguin menors de 30 anys o que els compleixin abans del 26 de gener de 2019 i sense cap restricció per procedència geogràfica.

Llegir més
imagen

Encara et pots inscriure a la pedalada familiar pel centre de Manresa que tindrà lloc el diumenge 21 d’octubre

La pedalada se celebra, per segon any consecutiu, en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat. Se sortirà a les 10.30 del matí des de la plaça Sant Domènec i finalitzarà al mateix lloc on hi haurà l’Espai Mostra, amb estands i activitats relacionades amb el món del ciclisme. 

Llegir més
imagen

Manresa acollirà la trobada de municipis de la xarxa de prevenció del feixisme impulsada per l’Amical de Mauthausen

Els ajuntaments implicats en la lluita per la memòria i contra el feixisme es reuniran a Manresa, el 26 d’octubre, en la 4a Trobada d’Ajuntaments de la Xarxa Mai Més, per seguir treballant  amb l’Amical de Mauthausen i debatre sobre les polítiques públiques  de memòria i de prevenció del feixisme.

Llegir més
imagen

Finalitzen els treballs de millora del paviment i de la col·locació de mobiliari urbà a l’espai lliure del passatge Jover

Les obres han consistit en dotar de pendent el paviment per afavorir el drenatge de l’aigua de la pluja i en la instal·lació de dos bancs, una paperera i una font. Aquest intervenció se sustenta en el procés participatiu de l’any 2108 del districte nord.

Llegir més

Tall de trànsit als carrers Escodines i Sant Bartomeu aquest dijous

Pels treballs d’implantació d’una autogrua per a les obres en un edifici al carrer Escodines núm. 12,

Llegir més

Presentació de les activitats de la Casa de la Música el primer trimestre de 2019

Dia: 15/01/2019
Hora: 2/4 de 5 de la tarda
Lloc: Sala Stroika (Avinguda Els Dolors 17 - Manresa)
Intervenen:

-Anna Crespo, regidora de Cultura i Joventut de l’Ajuntament de Manresa

-Dani Castellano, director de Casa de la Música de Manresa

Llegir més
imagen

La Fundació Catalunya-La Pedrera cedeix a l’Ajuntament de Manresa la gestió de l’Espai Plana de l’Om durant 8 anys més

La Fundació Catalunya-La Pedrera, propietària de l’edifici de Plana de l’Om,5,  i l’Ajuntament de Manresa han renovat avui el contracte per a la cessió d’ús temporal d’aquest equipament, destinat a activitats a activitats d’interès general. Des del 2015, l’Ajuntament encarrega la gestió de l’equipament a Manresana d’Equipaments Escènics (MEES).

Llegir més
imagen

Selecció de joves pel programa Singulars: Inserlab 4.0

Aquest mes de gener s'està portant a terme la selecció de joves pel programa Singualrs: Inserlab 4.0

Si tens entre 16 i 29 anys i estas interessat en formar-te en el sector de la industria 4.0 i els serveis de restauració, vine a informar-te!

Llegir més
imagen

Clou amb èxit l’acció nadalenca de la campanya "Aquí productes locals" amb el sorteig d’una panera formada per productes de proximitat

Durant les festes nadalenques, la regidoria d’Entorn Natural de l’Ajuntament de Manresa va impulsar aquesta acció consistent en visitar diversos productors carnis i en sortejar una panera, per a la qual s’han segellat 1.850 butlletes; 1.134 als establiments adherits i les 716 restants als mercats de productors, i que ha sortit guanyador el manresà Carles Gannau. La campanya continuarà demà dimarts amb la difusió dels productes que es consumeixen a cada època de l’any.

Llegir més

Treballs de millora de la seguretat viària a la zona escolar del carrer de la Pau

L'actuació, que ha arrencat avui i té una durada de cinc dies, consisteix en la instal·lació d’elements reductors de velocitat, reforç de la senyalització i visibilitat dels passos de vianants, estacionament en bateria invertida i millora de l’ordenació de cruïlles.

Llegir més
imagen

Manresa recorda les 35 víctimes mortals del últims bombardeigs franquistes amb una mostra al refugi antiaeri de la Renaixença

L’exposició, que porta per títol “I la mort va caure del cel. 80 anys dels bombardeigs franquistes a Manresa”,  es podrà visitar fins al 3 de març. L’acte inaugural tindrà lloc el divendres 18 de gener a les 7 de la tarda i es descobrirà una placa commemorativa en memòria de les víctimes.

Llegir més

Tall de trànsit en un tram del Passeig, diumenge al matí

Restarà tallat el tram entre plaça Espanya i el carrer Carrió, a causa de la instal·lació d’una autogrua.

Llegir més

Treballs de senyalització i modificació de la zona d'estacionament al carrer Joan Fuster

Durant els treballs, que arrenquen dilluns i tenen una durada de tres dies, es prohibirarà l'estacionament en l'àmbit de l'actuació.


 

Llegir més