Sala de premsa

Roda de premsa de presentació de l'espai educatiu memoria.cat

Dia: 21/05/2018
Hora: 13.00h.
Lloc: Sala d'actes Centre Cultural el Casino
Intervenen:

Anna Crespo, regidora de Cultura de l'Ajuntament de Manresa 

Carme Botifoll, Rosa Lóbez, Jordi Pons, Pep Castilla i Jordi Griera, professionals de l'Ensenyament i membres de l'Associació Memòria i Història de Manresa

Llegir més
imagen

La Plana de l’Om exhibeix el pols cultural del Centre Històric

Amb motiu de la celebració de l’ExpoBages, la Plana de l’Om de Manresa ha acollit aquest cap de setmana  passat “El Batec del Centre Històric”, un espai per donar a conèixer les iniciatives culturals que s’impulsen des d’aquest entorn de la ciutat. 

Llegir més

Treballs d'Aigües de Manresa al carrer Joan Jorba

Per una avaria a la xarxa de clavegueram

 

Llegir més

Treballs de millora d'una vorera al barri del Guix, dimecres

Situada davant la marquesina de la parada de transport interurbà al costat del Parc de Bombers.


Llegir més
imagen

S’ajorna la ponència de Natxo Tarrés i Quim Masferrer prevista per aquest dijous en el marc del cicle “Manresa des d’una altra mirada”

Per motius sobrevinguts, l’organització del cicle “Manresa des d’una altra mirada” ajorna la ‘ponència escènica’ amb el títol “Festa és cultura. Manresa cor de la festa”, prevista per aquest dijous, 30 d’agost, amb el músic Natxo Tarrés i l’actor Quim Masferrer. Properament es comunicarà una nova data per a la celebració de l’acte.


Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa inicia la segona fase del pla per millorar les calçades de carrers

Avui comença la segona fase de pavimentacions de carrers de Manresa, en el marc del pla de xoc adreçat a millorar les calçades, voreres i accessibilitat. Entre els ja fets a principi de mes i els que es faran aquesta setmana, un total de 16 carrers de la ciutat veuran notablement millorades les seves calçades.


Llegir més
imagen

86 pesones ateses, totes de caràcter lleu, al Correfoc d’aquest any

Un total de 86 persones van ser ateses al Correfoc d’aquest any. Només dues van ser traslladades a l’hospital, amb contusions. La xifra d’atencions va ser inferior a la de l’any passat, que es va elevar a 103.

Llegir més
imagen

Pregó institucional de la Festa Major 2018, a càrrec de David Victori

Text íntegre del Pregó Institucional de la Festa Major 2018, a càrrec del cineasta David Victori.

Llegir més
imagen

L’alcalde convida a reforçar l’autoestima i a apostar pel talent i pels joves en el discurs de cloenda del Pregó de la Festa Major

Valentí Junyent considera un exemple la curta però exitosa trajectòria del pregoner, el jove i prometedor cineasta manresà David Victori, i li agraeix el seu manresanisme i la seva estimació per la ciutat.

Llegir més
imagen

Finalitzen obres de reurbanització del camí de la Gravera, que avui es reobre al trànsit de vehicles

Vint dies abans del termini marcat inicialment, avui es reobre al trànsit el camí de la Gravera, després de les obres de reurbanització, que han tingut un cost de 528.000 euros. El vial té l’amplada necessària per tenir dos carrils de circulació i una vorera ampla.


Llegir més
imagen

La via de Sant Ignasi recupera el trànsit de vehicles en sentit d’entrada a la ciutat

A partir d’avui ja és possible circular per un dels carrils, en sentit entrada ciutat, de la via de Sant Ignasi. També s’ha restablert el doble sentit de circulació als carrers Vidal i Barraquer i Viladordis. Els treballs ja han completat la fase d’instal·lació de clavegueram i altres serveis, i afronten ara la fase d’execució de voreres, pavimentacions, jardineria i mobiliari.

Llegir més
imagen

Afectacions al trànsit per millora del paviment en calçades als carrers Saleses, Circumval·lació i Sèquia, dimarts vinent

 En el marc del pla de xoc de Millora de l'Espai Públic 2018, dimarts vinent, dia 28 d'agost, es realitzaran els següents treballs de millora del paviment en les calçades

 

Llegir més
imagen

Més d’un miler de persones participen en una nova edició exitosa de les Visites a la Manresa Desconeguda

Les singulars visites al patrimoni menys conegut de la ciutat que es fan des de ja fa molts anys en el marc de la Festa Major, s’han tornat a realitzar amb èxit d’organització i d’assistència, que enguany s’han centrat a la zona de Viladordis i les Marcetes, així com a espais poc coneguts de la Seu. Hi han participat un total de 1.085 persones, que haurien estat més, ja que dijous la pluja intermitent va restar alguns visitants.

Llegir més

Presentació de la 2a fase de les actuacions de millora de l’espai públic 2018

Dia: 27/08/2018
Hora: 2/4 d'1 del migdia
Lloc: Carrer Saleses (davant de la casa Flors Sirera)
Intervenen:

-Jordi Serracanta, regidor de Qualitat Urbana, Mobilitat i Serveis

Llegir més