Sala de premsa

imagen

Manresa celebra el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia per sensibilitzar sobre la discriminació per raó de sexe

La capital del Bages acollirà una sèrie d’actes per posar en valor la diversitat sexual. El punt àlgid de la celebració és aquest dijous, 17 de maig, amb un acte institucional que es durà a terme al saló de Sessions de l’Ajuntament on es presentarà un estudi sobre bulling homofòbic a dos instituts de Manresa.

Llegir més
imagen

L’Oficina Jove del Bages obre un assessoria d’entitats

L’Oficina Jove del Bages oferirà a partir de dilluns vinent un nou servei d’assessorament a entitats  per a tots els joves de la comarca del Bages que ho sol·licitin.

Llegir més
imagen

El Centre Cultural el Casino reflexiona sobre la diversitat de Manresa amb una exposició amb 200 dibuixos

  • “Manreses. Un dia a la ciutat invisible” recull el treball de camp d’un any de la il·lustradora Carla Fernández i el periodista Marc Serena. La inauguració serà el proper divendres, 18 de maig a les 19.00h  i comptarà amb la presència de persones dels divuits barris de la ciutat. La mostra es podrà veure a l’Espai 7 fins el 3 de juny, de dimarts a diumenge de 18 a 21h i l’entrada és gratuïta.

Llegir més
imagen

Manresa fa cinc minuts de silenci en record de les víctimes dels atemptats de fa un any a Barcelona i Cambrils

Desenes de persones s’han aplegat a les 12 d’aquest migdia a la plaça Major, davant l’Ajuntament de Manresa, per afegir-se a la convocatòria de cinc minuts de silenci per mostrar el record i la solidaritat amb les víctimes dels atemptats a Barcelona i Cambrils, ara fa un any. Durant l’acte, s’ha fet la lectura del manifest de les entitats municipalistes. Avui i demà les banderes de l’Ajuntament onegen a mig pal.


Llegir més
imagen

Les obres a la via de Sant Ignasi culminen la primera fase i divendres que ve ja es podrà obrir un carril de circulació en sentit centre ciutat

Les obres d’urbanització de la via de Sant Ignasi i carrer Vidal i Barraquer avancen a bon ritme. Divendres de setmana vinent, dia 24 d’agost, ja serà possible obrir un dels dos carrils de circulació, en sentit entrada de la ciutat, i es restablirà el doble sentit als carrers Vidal i Barraquer i Viladordis. Els treballs ja han completat la fase d’instal·lació de clavegueram i altres serveis, i afronten ara la fase d’execució de voreres, pavimentacions, jardineria i mobiliari.


Llegir més
imagen

Protecció Civil de Manresa posa en marxa el protocol d’actuació per a emergències durant la Festa Major

Demà dissabte comença la Festa Major de Manresa. Protecció Civil ha elaborat el protocol d’actuació municipal per a emergències, i ha actualitzat els plans d’autoprotecció del Correfoc i Castell de Focs. També s’ha treballat la coordinació entre tots els cossos de seguretat i hi haurà un desplegament especial de la Policia Local de Manresa


Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa recordarà demà les víctimes dels atemptats del 17A amb cinc minuts de silenci i les banderes a mig pal

Un any després dels atemptats terroristes comesos el 17 i 18 d’agost de 2017 a Barcelona i Cambrils, l’Ajuntament de Manresa convoca la ciutadania a l’acte de record que tindrà lloc demà, a les 12 del migdia, a la plaça Major. Es faran cinc minuts de silenci i es llegirà un manifest en memòria de les víctimes dels atemptats, i demà i dissabte les banderes onejaran a mig pal.


Llegir més

Visita a les obres d'urbanització de la via de Sant Ignasi i carrer Vidal i Barraquer

Dia: 16/08/2018
Hora: 2/4 d'1 del migdia
Lloc: Carrer Vidal i Barraquer (davant les Piscines Municipals)
Intervenen:

-Marc Aloy, regidor d'Urbanisme i Llicències

-Jordi Serracanta, regidor de Qualitat Urbana, Mobilitat i Serveis

Llegir més
imagen

El Correaigua donarà el tret de sortida als actes de la Festa Major de Manresa, dissabte

La tradicional cercavila aquàtica que enceta la festa estarà marcada enguany per la celebració dels 30 anys d’història

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa aprova inicialment els projectes d’urbanització del Pla Especial Fàbrica Nova i dels accessos al Museu Comarcal

L’última Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Manresa, celebrada el dia 31 de juliol passat, va aprovar inicialment el projecte d’urbanització de la Fase B del Pla Especial Fàbrica Nova, que consistirà en la renovació total de la Via Sant Ignasi, l’avinguda Bertrand i Serra i la Plaça del Remei i que ja està en exposició pública. També es va aprovar el projecte modificat dels nous accessos al Museu Comarcal, després de cinc mesos d’aturada de les obres.

Llegir més

Aquesta tarda es restitueixen tots els carrils de circulació de la carretera de Vic

La circulació estava restringida a causa de les obres de canalització de servei d’aigua potable a la Carretera de Vic, entre els carrers Mn. Cinto Verdaguer i Sant Cristòfol.


Llegir més
imagen

Campanya de prevenció del consum d’alcohol i altres drogues i de la violència masclista per la Festa Major

Es tracta d’un seguit d’accions adreçades a tots els implicats, és a dir, als comerciants, bars, restaurants i locals d’oci; al personal dispensador de begudes de les barres exteriors de la Festa Major; als joves i a les famílies.

Llegir més