Sala de premsa

imagen

Manresa bat el rècord de visitants amb 715 persones que han participat en alguna de les visites guiades a la ciutat

Aquesta xifra és del mes d’abril i suposa un 300% de visitants més que l'any passat. Les persones vingudes han participat en 21 experiències diferents sent les mes concorregudes les visites a la Seu, a la Manresa “Cor de Catalunya” i a la Torre Lluvià.

Llegir més
imagen

Manresa torna a aconseguir la màxima puntuació en els índexs de transparència del Segell Infoparticipa, atorgat per la UAB

Dels 947 ajuntaments catalans, només 92 han aconseguit el Segell. Entre els consistoris aprovats,  tant sols 19 han aconseguit el 100% dels indicadors positius. El Segell Infoparticipa, que arriba a la cinquena  edició, premia les pàgines webs d’ajuntaments o institucions que siguin transparents a partir d’índexs derivats de la Llei de Transparència.


Llegir més
imagen

Demà arriba el Festival Artístic del Barri Antic per omplir l'Anònima de propostes escèniques, art, poesia i gastronomia

Dotze propostes escèniques de diferents disciplines i estils ompliran els dos escenaris de l’antiga fàbrica de l’Anònima en la segona edició del Festival Artístic del Barri Antic (FABA), que tindrà lloc demà. Hi haurà també programació extra (visites poètiques, mercat d’artistes i artesans, joiera contemporània i d’autor i murs plàstics) i la participació dels paradistes del mercat municipal de Puigmercadal, que muntaran un espai gastronòmic. 

Llegir més
imagen

Manresa serà present aquest cap de setmana a la Jornades Enogastronòmiques del Camí Ignasià a Azpeitia

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el regidor de Turisme, Joan Calmet, seran aquest cap de setmana a l’altra punta del Camí Ignasià, a Azpeitia (Guipúscoa), per participar en les Jornades Enogastronòmiques del Camí Ignasià que se celebren a la localitat, com a continuació de les que s’han celebrat a Manresa.  En les jornades hi haurà un tast de productes del Camí, també alguns dels que s’han creat a Manresa


Llegir més

Els treballs de pavimentació del solar dret i el carrer Dama es posposen fins la darrera setmana del mes d’agost

Els treballs estaven previst per demà, dijous 2 d’agost, i formen part del pla de xoc de Millora de l’Espai Públic 2018.


Llegir més
imagen

Continuen a bon ritme els treballs de millora del paviment en calçades de varis carrers de Manresa

Durant les darreres hores, han finalitzat diverses actuacions i resten en marxa els treballs a la rotonda del carrer Primer de Maig-Sant Josep;  i al carrer Guimerà, entre el carrer Carrió i Carrasco i Formiguera. 

Llegir més
imagen

S’obre el període per sol·licitar microcrèdits per a la rehabilitació d’habitatges buits al Centre Històric

El termini finalitza el 31 de desembre. Els microcrèdits seran d’un import màxim de 6.000 euros, sense interès. La iniciativa forma part de les actuacions que preveu el Pla Local d’Habitatge per al període 2017-2022, amb l’objectiu de fomentar la rehabilitació d’habitatges buits  i disposar de més habitatges de lloguer.

 

Llegir més
imagen

Finalitzen les obres d'urbanització del passatge de la Torre d'en Vinyes

L’alcalde Manresa, Valentí Junyent, i el regidor d’Urbanisme i Llicències, Marc Aloy, han visitat avui aquest vial que comprovar el resultat d’una actuació que ha tingut un pressupost de 116.000 euros, que han assumit majoritàriament els veïns a través de contribucions especials.

Llegir més
imagen

Les primeres "Llegendes de Manresa", de l’artista Jofre Oliveras, ja es poden veure a la Plaça de l’Ajuntament

El projecte s’emmarca dins dels actes de MUR, Manresa Art Urbà i té per objectiu crear un itinerari que promogui el turisme cultural a la zona del Centre Històric de la ciutat

Llegir més

Afectacions al trànsit per obres d’Aigües de Manresa a diferents punts de la ciutat

Avui comencen les obres per a la canalització soterrada de connexió de clavegueram a la xarxa general de la finca situada en el carrer Tres Roures, 7 i, a més, continuen els treballs de canalització de servei d’aigua potable a la Carretera de Vic entre els carrers Mn. Cinto Verdaguer i Sant Cristòfol.


Llegir més

Treballs de manteniment de la senyalització de zona blava

Els treballs comencen demà i tenen una durada de tres dies. Es prohibirà l'estacionament als àmbits de treball programats


 

Llegir més
imagen

El Festivalet de Circ omplirà Manresa amb més de 10 actuacions al Centre Històric

En el marc de la Capital de la Cultura Catalana, el Festival, que tindrà lloc els dies 31 d’agost, 1 i 2 de setembre, sorgeix amb l’objectiu d’apropar el circ a la ciutadania i, al mateix temps, enriquir el teixit artístic del circ per a locals i forans, artistes i espectadors.


Llegir més