Sala de premsa

Es confirma la revocació de l’aportació de la Generalitat a la primera convocatòria dels Fons FEDER per a l’Edifici Impuls

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha desestimat el recurs presentat per l’Ajuntament de Manresa contra la decisió de la Generalitat -anunciada fa prop de dos anys- de revocar la subvenció de 772.400 euros atorgada en la primera convocatòria dels fons europeus FEDER  per a la construcció de l’Edifici Impuls, al Parc Central, a causa dels canvis en el projecte aprovat inicialment.

Llegir més

Treballs de canalització i instal·lació d'elements de trànsit

Tindràn lloc avui a la C-55 (carrer Josep Guirtat - Els Trullols) i a la N141c (rotonda del Guix)


Llegir més
imagen

El Selves i Carner i el Casal de les Escodines acullen noves exposicions durant el mes de maig

La mostra “Ponts: des de l’altra banda” es podrà veure al Centre Cívic Selves i Carner del 15 al 30 de maig; i, per la seva banda, el Casal de les Escodines, acollirà, fins el 31 de maig, l’exposició “10 anys d’Ítaca”.

Llegir més
imagen

El millor ball esportiu i de competició s’exhibeix aquest diumenge al 14è Trofeu Ciutat de Manresa

Es disputarà al Complex Esportiu Vell Congost, sota l´organització del Club de Ball Esportiu Swing Manresa,  i amb una participació de 250 ballarins

Llegir més
imagen

S’obre el període per sol·licitar microcrèdits per a la rehabilitació d’habitatges buits al Centre Històric

El termini finalitza el 31 de desembre. Els microcrèdits seran d’un import màxim de 6.000 euros, sense interès. La iniciativa forma part de les actuacions que preveu el Pla Local d’Habitatge per al període 2017-2022, amb l’objectiu de fomentar la rehabilitació d’habitatges buits  i disposar de més habitatges de lloguer.

 

Llegir més
imagen

Finalitzen les obres d'urbanització del passatge de la Torre d'en Vinyes

L’alcalde Manresa, Valentí Junyent, i el regidor d’Urbanisme i Llicències, Marc Aloy, han visitat avui aquest vial que comprovar el resultat d’una actuació que ha tingut un pressupost de 116.000 euros, que han assumit majoritàriament els veïns a través de contribucions especials.

Llegir més
imagen

Les primeres "Llegendes de Manresa", de l’artista Jofre Oliveras, ja es poden veure a la Plaça de l’Ajuntament

El projecte s’emmarca dins dels actes de MUR, Manresa Art Urbà i té per objectiu crear un itinerari que promogui el turisme cultural a la zona del Centre Històric de la ciutat

Llegir més

Afectacions al trànsit per obres d’Aigües de Manresa a diferents punts de la ciutat

Avui comencen les obres per a la canalització soterrada de connexió de clavegueram a la xarxa general de la finca situada en el carrer Tres Roures, 7 i, a més, continuen els treballs de canalització de servei d’aigua potable a la Carretera de Vic entre els carrers Mn. Cinto Verdaguer i Sant Cristòfol.


Llegir més

Treballs de manteniment de la senyalització de zona blava

Els treballs comencen demà i tenen una durada de tres dies. Es prohibirà l'estacionament als àmbits de treball programats


 

Llegir més
imagen

El Festivalet de Circ omplirà Manresa amb més de 10 actuacions al Centre Històric

En el marc de la Capital de la Cultura Catalana, el Festival, que tindrà lloc els dies 31 d’agost, 1 i 2 de setembre, sorgeix amb l’objectiu d’apropar el circ a la ciutadania i, al mateix temps, enriquir el teixit artístic del circ per a locals i forans, artistes i espectadors.


Llegir més
imagen

L’art urbà poètic arriba als passos de vianants de la capital del Bages

Durant la matinada de diumenge la poesia es va escampar en murs i passos de vianants de Manresa, on diferents poetes de la Catalunya Central van deixar la seva empremta en una iniciativa emmarcada dins de les activitats de Manresa, Capital de la Cultura Catalana 2018    

Llegir més

Tall de trànsit al carrer Alcalde Armengou, entre els carrers Bruc i Ginjoler, dissabte

La causa són els treballs d’instal·lació d’una grua torre per a les obres de rehabilitació d’un edifici al carrer Alcalde Armengou núm. 1.

Llegir més
imagen

La Casa per la Solidaritat i la Pau Flors Sirera ha acollit més de 40 entitats aquest curs 2017-18

Una mitjana de 300 persones a la setmana han passat per l’equipament municipal que segueix apostant per l’ús participatiu i responsable per part de les entitats i les persones usuàries de l’espai.

Llegir més