Sala de premsa

Treballs d'Aigües de Manresa al carrer Llibertat

L'actuació té una durada prevista d'una setmana i tindrà afectacions als estacionaments

 

Llegir més
imagen

Més d’un miler de persones visiten el Campus Universitari de Manresa en la jornada de portes obertes

Dissabte al matí, les tres universitats que conformen el Campus (UManresa, UPC i UOC) van obrir les portes de les seves instal·lacions a tots els futurs estudiants i famílies interessades en l’oferta formativa de la ciutat. Més d’un miler de persones es van acostar a la UManresa i a la UPC, i també van rebre moltes visites la residència universitària i la biblioteca, on els assistents van rebre com a obsequi un paquet d’ametlles de la Llum.


Llegir més
imagen

El projecte Manresa 2022 s'obre a la participació d'experts i professionals de la ciutat per dissenyar el programa commemoratiu

Més de mig centenar de persones vinculades a la ciutat i expertes en diversos àmbits professionals es van aplegat dissabte al matí a la Cova per conèixer amb més detall el projecte, i participar en el disseny del programa d'activitats de cara a l'any en què es commemorarà els 500 anys de l'estada d'Ignasi de Loiola a Manresa.

Llegir més
imagen

Experts dels mitjans de comunicació constaten en la UCE Manresa la desinformació sobre el procés català a la resta d’Espanya

Un debat amb Jaume Roures (Mediapro), Bea Talegón (Diario16) i el fotoperiodista Jordi Borràs posterior a la projecció del documental 1-0 ha estat el plat fort de les activitats d’aquest diumenge a la Universitat Catalana d’Estiu (UCE) a Manresa en un auditori de la Plana de l’Om ple de gom a gom. Abans, una taula rodona havia analitzat l’atac contra l’escola catalana i al migdia s’havia parlat de la Mediterrània i les migracions.

Llegir més
imagen

Els experts defensen el sistema educatiu en llengua catalana en un acte a la UCE Manresa

Personalitats vinculades en l’àmbit de l’ensenyament han ofert la seva anàlisi sobre el tractament del català en els territoris catalanoparlants i han defensat l’escola catalana davant els atacs per part del govern central.

Llegir més
imagen

Els experts avisen a la UCE Manresa del potencial del ‘big data’ i també dels riscos que comporta per als drets i llibertats

Les nostres dades viatgen pel món. El telèfon mòbil delata com, quan, i amb qui ens movem, on comprem i què ens agrada.  La societat de futur està basada en la ‘datificació’. Experts en el tema han parlat avui, a l Universitat Catalana d’Estiu, sobre les grans oportunitats que obre aquest nou paradigma i també els riscos que comporta i la necessitat d’una regulació adequada. Amb una pregunta final que ha sobrevolat el debat: els instruments de regulació són suficients per enfrontar-nos a la magnitud del canvi?

Llegir més

Dilluns comencen els treballs de millora d’un tram de vorera del carrer Ferrer Vidal

Amb motiu de les obres es prohibirà l’estacionament a la zona afectada mantenint els itineraris de vianants.

Llegir més

Presentació de la 5a edició del cicle musical "Sons del Camí"

Dia: 08/07/2018
Hora: 12.00h.
Lloc: Atri de la Seu (Baixada de la Seu, 1)
Intervenen:

Joan Calmet, regidor de Turisme de l'Ajuntament de Manresa 

Albert Galbany, coordinador del cicle "Sons del Camí"

 

Hi assistiran també: 

Mete Codinach, representant de la Seu

Representant de l'ONG Associació Catalana per la Pau

Llegir més
imagen

L’Ajuntament cobrirà a l’estiu les necessitats alimentàries i de lleure d’infants i adolescents usuaris de Serveis Socials

A través de Serveis Socials es duran a terme tres accions extraordinàries que consisteixen en: l’ampliació de l’horari del casal d’estiu als centres oberts de la ciutat; l’entrega de targetes nominals per l’adquisició d’aliments; i ajudar econòmicament a l’Associació de veïns de les Escodines que organitzen activitats del lleure.

Llegir més

Treballs d'Endesa als carrers Francesc Juanola i Sant Magí, dilluns vinent

Durant les actuacions, es prohibirà l'estacionament a les zones afectades


Llegir més

Dilluns arrenquen treballs d'Endesa als carrers Miquel Servet i Ramon Farguell

Les actuacions tenen una durada prevista de tres setmanes. Es mantindrà el pas dels vehicles.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa valora positivament l’estrena de la nova línia de bus Manresa-Barcelona de la xarxa exprés.cat

Després de mesos de treball entre l’Ajuntament de Manresa i la Generalitat de Catalunya i de reunions amb la comissió d’usuaris, avui s’ha fet públic que a partir del dia 11 de juliol es posa en servei una nova línia directa Manresa-Barcelona, que forma part de la xarxa exprés.cat. L’Ajuntament considera que la nova línia millorarà la connectivitat de Manresa i Barcelona, duplicant les expedicions directes entre tots dues ciutats els dies feiners, passant per l’autopista C-16 en sentit Barcelona.


Llegir més