Sala de premsa

imagen

L'Ajuntament de Manresa destina 120.000 euros a la creació i competitivitat d’empreses i comerç

Es convoquen tres subvencions per donar suport al teixit empresarial i comercial de la ciutat. Microcrèdits per afavorir la creació i consolidació d’empreses, subvencions per a l’estalvi i eficiència energètica i ajuts per establir-se al Centre Històric. Estaran obertes fins al 30 de setembre.

Llegir més

Tall de trànsit al carrer Campanes, aquest dimarts al matí

Es faran els treballs d'adequació de l'Auditori de Sant Francesc per a les Visites a la Manresa Desconeguda, en el marc de la Festa Major d'enguany.

Llegir més

Tall de trànsit al carrer Na Bastardes per treballs relacionats amb l'estació transformadora

L'afectació començarà diumenge 6 i durarà tres dies. Es tallarà el carrer Na Bastardes entre el carrer Vallfonollosa i el carrer Baixada Na Bastardes.

Llegir més

Tallat el carrer Lladó per la reparació del paviment del carrer Puigterrà de Dalt

Aquests treballs començaran dissabte 5 d'agost, es faran en dues fases i duraran dues setmanes. 

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa inicia les obres d’adequació de la nova comissaria de proximitat compartida entre la Policia Local i els Mossos d’Esquadra

Està situada al Passeig de la República. La integració dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local en un mateix espai al Centre Històric té l’objectiu d’apropar els cossos policials a la ciutadania i de situar-los a peu de carrer, amb l’objectiu de donar millor servei, atendre peticions, recollir denúncies i esdevenir punt de referència a la ciutat.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa surt del Pla d’Ajust després de retornar el deute de 10 milions contret el 2012 per pagar a proveïdors

La sortida del Pla certifica la solvència econòmica de l’Ajuntament, que ara es podrà alliberar de les mesures de control i tenir més marge de maniobra a l’hora de fer inversions i realitzar operacions financeres.

Llegir més

Presentació de les xifres d'usuaris del bus urbà i activitats relacionades amb la Setmana Europea de la Mobilitat

Dia: 20/09/2023
Hora: 10 hores
Lloc: Sala de Premsa de l'Ajuntament de Manresa (planta baixa)
Intervenen:

-Marc Aloy Guàrdia, alcalde de Manresa

-Carles Garcia Estany, regidor d'Urbanisme i Mobilitat

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa homenatja Rosario Caro Prada, que compleix 100 anys

L’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia, i la regidora Drets Socials i Persones Grans, Mariona Homs Alsina, va visitar ahir a la tarda Rosario Caro Prada, per lliurar-li un obsequi i un ram de flors, en nom del consistori, amb motiu del seu 100è aniversari.  

 

Llegir més
imagen

La nit de dimecres a dijous s’inicia l'asfaltatge d'un tram del passeig del Riu, entre la plaça Mil·lenari i el pont de Sant Francesc

Aquests treballs es faran durant tres dies en horari nocturn. Formen part de les actuacions del Pla de Millora de l’Espai Públic 2023

Llegir més
imagen

Manresa celebrarà el 28 de setembre l'acte 'Amb la recerca, fem ciutat!', enguany centrada en donar a conèixer el camí fins a arribar a la recerca

La vetllada, que s’emmarca en la Nit Europea de la Recerca, vol posar de manifest el potencial investigador de la ciutat. És organitzada per l’Ajuntament de Manresa, UPC Manresa, el Campus Manresa de la UVic-UCC, la Biblioteca del Campus (BCUM), Observatori de la recerca de la Catalunya Central, Eurecat, Althaia, Sant Andreu Salut, l’ICS Catalunya Central i Diputació de Barcelona.  Les inscripcions ja estan obertes.

Llegir més
imagen

Arriba la 7a edició de la Fira dels Playmobils a Manresa

Una vegada més, la Fira de Playmobils omplirà de clicks els dipòsits vells  aquest cap de setmana, 23 i 24 de setembre de 10 a 14 h i de 16 a 20 h. Les entrades individuals i familiars ja es poden adquirir al web del Parc de la Séquia.

 

Llegir més

Demà comencen els treballs de millora d’un tram del Camí dels Trullols

Demà comencen els treballs de millora d’un tram del Camí dels Trullols

Llegir més

Tall de trànsit al carrer Sant Andreu, demà al matí

Amb motiu de treballs de retirada del cablejat elèctric

Llegir més