Sala de premsa

imagen

La basílica de la Seu acollirà un concert d'orgue a càrrec de Bernat Bailbé, demà

El concert, organitzat per l’Ajuntament de Manresa i els Amics de la Seu, es farà a les 8 del vespre i comptarà amb la presència de l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent.


Llegir més
imagen

Les dones de l'Índia rural, protagonistes del camió-exposició que s'ha inaugurat aquest migdia a la plaça Sant Domènec

‘Mujeres: la fuerza del cambio en la India’ és una exposició fotogràfica que explica el testimoni de la vida de set dones de l’Índia rural, i que viatja amb un camió de la Fundació Vicente Ferrer. Es podrà veure fins dissabte 15 d’octubre a la plaça Sant Domènec, en el marc de la Manresa Solidària, i s’ha inaugurat aquest migdia amb la presència de les regidores d’Accció Social i de la Dona.


Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa proposa congelar la recaptació per IBI i incrementar l'1% el gruix de taxes i impostos per al 2017

La proposta del govern municipal, que se sotmetrà a votació del Ple municipal de la setmana vinent, consolida la possibilitat de fer el pagament fraccionat durant tot l’any dels impostos i que s’adapti de forma més còmoda a cada ciutadà.


Llegir més

Presentació de les novetats del Servei Educatiu del Museu Comarcal i del taller "Ignasi de Loiola va a l'escola"

Dia: 13/10/2016
Hora: 10.45 del matí
Lloc: Escola Pare Algué (C/ Mossèn J. Verdaguer, 16-22 - Manresa)
Intervenen:

-Mercè Rosich, regidora d'Ensenyament i Universitats

-Anna Crespo, regidora de Cultura i Joventut

-Francesc Vilà, director del Museu Comarcal de Manresa

Llegir més

Treballs d’Endesa al carrer Vilatorrada i a l’Avinguda Pirelli, demà divendres

Durant l’actuació es prohibirà l’estacionament de vehicles a un tram del carrer Vilatorrada i s’ocuparà un dels 2 carrils de circulació a l’Avinguda Pirelli, regulant el trànsit de vehicles en pas alternatiu.

Llegir més

Tall de trànsit al carrer Sant Joan Baptista de la Salle, el dilluns 2 de gener

El tall es durà a terme de les 8 del matí a la 1 del migdia. Per aquest motiu s’invertirà el sentit de la circulació al carrer Sant Joan Baptista de la Salle per tal que els cotxes es desviïn pel Carrer Bonsuccés i Puigterrà de Baix i accedeixin a la carretera de Vic.


Llegir més
imagen

L’alcalde visita les residències de la ciutat amb motiu de les festes de Nadal

L’alcalde Valentí Junyent i la regidora Mercè Rosich van aprofitar l’arribada de les festes de nadalenques per fer la tradicional visita a prop d’una desena de residències de la ciutat per felicitar el Nadal als residents i també al personal que hi treballa.

 

Llegir més
imagen

Signat el document que dóna llum verd definitiu a la rehabilitació dels antics jutjats de Manresa com a seu de la Generalitat

El secretari general del departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda, Josep M. Jové, i l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, han signat aquest migdia l'addenda del conveni entre l'Ajuntament i la Generalitat per la rehabilitació dels antics jutjats de Manresa. La Generalitat es compromet a encarregar i finançar l'execució de les obres per convertir l'edifici de la baixada de la Seu en nova seu de la Generalitat a la Catalunya central, amb un pressupost aproximat de 4,5 milions d'euros.

Llegir més

Noves tarifes del servei de bus urbà de Manresa 2017

Dia: 28/12/2016
Hora: 11 del matí
Lloc: Sala de premsa de l'Ajuntament de Manresa (Plaça Major, 1)
Intervenen:

-Olga Sánchez, regidora de Seguretat Ciutadana i Mobilitat

Llegir més
imagen

El Carter Reial s'instal·la davant de l'Ajuntament per recollir les cartes per als Reis

El Carter Reial ja és a Manresa. Aquesta tarda ha arribat a la plaça Major, després de fer una ruta pel centre de la ciutat. Davant de l'Ajuntament ha estat rebut per l'alcalde, Valentí Junyent, juntament amb la regidora de Cultura i Joventut, Anna Crespo. L'alcalde ha llegit públicament la carta amb els desitjos que la ciutat vol fer arribar a Ses Majestats.

Llegir més
imagen

Avui comença la 31a edició del Campi Qui Jugui

Fins al 4 de gener se celebrarà al Pavelló Vell del Congost. Aquest any estarà dedicat als Jocs Olímpics i apostarà pel creixement de les activitats que es desenvoluparan a la zona exterior del Pavelló.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa homenatja Carmen Asensio González, que compleix 100 anys

La regidora de Gent Gran, Mercè Rosich, li ha lliurat un obsequi i un ram de flors per celebrar el seu centenari.


Llegir més
imagen

Demà arriba el Carter Reial a Manresa

Una petita rua que anirà des de Crist rei fins la Plaça Major li donarà la benvinguda.

Llegir més