Sala de premsa

imagen

L'Ajuntament inicia treballs de millora del refugi antiaeri Renaixença

L’actuació té per objectiu donar solució als problemes derivats de les filtracions d’aigua i adequar l’espai per a usos culturals.

Llegir més
imagen

Sons del Camí es consolida com el festival de música d’estiu de Manresa

En aquesta desena edició, gairebé 1.300 persones han assistit als sis concerts programats als Jardins, al Santuari i a la Cova de Sant Ignasi, així com al Parc de la Seu. El concert de Joan Dausà va fer el ple amb totes les entrades exhaurides i amb la meitat d’espectadors vinguts de fora de Manresa i del Bages.

Llegir més

Tall de trànsit al carrer Campanes per a la preparació de la Manresa Desconeguda

Aquest dimecres 26 de juliol, el carrer Campanes, entre els carrers Arbonés i Sant Francesc, quedarà tallat al trànsit de vehicles de les 8 del matí a les 3 del migdia.

Llegir més
imagen

La plaça Neus Català Pallejà acollirà una exposició de pintures de gran format en el marc de l’Estiu Jove 2023

Es tracta d’una vintena d’obres pintades durant l’activitat Art Experiencie de l’Estiu Jove 2023 que reflecteixen sentiments, preocupacions i projectes de futur dels joves que les han pintades. Les obres, impreses posteriorment en unes grans lones, es podran veure a la plaça Neus Català Pallejà des d’aquest dimarts 25 fins al dilluns 31 de juliol.

Llegir més
imagen

La Generalitat farà demà una prova del sistema d’alertes de Protecció Civil a la demarcació de Barcelona

Tot i que Manresa no està en l’àrea d’aquesta prova, el Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT) informa que, entre les 10 i les 13 h, la ciutadania de Manresa i altres poblacions del Bages també podrien rebre als mòbils aquesta notificació degut a la cobertura de les antenes de telefonia, que poden cobrir més territori dels límits administratius establerts. 


Llegir més

Afectacions de trànsit al polígon de Bufalvent per treballs d’Aigües de Manresa

Es tracta de treballs de reparació d’una avaria a la xarxa general d’aigua potable

 

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa recorda els canals de suport a les víctimes del terratrèmol al Marroc

Amb l’objectiu de col·laborar en la campanya de reconstrucció i de suport al poble marroquí que impulsa el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, el consistori preveu aprovar una ajuda econòmica, d’acord amb els grups municipals.


Llegir més

Recordatori: Avançament a mitjans del projecte de nova mobilitat al barri de la Sagrada Família

Dia: 13/09/2023
Hora: 13 hores
Lloc: Sala de Premsa de l'Ajuntament de Manresa (planta baixa)
Intervenen:

-Carles Garcia Estany, regidor d'Urbanisme i Mobilitat

-Lluís Vidal Sixto Orozco, regidor d'Acció Comunitària

Llegir més
imagen

El 18 de setembre s’obren les inscripcions als Espais Creatius, Cor de Dones i tallers de formació inicial per a l’ús del mòbil i d’internet

L’Ajuntament de Manresa proposa, dins la programació sociocultural del Casal de les Escodines i del Centre Cívic Selves i Carner, diverses propostes per a persones adultes amb voluntat transversal, inclusiva i comunitària.

 

Llegir més
imagen

Més d’una cinquantena d’entitats i representants polítics participen en l'ofrena floral de la Diada Nacional de Catalunya a Manresa

L’acte s’ha celebrat aquest matí a la plaça Onze de Setembre. La historiadora Rosa Serra Rotés ha estat l’encarregada de glossar la significació de la Diada.

Llegir més

Afectacions de trànsit per la celebració de la Diada Nacional de Catalunya

Dilluns, de 9 a 1 del migdia, es tallarà al trànsit al passeig Pere III i la plaça de l’Onze de Setembre, entre el carrer Séquia i la plaça Espanya

 

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa programa per la setmana vinent noves actuacions d’asfaltatge de calçades

Emmarcats en Pla de Millora de l’Espai Públic 2023, a partir de dimarts vinent es milloraran trams de calçada dels carrers Tortonyes, Alcalde Armengou, Tarragona, a la cruïlla del carrer de La Pau amb carrer de Lluís Millet,  i al carrer Cintaires.

 

Llegir més

Treballs d’Aigües de Manresa al camí de Cal Sec, a partir de dimarts vinent

Els treballs de renovació de la xarxa soterrada d’aigua tenen una durada d’un mes

Llegir més
imagen

Les artistes Remei Sánchez i Maria Eugènia Reyes exposen aquest setembre al Selves i Carner i al Casal de les Escodines

L’exposició ‘Descoberta (continuació)’, de Remei Sánchez Rubio, es pot visitar al centre cívic Selves i Carner; i la mostra ‘Pintando sueños’, de María Eugenia Reyes Manchola, al Casal de les Escodines.

 

Llegir més