Sala de premsa

imagen

Les entitats i col·laboradors ja escalfen motors per "acollir" i desenvolupar la propera Festa Major

Una trentena de representants de Manresa es va reunir ahir per fer-se una fotografia de grup al costat del conjunt escultòric l’Acollida, a la Plaça Fius i Palà. Aquesta trobada és la primera activitat  de la nova edició de la festa que està acabant de perfilar els darrers serrells de la seva programació. 


Llegir més

Treballs de senyalització a la C-55 a l'entorn de Manresa

Amb motiu d’aquests treballs, durant tres dies s’ocuparà un dels dos carrils de circulació en l’àmbit d’afectació. També es realitzaran talls de trànsit total  -en horari nocturn- de la carretera en un període de 15 minuts màxim.


Llegir més
imagen

La Dona, protagonista del 13è Diàleg de participació ciutadana

Els Diàlegs, oberts a la participació de tots els ciutadans, serviran per elaborar el Pla de Govern per als propers tres anys i finalitzen el 14 de juliol


Llegir més
imagen

Obert el termini per participar en el concurs fotogràfic "Viatgers manresans 2016"

El concurs consta de dues categories, una per a adults i una per a infants de 6 a 12 anys. Els treballs es poden presentar fins al 22 de juliol i també de l’1 al 28 de setembre. Les obres participants seran exposades al Centre Cívic Selves i Carner (categoria adults) i al Casal de les Escodines (categoria infantil) el mes d’octubre del 2017.


Llegir més
imagen

Obertes les inscripcions per participar a l'iFest: la festa de la tecnologia, la ciència i la innovació

L’iFest és un esdeveniment únic que se celebrarà el 20 de desembre al Palau de Congressos de Barcelona i a la Cúpula les Arenes i va dreçat a joves de Batxillerat, FP i Universitaris que vulguin posar en valor el seu talent. Per aquest motiu s’han organitzat ponències, exposicions i tallers d’experimentació assessorats per professors i també per experts externs com Xavier Verdaguer, d’Imagine Silicon Valley.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament signa uns convenis de col·laboració amb els polígons Bufalvent, Els Trullols i Pont Nou

Els acords tenen l’objectiu de continuar la promoció de les polítiques de dinamització del teixit productiu local i donar suport a la millora del serveis dels polígons així com la seva promoció.


Llegir més
imagen

Obre el termini per a la contractació de 55 monitors per al Campi Qui Jugui de Manresa

Des d’avui i fins al proper dia 3 de novembre és obert el període de sol·licituds per treballar com a monitor al saló Campi qui Jugui de Manresa, que tindrà lloc del 27 de desembre al 4 de gener de 2017 al complex del Vell Congost. 


Llegir més

Treballs d'Aigües de Manresa a la zona dels Polvorers

S'hi habilitarà un itinerari protegit i senyalitzat per a vianants i es regularà el trànsit de vehicles en pas alternatiu


Llegir més
imagen

Manresa presenta el projecte Releach, que desenvolupa noves tecnologies per millorar la gestió de residus als abocadors i disminuir costos

El projecte és liderat pel centre tecnològic Eurecat-CTM, amb la participació del Consorci del Bages per a la gestió de residus, l’Agència de Residus de Catalunya i les empreses TYPSA i Protecmed. L’acte de presentació s’ha fet aquest matí, amb presència dels socis i representants polítics de diferents municipis, i s’ha pogut visitar la planta pilot instal·lada al Parc ambiental de Bufalvent.

Llegir més
imagen

Manresa homenatjarà el proper 4 de novembre el gimnasta olímpic manresà Andreu Vivó i Tomàs

L’acte tindrà lloc al Teatre Kursaal i consistirà en un espectacle acrobàtic amb música en directe, en el qual hi participaran artistes que van coincidir en l’etapa de gimnastes amb l’Andreu. Prèviament, es descobrirà la plaça que bateja amb el nom dels gimnasta la Sala de Gimnàstica Artística del Complex Vell Congost. Aquesta tarda s’ha fet la presentació dels actes.


Llegir més

Acte de lliurament de les claus de 40 habitatges cedits per CaixaBank a la Generalitat

Dia: 25/10/2016
Hora: 2/4 de 10 del matí
Lloc: Casal de les Escodines
Intervenen:

-Meritxell Borràs, consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge

-Valentí Junyent, alcalde de Manresa

-David Griera, director comercial de CaixaBank

-Antoni Noguera, director d'institucions de CaixaBank

Llegir més
imagen

Ecoviure revalida el seu poder de convocatòria i es consolida com una fira de referència a la Catalunya Central

El Palau Firal de Manresa s’ha tornat a omplir, aquest cap de setmana, de visitants compromesos i molt participatius en totes les activitats paral·leles que s’han programat.


Llegir més
imagen

El cantautor Roger Mas, el premiadíssim poeta Feliu Formosa i l’escriptora Sílvia Soler al 'Tocats'

Comença la setmana literària amb força. El dimarts, conversa amb Roger Mas, un dels cantautors més rellevants de la musica catalana actual. El dimecres, el Club de Lectura de l’Ateneu rebrà el reconegut i polifacètic autor Feliu Formosa, mentre que el Casino acollirà l’entrevista d’Anna Vilajosana a l’escriptora Sílvia Soler. A més a més, avui es presentarà el llibre “Jules i Jim” a la Parcir.

Llegir més

Presentació dels actes d'homenatge al gimnasta Andreu Vivó i Tomàs

Dia: 24/10/2016
Hora: 16.30 h.
Lloc: Sala de Premsa de l'Ajuntament de Manresa, Plaça Major 1
Intervenen:

Valentí Junyent, alcalde de Manresa

Jordi Serracanta, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Manresa

Montserrat Tomàs, mare del gimnasta manresà

Xavier March, president de la Federació Catalana de Gimnàstica

Miriam Font, representant del Club Egiba

Llegir més