Sala de premsa

imagen

ProManresa presenta la nova oferta de cursos de formació per al mes de juliol

El període d’inscripció és obert per aquestes propostes formatives adreçades a persones emprenedores que vulguin tenir més eines i recursos per fer créixer la seva empresa.

 

Llegir més
imagen

L'equip de la Síndica de Greuges de Catalunya atén 10 visites presencials i 14 trucades en el seu desplaçament a Manresa

Del total d’atencions, hi va haver 9 queixes i 15 consultes, sobre temes relacionats amb medi ambient, serveis socials, habitatge i consum , entre altres.

 

Llegir més
imagen

Ja es pot consultar la composició de les meses electorals de Manresa per a les eleccions generals del 23 de juliol

Aquest migdia s’ha dut a terme el Ple extraordinari de l’Ajuntament de Manresa per a  la constitució de les meses electorals de les eleccions municipals del 23 de juliol de 2023. Les persones que vulguin comprovar si han de formar part de les meses poden fer-ho a través de la web municipal, a través d’aquest enllaç.

 

Llegir més

Treballs de renovació de la xarxa de gas al carrer Sant Francesc i a la Muralla de Sant Francesc, a partir de dilluns

L’actuació s’afectarà part de la calçada del carrer Sant Francesc, entre el carrer Campanes i la Muralla de Sant Francesc, mantenint el trànsit de vehicles i vianants. També es tancarà la vorera de la Muralla Sant Francesc, entre el carrer Era d'en Coma i el carrer de Sant Francesc.

 

Llegir més
imagen

El servei municipal de mediació va intervenir en 128 casos per afavorir la convivència ciutadana durant el 2022

El servei d’intermediació i treball comunitari de l’Ajuntament de Manresa que treballa per la millora i la convivència ciutadana a la ciutat va atendre durant el 2022 un total de 292 persones per diferents problemàtiques i conflictes entre veïns que afectaven indirectament un total de 1.464 persones.

 

Llegir més

Afectacions de trànsit per la nova fase de treballs de millora del paviment de la plaça d’Anselm Clavé

Durant una setmana es tallarà el trànsit de vehicles del lateral de la plaça d'Anselm Clavé, en el tram entre el carrer de la Mel i el carrer Magraner

 

Llegir més
imagen

Afectacions de trànsit a l’Estació d’Autobusos pels treballs d’Aigües de Manresa a la carretera de Santpedor

Dimecres, dijous i divendres vinent es tallarà  l’accés i sortida de vehicles a l’Estació per la carretera de Santpedor.  L’accés a l’Estació es farà únicament  pel carrer Maternitat d’Elna i la sortida pel carrer Sant Antoni Maria Claret.

 

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa homenatja Dolores Gámiz Fernández, que compleix 100 anys

La Residència de Sant Andreu ha acollit aquest matí una petita festa que ha reunit familiars i personal del centre. També hi ha assistit la regidora de Drets Socials i Persones Grans, Mariona Homs Alsina, que li ha lliurat un obsequi i un ram de flors, en nom del consistori.

Llegir més
imagen

S’obren al trànsit el carrer i la plaça Hospital, tancats aquest juny per les obres d’urbanització del carrer Sant Andreu

Els treballs de millora del carrer Sant Andreu encaren la recta final i la previsió és que el vial es pugui obrir a finals de setembre.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament ofereix a la ciutadania 150 places a balcons municipals per veure els principals actes de la Festa Major

Per segon any consecutiu, el consistori posa en marxa tres concursos a les xarxes socials per poder viure la Mostra del Correfoc, la Ballada de la Imatgeria i el Correfoc des dels balcons de l’edifici de l’Ajuntament situat al número 5 de la plaça Major. La bona acollida que va tenir l’any passat aquesta iniciativa ha fet que enguany s’hagin posat 60 places més a disposició de la ciutadania. El sorteig de les entrades es farà dilluns 21 d’agost i els guanyadors es donaran a conèixer a través dels perfils d’Instagram i Facebook de l'Ajuntament de Manresa.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa homenatja Pepe Guardia Unica, que compleix 100 anys

La Residència de Sant Andreu ha acollit aquest matí una petita festa que ha reunit familiars, companys i personal del centre. També hi ha assistit l’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia, que li ha lliurat un obsequi i un ram de flors, en nom del consistori.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa destina 120.000 euros a la creació i competitivitat d’empreses i comerç

Es convoquen tres subvencions per donar suport al teixit empresarial i comercial de la ciutat. Microcrèdits per afavorir la creació i consolidació d’empreses, subvencions per a l’estalvi i eficiència energètica i ajuts per establir-se al Centre Històric. Estaran obertes fins al 30 de setembre.

Llegir més