Sala de premsa

imagen

Arrenca la 24a Fira de l'Estudiant, adreçada a l'alumnat de la Catalunya Central

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, acompanyat d’altres autoritats de la Catalunya Central, han fet aquest matí la visita institucional al certamen que se celebra fins dijous al Museu de la Tècnica de Manresa.


Llegir més
imagen

"Parlem d'Art" exalça la inspiració ignasiana de l'artista alemany Joseph Beuys

El proper divendres 8 d’abril comencen les activitats adreçades a conèixer aquest  artista polifacètic amb la xerrada “Les accions de Joseph Beuys en el marc del moviment Fluxus”, a càrrec de Pilar Parcerisas. Durant el mes d’abril s’han programat accions com performances, projeccions, etc.


Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa convoca la 3a edició del concurs de fotografia "Els meus records"

El concurs té com a objectiu incrementar el coneixement de la història de Manresa a través de la difusió d'imatges antigues, posar en valor l’experiència i els records que conserva la gent gran, a més de promoure la participació ciutadana per mitjà de l'ús de les noves tecnologies.


Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa organitza un taller formatiu per aprendre a fer anar els desfibril·ladors instal·lats a la ciutat

A partir d’avui i fins el 15 d’abril s’obre el període d’inscripció per a la sessió gratuïta que se celebrarà el dimecres, 20 abril, a l’Hospital de Sant Joan de Déu.


Llegir més
imagen

Comencen les obres a l'antic Col·legi de Sant Ignasi per habilitar els espais d'acollida del Camí Ignasià i ampliar els espais expositius del museu

Demà dimarts comencen les obres a l’ala sud de l’Antic Col·legi de Sant Ignasi, que estan destinades als nous espais d’acollida i punt d’arribada del Camí Ignasià, així com ampliar els espais expositius de la planta primera del Museu Comarcal del Bages. També es construirà una rampa a l’ala oest del claustre, en la primera fase dels nous accessos al museu.


Llegir més
imagen

Un projecte de l'àmbit de la ramaderia guanya la setena edició del programa La Universitat Emprèn

El projecte “Masia del Clot”, de creació d’una granja de cria i engreix en una masia de pagès, ha estat el guanyador de la setena edició del programa Universitat Emprèn (U-Emprèn), que avui ha celebrat la jornada de presentació dels projectes i el lliurament de premis en un acte obert al públic. Ha rebut un accèssit el projecte de creació d’un forn per elaborar productes sense gluten. U-Emprèn és un programa de l’Ajuntament amb el suport dels centres universitaris de Manresa.


Llegir més
imagen

Es presenta la resolució de les ajudes a la Creació de Casa de la Música 2016

36 formacions musicals opten a ajudes per enregistrar, produir, actuar a Manresa i al Mercat de Música Viva de Vic (MMVV)


Llegir més

Treballs d'Endesa al carrer del Bruc

L’actuació provocarà l’ocupació d’un dels dos carrils de circulació.


Llegir més

Treballs de canalització soterrada de telecomunicacions als carrers de la Pau i Bernat de Cabrera

L’actuació, que arrenca dilluns, anirà a càrrec de l’empresa Orange Espagne i  té una durada prevista d’una setmana.

 

Llegir més
imagen

Afectacions per obres de Renfe en la línia Manresa-Lleida

A partir de dilluns i durant dos mesos, el tram entre les estacions de Tàrrega i Cervera es farà en bus a causa d’unes obres en el tram de via entre Tàrrega i Granyanella (Lleida).


Llegir més
imagen

Manresa rep el suport de la Diputació per a la dinamització del mercat de Puigmercadal

Manresa formarà part d’un programa pilot de la Diputació de Barcelona que té per objectiu donar suport a la dinamització dels mercats municipals, concretament, en el cas de Manresa, el de Puigmercadal. Aquest matí, el diputat de Turisme de la Diputació, Isaac Albert, ha fet una visita a Manresa.


Llegir més
imagen

La Universitat Emprèn celebra la jornada final per donar a conèixer els projectes guanyadors

L’acte, obert al públic, se celebrarà el dilluns 4 de juliol a partir de les 16 h a la sala d’actes de l’EPSEM. 


Llegir més