Sala de premsa

Tall de trànsit al carrer Font del Gat, a partir de dilluns

Amb motiu dels treballs de renovació de la xarxa de clavegueram a càrrec d’Aigües de Manresa

Llegir més
imagen

Manresa commemora el Dia Internacional de les Persones Refugiades amb el testimoni de persones que han viscut directament el procés de refugi

L’acte es farà el dimarts 20 de juny a les 19 hores a l’Espai Manresa 1522. L’experiència d’entitats del territori i propostes d’actuació es combinaran amb una cloenda musical a càrrec del Cor Incordis i amb un tast de productes de Síria. A més a més, s’han programat dues exposicions per aprofundir en la temàtica.

Llegir més
imagen

Manresa celebra l’acte institucional del Dia de la Policia Local

L’acte ha servit per reconèixer la tasca del cos i per fer el tradicional lliurament de mencions i distincions honorífiques.

Llegir més
imagen

Sessió pública extraordinària de constitució de la Corporació Municipal i elecció de l'alcalde de Manresa

Aquest dissabte, 17 de juny, a les 12 del migdia, tindrà lloc la sessió pública extraordinària de constitució de la Corporació Municipal i elecció de l'alcalde de Manresa

 

Llegir més
imagen

S’inicia el repintat de les zones d’aparcament blaves i verdes de la ciutat

Les tasques han començat avui, 1 d'agost, i acabaran divendres dia 4. Amb motiu d'aquests treballs, es prohibirà estacionar vehicles a les zones on s’estarà actuant.

Llegir més
imagen

Més de 1.100 joves d’entre 14 i 29 anys han participat aquest any a les activitats Estiu Jove 2023

El nombre de participants en el torneig 6x6 de futbol Cruyff Court i en el XVII torneig de vòlei platja, així com les activitats associades amb aquest esport, ha augmentat més d’un 18% respecte de l’any passat. La bona rebuda general del programa Estiu Jove 2023 fa que l’Ajuntament de Manresa aposti per mantenir la línia d’activitats de cara a l’any que ve. La novetat d’aquest estiu és l’obertura de La Kampana durant tot el mes d’agost.

Llegir més
imagen

Reoberts tres carrers de Manresa tancats per enderrocs

Es tracta del carrer Galceran Andreu i el Camí dels Corrals i del carrer Sant Bartomeu. Els dos primers es van tallar per l’enderroc i desenrunament dels edificis on es construirà la futura seu de la Generalitat a la Catalunya Central. El tercer, per l’enderroc de la casa número 9 que patia risc d’esfondrament.

Llegir més
imagen

El programa de la Festa Major arribarà a casa de manresans i manresanes entre el 3 i l’11 d’agost

Se’n repartiran 37.000 exemplars als domicilis i també n’hi haurà de disponibles a l’Oficina de Turisme de Manresa i a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania. La versió digital del programa ja es pot consultar a la web www.lafestamajor.cat.

Llegir més

Tall de carrers per la celebració de les festes de Sant Ignasi

Les vies afectades són els carrers Sobrerroca, la plaça Major i el carrer Sant Miquel.

Llegir més

Tall del carrer Nou de Santa Clara per un esdeveniment veïnal

Afectarà el tram comprès entre el carrer Doctor Llatjós i el carrer Sant Maurici.

Llegir més

Afectacions de trànsit a la carretera de Santpedor per la segona fase d'obres a la xarxa d'aigües

Dilluns 31 de juliol, Aigües de Manresa iniciarà la segona etapa d’obres de renovació de l’artèria d’aigua potable a la carretera de Santpedor. Aquesta fase del projecte afectarà el trànsit entre els carrers Creu Guixera i Sant Antoni Maria Claret.

Llegir més

Reoberts el carrer Galceran Andreu i el Camí dels Corrals

Avui dijous 27 de juliol, es restablirà l'itinerari de vianants pel carrer Galceran Andreu i pel Camí dels Corrals afectats, fins ara, per l'enderroc dels edificis on es construirà la futura seu de la Generalitat a la Catalunya Central.

Llegir més
imagen

La campanya 'Estima la Nit’ torna per Festa Major per prevenir agressions sexistes i consum de risc d’alcohol

S’instal·laran dos Punt Lila per atendre demandes sobre sexisme i LGTBI fòbia i un Punt Àngels de Nit des d’on es proporcionarà informació sobre els riscos del consum d’alcohol. Aquestes punts es complementaran amb un grup d’Àngels de Nit que recorreran els carrers de la ciutat per detectar agressions sexistes i informar sobre consum d’alcohol i altres substàncies.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament inicia una ronda de visites a tots els barris de Manresa per escoltar les demandes veïnals i prendre nota de millores a fer a la via pública

Representants del govern municipals de Manresa han iniciat aquesta setmana, al barri de Les Cots-Guix-Pujada Roja, una ronda de visites a tots els barris de la ciutat. L’objectiu és reunir-se amb els representants de les entitats veïnals i altres persones dels barri, escoltar les seves demandes, i també trepitjar la via pública per prendre nota de les actuacions de millora més necessàries. El govern té intenció de visitar abans de final d’any tots els barris i incrementar el pressupost destinat a la millora de la via pública.

Llegir més