Sala de premsa

imagen

“A l’abril cada paraula val per mil”, nova campanya del CNL Montserrat

• La campanya consta de tres propostes: L’edició de 30 cartells que expliquen l’origen de 30 paraules vinculades al comerç; l’edició d’un material audiovisual amb 30 dites catalanes; i l’edició de punts de llibre, també amb dites catalanes i el seu significat.

Llegir més

Treballs de desdoblament de la C-55 a Viladordis

A partir d’aquest dimarts s’han habilitat dos carrils de circulació (un per cada sentit) en el tram d’obres de la carretera.

Llegir més

L'Ajuntament farà un tractament fitosanitari contra les males herbes i canyes a diferents espais verds municipals

L'actuació es farà durant aquesta setmana i acabarà el dimarts 7 d’abril en horari matinal per minimitzar les molèsties als ciutadans.

Llegir més
imagen

Afectacions a la mobilitat viària per la Processó de Divendres Sant

Amb motiu de la Processó d’aquest divendres 3 d’abril, a partir de les 20.30 h, es produiran talls de trànsit en diversos carrers del Centre Històric i del centre de la ciutat. El transport públic urbà també alterarà el seu recorregut.

Llegir més
imagen

La Fundació CTM integra els seus serveis i projectes a Eurecat

La integració total dels seus serveis i de les reconegudes capacitats tecnològiques del CTM al catàleg del Centre Tecnològic de Catalunya es un procés que està previst que es faci en 5 anys.


Llegir més

Tall de trànsit al carrer Campanes avui de 13 a 15 h

El motiu són  els treballs que farà Endesa distribución eléctrica per localitzar una avaria a la xarxa de Baixa Tensió al carrer Campanes.


Llegir més

Treballs de manteniment de la senyalització horitzontal de la zona blava

Durant 3 dies es prohibirà estacionar en els àmbits en què s’estigui treballant.


Llegir més
imagen

L'Ajuntament i la Federació d'Associacions de Veïns i Veïnes de Manresa signen el conveni regulador del Pla de Desenvolupament Comunitari de la FAVM

El document ha estat rubricat aquest migdia per l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent; i pel president de FAVM, Enric Martí. Els Plans de Desenvolupament Comunitari són estratègies d’intervenció social que des de la participació de diferents agents territorials, entitats, agents socials i serveis donen resposta a les necessitats d’una comunitat.

Llegir més
imagen

La Generalitat inclou la Festa de la Llum en el catàleg del Patrimoni Festiu de Catalunya

El regidor de Cultura, Joan Calmet, manifesta que amb aquesta designació, la Festa de la Llum obté el merescut reconeixement, atesa la seva llarga trajectòria en el calendari festiu nacional així com la seva singularitat i personalitat pròpia.


Llegir més
imagen

L'empresa Fibracat oferirà Wi-Fi de fibra òptica gratuït en un tram del Passeig Pere III

L'operadora de fibra òptica manresana ofereix Wi-Fi de lliure accés en el tram situat entre la plaça de Crist Rei i la plaça Sant Domènec. En següents fases aquest servei de Wi-Fi públic s’anirà estenent a d’altres espais de la ciutat. 


Llegir més
imagen

L'alcalde i el regidor de Cultura i Turisme passegen per la nova passera metàl·lica entre el Pont Vell i l'estació de Renfe

Valentí Junyent i Joan Calmet han comprovat sobre el terreny els resultats de les obres que han millorat la connectivitat amb el Camí Ignasià i l’accés al barri de la Guia.

Llegir més
imagen

Marc Pulido va aplegar unes 180 persones en el primer concert dels "Sons del Camí"

El Parc de la Seu es va omplir de públic per gaudir de l’espectacle i la sonoritat de les biles, unes campanes planes d’alta vibració, que l’artista interpreta evocant una musicalitat mística i introspectiva que indueix a la reflexió i al recolliment.


Llegir més
imagen

Demà arrenca el 1r Any Jubilar del Camí Ignasià coincidint amb la festa de Sant Ignasi

L’obertura de la porta jubilar al Santuari de la Cova, la botifarrada, el mercat de Sant Ignasi, la visites guiades per conèixer la història dels comerços al carrer Carme i Sant Miquel, actuacions musicals, jocs i espectacles infantils, sopar a la fresca són, entre d’altres, els actes que tindran lloc demà al Centre Històric de la ciutat. 

Llegir més
imagen

El concert de Lax'n'Busto i els food trucks protagonistes de la Festa Major de Manresa

La incorporació del Casino i la Plana de l’Om com a nous espais musicals, així com d’altres propostes culinàries conviuen amb els actes tradicionals com el Correfoc, el Castell de focs, i el Correaigua i configuren un programa d’actes que es complementa amb activitats de lleure, musicals, esportives, etc. adreçades a tot tipus de públic.


Llegir més