Sala de premsa

imagen

L'alcalde de Manresa signa al Parlament contra el veto de l'estat espanyol al 9N i a que Catalunya pugui decidir el seu futur

Valentí Junyent i altres alcaldes, regidors, diputats al Parlament i al Congrés, senadors i eurodiputats signen un manifest que s'adreçarà a les institucions internacionals i que els ciutadans també podran signar el diumenge als locals de participació.

Llegir més

El projecte Reempresa aconsegueix quatre casos d’èxit a Manresa

Reempresa és un servei d’emprenedoria i creixement empresarial que ofereix el CEDEM de l’Ajuntament de Manresa i consisteix en un mecanisme segons el qual un nou emprenedor pren el testimoni en la gestió d’una companyia ja existent.

Llegir més

L'Ajuntament fa públic el mapa de les cinc àrees de votació a Manresa per al 9N

Es pot consultar a la web municipal i cada  una de les zones es correspon a un dels cinc punts de participació que hi haurà a la ciutat i que són els cinc instituts de la ciutat: Cal Gravat, Guillem Catà, Lacetània,  Lluís de Peguera i Pius Font i Quer. Només cal fer una recerca des del plànol guia per determinar a quina zona correspon cada adreça i a quin institut li correspon votar. 

Llegir més
imagen

L'alcalde ha assistit a una jornada que versava sobre el paper dels professionals col·legiats en un futur estat propi

La conferència central "Els Col·legis Professionals en un Estat Propi" ha anat a càrrec del Conseller de Justícia, Germà Gordó i Aubarell, que ha exposat la posició del Govern. 

Llegir més
imagen

El filòsof Manuel Cruz reflexionarà sobre el futur de l'amor, demà als «Pessics de saviesa»

L’acte tindrà lloc a les 8 del vespre a la sala d’acte del Centre Cultural el Casino

Llegir més

El servei d'acollida municipal atén 918 persones originàries de 60 països diferents durant el 2014

De les persones ateses, el 30% provenen dels seus països d’origen, la resta vénen directament d’altres poblacions de Catalunya o de l’estat espanyol.

Llegir més
imagen

Obertes les inscripcions per participar en una Aula de Cultura per conèixer les possibilitats i recursos de la Viquipèdia

Consta d’una sessió pràctica que es farà el dissabte 28 de març en el marc de la programació de les Aules de Cultura i els Tallers d’Art impulsades per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Manresa. El interessats poden inscriure’s fins el divendres 27 de març.

Llegir més
imagen

L'Oficina de Turisme estarà al Mercat d'Escapades de Barcelona per vendre experiències turístiques manresanes

El mercat, organitzat per l’Agència Catalana de Turisme, tindrà lloc des d’aquest divendres 20 de març al diumenge 22, a l’avinguda de la Catedral de Barcelona.

Llegir més
imagen

L'alcalde visita les obres al Camí Vell de Rajadell, que inclouen actuacions al Congost i al polígon del Pont Nou

L’actuació consisteix en l’adequació, repavimentació i senyalització del Camí de Rajadell, la instal·lació de nous passos de vianants, reductors de velocitat i una nova ordenació per facilitar la convivència entre vehicles i vianants en tot aquest entorn.

Llegir més
imagen

El CNL Montserrat i Piscines Municipals – Aigües de Manresa signen un conveni per promoure i potenciar el coneixement i l'ús del català

El CNL facilitarà informació sobre els cursos de català, sobre el programa Voluntariat per la llengua i material audiovisual sobre la campanya “A l’abril cada paraula val per mil”.

Llegir més
imagen

L'orquestra infantil de corda de l'escola Pare Algué es llueix amb el seu primer concert

Els Pizzicants van fer la seva primera actuació en el marc d’una iniciativa que s’ha dut a terme des de la regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Manresa amb l’objectiu d’apropar els alumnes de les escoles al Conservatori Municipal de Música de Manresa.

Llegir més
imagen

La Institució de les Lletres Catalanes impulsa gairebé 250 activitats per commemorar el Dia Mundial de la Poesia

A Manresa s’organitzen tres activitats a la Biblioteca Ateneu Les Bases i un itinerari poètic per l’Anella Verda. A les comarques del Bages, Berguedà, Solsonès i Anoia, també organitzen actes entorn d’aquest dia (recitals, presentacions de llibres, iniciatives de difusió de la poesia a través d’aplicacions mòbils i concursos).

Llegir més

Tall de trànsit per les millores al gual d'accés al carrer Arquitecte Oms des del Passeig Pere III

A partir d'aquest dimecres. Es mantindrà el pas de vianants i està previst que l'actuació tingui una durada de 10 dies.

Llegir més

Tall de trànsit de vehicles al carrer Casanova

Durant deu dies s’hi faran treballs de millora del paviment.

Llegir més