Sala de premsa

imagen

Quatre noves agents cíviques i de suport viari col·laboraran amb la Policia Local per promoure el civisme i l'educació viària a Manresa

Es tracta d’una iniciativa pionera a la ciutat. Les agents es van incorporar a l’Ajuntament el setembre i fins ara han rebut formació de la mà d’agents de la Policia Local.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa destina 100.000 euros a un paquet d'actuacions per a la millora de la seguretat en la mobilitat

Són petites intervencions que es faran durant els propers dos mesos a diferents espais de la ciutat adreçats a resoldre punts malmesos a la calçada, a les voreres i als parcs infantils.

Llegir més
imagen

El CTM signa el conveni per formar part del gran centre proveïdor de tecnologia industrial a Catalunya

L’alcalde de Manresa i president del patronat del Centre Tecnològic de Manresa, Valentí Junyent, i els representants d’ASCAMM, BDigital, CETEMMSA, Barcelona Media i Leitat han subscrit el document aquest matí a Barcelona en un acte presidit pel conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig.

Llegir més
imagen

Glòria Ballús, cap de Protocol de l'Ajuntament de Manresa, rep el premi nacional de l'Associació Catalana de Protocol

L’Associació Catalana de Protocol i Relacions Institucionals (ACPRI) ha lliurat aquest divendres les seves màximes distincions i va valorar la trajectòria professional de la manresana que treballa a l’Ajuntament de Manresa des del 1971.

Llegir més
imagen

L'Institut del Teatre presenta aquest dimecres a Manresa l'exposició del Museu de les Arts Escèniques

La mostra itinerant, que es podrà visitar a l'Espai Plana de l'Om fins el 23 de març, pretén donar a conèixer la tasca de preservació i col∙lecció que desenvolupa el museu així com el fons que ha acumulat des de la seva creació, l’any 1923.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament congela els preus dels centres escolars per al curs vinent i aplicarà el nou sistema de tarifació social

L’augment d’alumnes i la reducció de la despesa els darrers cursos ha permès millorar la sostenibilitat dels centres municipals. Amb la tarifació social, les famílies amb menys ingressos podran tenir bonificacions de fins al 80% en el preu de matrícules i quotes mensuals o, en determinats casos, accedir a la gratuïtat.


Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa homenatja Perpetua Villamediana Masa, que compleix 100 anys

Per celebrar l’efemèride, la primera tinent d’alcalde i la regidora de Serveis Socials, Acollida i Cooperació, Mercè Rosich, li ha lliurat una placa i un ram de flors.

Llegir més
imagen

865 nens i nenes d’escoles de música de Catalunya canten aquest diumenge al Kursaal

Els infants, d'entre 3 i 8 anys, participaran a les funcions de la 7a edició de la cantata que enguany porta per títol "Boix el bruixot i la ciutat meravella". L’espectacle suma esforços amb l’entitat Ampans amb motiu de la celebració del seu 50è aniversari.

Llegir més
imagen

La residència Sant Andreu de Manresa defineix el projecte de les obres d'ampliació que començaran aquesta tardor

La inversió total que farà la Fundació Sociosanitària de Manresa serà d’uns 5 milions d’euros. Hi haurà 38 llits més disponibles i un nou centre de dia per a 30  places.

Llegir més
imagen

Manresa engega un projecte innovador per convertir els escocells de la ciutat en petits jardins amb flors

La Unitat de Parcs i Jardins de l’Ajuntament sembrarà 750 escocells de la ciutat amb plantes autòctones amb l’objectiu de millorar la imatge d’aquests espais i reduir l’ús de tractaments químics per les males herbes i l’arbrat.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament fa diverses actuacions per millorar la seguretat dels vianants al barri de la Mion

 S’han instal·lat quatre nous passos de vianants i tres reductors de velocitat per als vehicles.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa homenatja Amadeu Bayona Fius, que compleix 100 anys

Per celebrar l’efemèride, la regidora de Gent Gran de l’Ajuntament de Manresa, Àuria Caus, li ha lliurat avui, a les dotze del migdia, una placa i un ram de flors.

Llegir més
imagen

Manresa celebra l'acte commemoratiu del dia Internacional de la Dona

Avui divendres ha tingut lloc al saló de sessions de l’Ajuntament de Manresa l’acte institucional presidit per l’alcalde, Valentí Junyent, que ha comptat amb nombroses personalitats i en el qual s’han lliurat els premis del concurs de dibuix infantil: “La igualtat: cosa de tots i totes” i el concurs de micro relats: “Amb veu de dona-2015”

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa inicia els treballs per millorar els accessos al Camí de la Cova

Dins el pla d’accions per al projecte Manresa 2022, la regidoria d’Urbanisme i Mobilitat impulsa aquestes actuació, que té l’objectiu de millorar l’accessibilitat, la senyalització i la mobilitat dels accessos on estan situats el Santuari de la Cova i la Coveta, així com a la Casa dels Exercicis.

Llegir més