Sala de premsa

imagen

El govern i els tècnics municipals consideren que el debat sobre el futur del Teatre Conservatori és una qüestió urbanística i no econòmica

El regidor d’Urbanisme i Paisatge, Ramon Bacardit, compareix en una sessió informativa per detallar els costos de les dues opcions que es debaten en la consulta dels dies 10 i 11 de maig i destaca que no es pot perdre de vista que la votació s’emmarca en el context de l’elaboració d’un nou pla general de la ciutat amb l’horitzó de l’any 2030.

Llegir més

Treballs d'arranjament del paviment al polígon industrial de Bufalvent i a l'accés a la C-55 des de la carretera de Viladordis

Les obres comencen demà, 29 d’abril, i no afectaran els sentits habituals de circulació de vehicles

Llegir més

Treballs a la xarxa de gas natural al carrer Casanovas

Demà dimarts es tallarà el trànsit en aquesta via amb motiu de les obres entre el passeig Pere III i el carrer Guimerà

Llegir més

La commemoració del Tricentenari continua amb visites guiades, un conte per a infants i la presentació de novetats editorials

Manresa ofereix aquest de setmana diversos actes per a tots els públics i amb la Guerra de Successió de 1714 com a eix central. 

Llegir més
imagen

L'Ajuntament estrena nou canal de comunicació via WhatsApp per la Festa Major

Enviant la paraula clau “Festa Major” al número 608 33 60 60 l’usuari rebrà un llistat de 164 paraules clau que inclouen dates, esdeveniments, activitats, entitats, etc. Teclejant el mot que li interessi obtindrà automàticament la informació predeterminada que estigui relacionada amb l’ítem sol·licitat.

Llegir més
imagen

Demà comencen els treballs previs per millorar la mobilitat i seguretat viària a l'entorn de l'Hospital Sant Joan de Déu

L’actuació consisteix en el tancament perimetral dels àmbits de treball a la cruïlla de carrer Oleguer Miró amb el carrer Sant Joan de Déu i el tram del carrer Sant Joan de Déu entre la carretera del Pont de Vilomara i el carrer Joan Soler que permetrà, a continuació, realitzar els treballs d’ampliació de voreres i la const rucció d’una rotonda a la cruïlla dels carrers Sant Joan de Déu amb Oleguer Miró.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament ha iniciat avui la reparació del fals sostre del vestíbul del Teatre Conservatori

L’actuació finalitzarà abans del dilluns 29 d’agost, data que el teatre recupera la seva activitat amb l’obra “Recordant Pepe Rubianes”.

Llegir més

Tall de trànsit al Camí dels Tovots, dilluns vinent

Durant 10 dies, en horari matinal, Aigües de Manresa farà treballs de connexió de Pujada Roja a la xarxa de clavegueram de la ciutat.

Llegir més
imagen

Manresa tornarà a tenir servei de bus nocturn gratuït per la Festa Major

L’Ajuntament de Manresa ofereix bus nocturn de Festa Major els dies 29, 30 i 31 d’agost i 1 de setembre. El servei de bus urbà nocturn és gratuït fins a les 4 del matí, amb freqüències de 30 minuts.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa anuncia un conjunt d'actuacions per millorar l'entorn de l'Hospital de Sant Joan de Déu

Després que les obres d’ampliació de l’hospital arriben a la fase final, les actuacions programades consistiran en la millora de la mobilitat i seguretat viària que inclourà la millora de ferms, d’itineraris per a vianants, d’estacionament i circulació i transport públic.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa repara quatre fonts espatllades a diferents espais de la ciutat

Les fonts estan situades a la plaça de la Reforma, al parc de la Font del Gat, al passeig de Pere III (Bonavista) i la plaça Joan Farrés (El Xup)

Llegir més

80 obres opten a alçar-se amb els premis establerts en el concurs de relat breu Oller del Mas

El jurat encarregat de fallar el CONCURS DE RELAT BREU OLLER DEL MAS, integrat per Pilar Argudo, Aro Sáinz de la Maza i Eduardo Hojman, haurà de triar entre les 80 obres que han concorregut a la primera edició d’aquest certamen literari.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament farà dijous i divendres un tractament contra les males herbes a diversos espais de la ciutat

Les actuacions es faran als barris del Xup, La Balconadai l’espai públic de Sant Blai.

Llegir més
imagen

La Generalitat adjudica les obres d'eixamplament de la C-55 a la ronda de Manresa

L’actuació permetrà formar una via de dos carrils per sentit en una longitud d’uns 1,5 quilòmetres, amb un pressupost de 2,5 milions d’euros. Els treballs començaran la tardor vinent i tindran una durada de set mesos

Llegir més