Sala de premsa

imagen

El Casal de les Escodines acull una exposició i una xerrada sobre "Art fantàstic i de terror" de Josep Ramon Domingo

La xerrada, que porta per títol “Pas a pas. Com es realitza una il·lustració d’art fantàstic” anirà a càrrec del mateix autor i tindrà lloc aquest dimarts a les 8 de la tarda al Casal de les Escodines.

Llegir més
imagen

Els espectacles de màgia són els preferits dels nens i nenes de Manresa

Un treball de recerca del Consell d’Infants de Manresa amb enquestes realitzades a més de 600 alumnes de 5è i 6è de primària i gairebé a 400 famílies constata quines són les preferències de les arts escèniques a la ciutat.

Llegir més

Tall de trànsit al carrer Urgell, a partir de dilluns vinent

Durant quatre setmanes hi haurà una actuació per substituir la canalització del servei d’aigua potable.

Llegir més

L'Ajuntament de Manresa posa en marxa diverses actuacions per facilitar la participació ciutadana el 9-N

La primera ha estat una campanya informativa en diferents suports publicitaris i a través de la web municipal www.manresa.cat comunicant els cinc punts de participació que hi haurà a la ciutat: els instituts de Cal Gravat, Guillem Catà, Lacetània, Lluís de Peguera i Pius Font i Quer.

Llegir més
imagen

Manresa estrena demà l'exposició d'homenatge al metge manresà Simeó Selga

L’Espai 7 del Centre Cultural el Casino acollirà una exposició amb imatges que repassa episodis de vida professional, social i cultural del pediatre manresà i que ha estat impulsada pel Col·legi de Metges de Barcelona.

Llegir més
imagen

Els treballs per construir la passera de vianants al Pont Vell comencen amb prospeccions arqueològiques

Abans d’iniciar el gruix de l’actuació, s’estan rebaixant les diferents capes per tal de localitzar i identificar possibles restes del pont o del camí vell que hi arribava.

Llegir més
imagen

Torna la Batalla de Bandes aquest dissabte amb noves propostes musicals

L’Oficina jove del Bages celebrarà aquest dissabte la tercera ronda d’aquest concurs que lidera l’associació Vintcatorze, i que té l’objectiu de fomentar la música entre la gent jove com una forma de cultura, de reconeixement personal i de treball en equip.

Llegir més
imagen

El govern municipal fa balanç de les actuacions de promoció econòmica del mandat 2011-2015

La regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, Sílvia Gratacós, ha assegurat que voluntat de les actuacions ha estat facilitar i agilitar la implantació de noves activitats a la ciutat, així com promoure la seva atractivitat de cara a la implantació de noves indústries i serveis, millorar la competitivitat de les empreses existents,  i fomentar la creació de nous llocs de treball.

Llegir més
imagen

Els guanyadors del concurs de clics medievals del carrer del Balç recullen els premis

Amb el lliurament de premis finalitza una exposició que ha aconseguit un èxit rotund  amb 3.381 visitants, dels quals 1.735 hi van participar en el concurs de clics amagats. 

Llegir més
imagen

Minut de silenci a la plaça Major de Manresa per l'accident aeri als Alps francesos

L’alcalde de la ciutat, regidors, treballadors municipals i ciutadans de Manresa han fet aquest migdia un minut de silenci en solidaritat amb les famílies i amics dels passatgers de l’avió companyia alemanya Germanwings que es va estavellar a ahir quan volava entre Barcelona i Düsseldorf.

Llegir més

Se suspèn la presentació del nou espai dedicat a la gent gran de l'Ateneu Les Bases

Amb motiu dels tres dies de dol decretats pel Govern a causa de l’accident d’avió als Alps, l’acte que estava previst per aquest dijous, 26 de març a a 2/4 de 7 de la tarda no se celebrarà.

Llegir més
imagen

El govern municipal manté la reducció del dèficit i situa l'endeutament per sota del 100% per primer cop des del 2007

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, ha agraït avui durant la presentació de la liquidació del pressupost municipal de 2014 l’esforç de les regidories, els professionals de l’Ajuntament, les entitats i els ciutadans en el redreçament de les finances municipals.
 

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa presenta l'Informe Social 2014 en una jornada sobre inclusió

Durant la jornada també s’han ofert eines de reflexió sobre la inclusió social i s’han exposat experiències d’innovació social davant dels reptes actuals.

Llegir més
imagen

El Pacte de Ciutat per la promoció econòmica i la cohesió social a Manresa fa balanç del segon any de vigència

L’acte, presidit per l’alcalde Valentí Junyent, s’ha celebrat aquest vespre al Saló de Sessions de l’Ajuntament i ha comptat amb l’assistència de diversos regidors, i representants d’institucions i organismes signataris i també de entitats que es van adherir posteriorment a la signatura.

Llegir més