Sala de premsa

imagen

L'alcalde visita les obres al Camí Vell de Rajadell, que inclouen actuacions al Congost i al polígon del Pont Nou

L’actuació consisteix en l’adequació, repavimentació i senyalització del Camí de Rajadell, la instal·lació de nous passos de vianants, reductors de velocitat i una nova ordenació per facilitar la convivència entre vehicles i vianants en tot aquest entorn.

Llegir més

La Cambra dóna a conèixer formes de finançament alternatives als bancs

Serà en el marc d'una jornada on es parlarà dels Business Angels, inversors privats o micromecenatge de deute, sistemes de finançament que han guanyat pes els darrers anys a causa de la manca de crèdit per part de les entitats bancàries

Llegir més
imagen

El CNL Montserrat i Piscines Municipals – Aigües de Manresa signen un conveni per promoure i potenciar el coneixement i l'ús del català

El CNL facilitarà informació sobre els cursos de català, sobre el programa Voluntariat per la llengua i material audiovisual sobre la campanya “A l’abril cada paraula val per mil”.

Llegir més
imagen

L'orquestra infantil de corda de l'escola Pare Algué es llueix amb el seu primer concert

Els Pizzicants van fer la seva primera actuació en el marc d’una iniciativa que s’ha dut a terme des de la regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Manresa amb l’objectiu d’apropar els alumnes de les escoles al Conservatori Municipal de Música de Manresa.

Llegir més

L'aprenentatge d'idiomes en nens i joves, tema de la nova xerrada del cicle per a pares i mares

“L'edat: un factor a tenir en compte en l'aprenentatge dels idiomes” és el tema de la xerrada que es farà a Manresa el dijous 21, a les 8 del vespre, emmarcada en el 8è Cicle de xerrades per a mares i pares. La ponència anirà càrrec de Carme Muñoz, catedràtica de Filologia Anglesa i Alemanya, i investigadora en l’adquisició de segones llengües

Llegir més

Afectacions del transport públic per l'ExpoBages i Fira de l'Ascensió

Amb motiu de la celebració de l’acte ExpoBages i Fira de l’Ascensió 2015 , el servei de transport públic de Manresa es veurà afectat el propers dies 23 i 24 de maig.

Llegir més

EL CIO I LA FUB PROGRAMEN UNES SESSIONS FORMATIVES PER EMPRESES

El CIO i la FUB programen unes sessions formatives en el marc del “Programa Pilot per a la detecció de necessitats formatives al Bages”.

Aquestes sessions estan adreçades a totes les empreses del Bages i estan finançades per l’Ajuntament de Manresa i amb el suport de la Diputació de Barcelona

Llegir més
imagen

Manresa celebra aquest dijous la jornada final de l'onzè concurs Idees Joves

L’acte, que tindrà lloc aquest dijous a l’Espai Plana de l’Om, donarà a conèixer els finalistes i premiarà als guanyadors dels projectes realitzats que millor hagin desenvolupat un pla d’empresa i la seva viabilitat. El concurs va dirigit a joves de Batxillerat i Cicles Formatius amb l’objectiu de fomentar la cultura emprenedora.

Llegir més
imagen

L'empresa que gestiona el col·lector de salmorres del Cardener comença la restauració de les zones de la ribera del riu afectades per vessaments

Després de reiterats vessaments en el terme municipal de la ciutat, els expedients oberts per l'Ajuntament de Manresa a l'empresa gestora del col·lector i a l'Agència Catalana de l’Aigua culminen amb l'engegada dels treballs de restauració dels espais naturals afectats

Llegir més

Tall al trànsit al carrer Sant Joan Baptista la Salle, demà al matí

De 8 a a 11 del matí s’hi faran treballs d’instal·lació d’unes plaques de nom de carrer

Llegir més
imagen

Afectacions de trànsit per l'ExpoBages i Fira de l'Ascensió

L’Ajuntament de Manresa i la comissió organitzadora de l’ExpoBages han elaborat un operatiu per facilitar l’accessibilitat i la mobilitat per arribar a l recinte firal que, com els dos anys anteriors, estarà situat al centre de la ciutat.

Llegir més

L'Ajuntament inicia demà treballs per millorar la pavimentació i la mobilitat a l'accés sud del barri de Sant Pau

Les actuacions consisteixen en la millora de ferm al vial d’accés al barri des de la rotonda de la carretera C-1411z i l’habilitació d’un itinerari protegit per a vianants.

Llegir més
imagen

L'alcalde visita la nova imatge que recorda a Sant Ignasi pelegrí a La Seu

Valentí Junyent ha volgut veure l’obra del jesuïta Cinto Casanovas, que va rebre la benedicció aquest diumenge, acompanyat pel rector de la parròquia, Antoni Boqueras.

Llegir més
imagen

L'alcalde de Manresa participa en l'homenatge a la gent gran de Valldaura

Valentí Junyent lliura els diplomes a la gent gran homenatjada en la festa del casal d'avis La Nostra Llar

Llegir més