Sala de premsa

imagen

Alumnes del Puigberenguer i l'escola bressol La Llum fan una plantada d'arbres al Pla dels Ametllers

S’hi ha plantat 25 ametllers amb l’objectiu de recuperar la zona arbrada d’aquest espai i, alhora, tornar a enviar un missatge de sensibilització dels infants amb la natura i la ciutat.

Llegir més
imagen

Els infants gaudeixen de contes narrats en veu alta a les biblioteques públiques de Manresa

L’Hora del Conte, amb una mitjana de 80 infants per sessió, és tracta d’una activitat participada per nens i nenes que escolten embadalits com un narrador dóna vida els personatges dels llibres que protagonitzen aventures diverses. Les sessions es fan a les 6 de la tarda, en anglès i català, per a grups d’1 a 3 anys i a partir de 3 anys.

Llegir més
imagen

Albagvillegas i jordips20 guanyen el 2n Concurs de Fotografia de la Fira de l'Aixada

Albagvillegas ha rebut el premi de l’Associació Manresa de Festa i el premi per votació popular se l’ha endut jordips20.

Llegir més
imagen

Arrenca demà el concurs de bandes de música organitzat pel Consell de Joves de Manresa

L’Oficina Joves del Bages –carrer Sant Blai, 14- a partir de les 18.30 h, acollirà aquest dissabte l’actuació de les primeres quatre bandes que opten a guanyar aquest concurs anomenat “La batalla de bandes”.

Llegir més
imagen

El govern municipal portarà al Ple el traspàs de la carretera de Santpedor perquè passi a ser titularitat de Manresa

L’aprovació del traspàs d’aquest vial per part del seu titular actual – la Diputació de Barcelona - vindria acompanyat d’una aportació econòmica d’un milió i mig d’euros que permetrà donar llum verda al projecte de millora de la urbanització del primer tram de la carretera de Santpedor i de la rotonda de la Bonavista.

Llegir més

L'Ajuntament fa aquest diumenge treballs de millora del paviment a la plaça Bonavista i al carrer Font i Quer

Els treballs, que tenen l’objectiu de millorar la seguretat en la mobilitat als barris, suposaran diverses alteracions de trànsit i prohibicions d’estacionament.

Llegir més

Subvencions a empreses per a la contractació de treballadors menors de 25 anys, del programa del CIO Joves per l'Ocupaciótècniques comercials i marxandatge, televenda i e-comerç); ajudant/a de restaurant, cuina i sala (preparacions culinàries bàsiques, se

El Programa Joves per l'Ocupació és una acció duta a terme pel CIO de l'ajuntament de Manresa mitjançant el qual s'estan formant 30 joves en activitats professionals tal com auxiliar de magatzem i comerç (principis de magatzematge, tècniques comercials i marxandatge, televenda i e-comerç); ajudant/a de restaurant, cuina i sala (preparacions culinàries bàsiques, servei de barra i sala) i gestor/a de magatzem- logística (operacions de magatzematge, transport i aprovisionament als punts de venta-distribució i política d'estocs). 

Llegir més

Taller virtual sobre la creació de cooperatives (del 18 de maig al 6 de juliol )

En el marc del programa aracoop s’organitzen  3 Tallers virtuals per a la creació i posada en marxa d’una cooperativa de treball associat, una cooperativa de serveis o una cooperativa de consumidors i usuaris.

Llegir més
imagen

Dinamitzadors i usuaris de les biblioteques veïnals visiten l'exposició “Presó Mental” a la Casa Lluvià

També visiten les seves pròpies obres plàstiques sobre “Els murs de la paraula” a la Biblioteca Infantil del Casino, fins el 30 de maig.

Llegir més
imagen

S'obre el termini de presentació de candidatures a la Nit de l'Esportista de Manresa

Fins el dilluns 25 de maig hi ha temps per presentar les candidatures als guardons que premien les millors actuacions esportives, i que es lliuraran el divendres 12 de juny al Teatre Kursaal.

Llegir més

Se subvencionarà a empreses que contractin a treballadors del programa Joves per l'Ocupació del CIO

El programa, que està desenvolupant el CIO (Centre d’Iniciatives per l’Ocupació) de l’Ajuntament de Manresa, consisteix en oferir una acció formativa a joves menors de 25 anys en diverses activitats professionals. L’acció inclou un període d’ensenyament teòric i un de pràctiques a empreses.

Llegir més
imagen

L'alcalde rep l'Escacs Catalònia Club pel seu ascens a la Divisió d'Honor Catalana

Valentí Junyent va felicitar una delegació del club format pels escaquistes que han assolit l’ascens i que estava encapçalada pel seu president en funcions, Francesc Masachs.

Llegir més
imagen

Finalitzen les obres de millora del camí escolar de l'escola La Sèquia

L'actuació ha consistit en la construcció d’una rampa de vianants que connecta el carrer Enric Granados i carrer de la Pau amb el Camí Vell de Santpedor, la pavimentació i ordenació del trànsit i de vianants d’un tram del Camí Vell de Santpedor, nova senyalització, reductors de velocitat, urbanització d’un tram de vorera i pacificació del trànsit al carrer Indústria.

Llegir més