Sala de premsa

imagen

L'alcalde visita els espais del BaHiMa per saludar els artistes i conèixer les seves creacions

L’acompanyaven la regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, Sílvia Gratacós; la presidenta de la Taula d’Arts Visuals, Roser Oduber; i la coordinadora del projecte, Esther Boniquet.

Llegir més

L'Ajuntament selecciona 30 joves per participar en el programa 'Joves per l'Ocupació' del SOC

És un programa innovador de formació en alternança amb l’experiència pràctica en empreses que va adreçat a persones d’entre 16 i 24 anys i menors de 30. Es tracta de combinar actuacions integrades per fomentar la seva inserció laboral en empreses i/o el seu retorn al sistema educatiu.

Llegir més

La Sareb cedirà pisos a l'Agència de l'Habitatge de Catalunya per destinar-los a lloguer social a Manresa

Els immobles es troben dins del conjunt de 600 habitatges que la Generalitat rebrà de l'entitat financera per destinar-los a persones amb pocs recursos.

Llegir més
imagen

L'Oficina de Turisme participa en el Saló de Turisme B-Travel per promocionar els atractius de la ciutat

Durant l’efemèride s’ha distribuït per primera vagada un nou fulletó amb informació turística de Manresa en quatre idiomes que recull els principals punts d’interès com: la Seu i el Carrer del Balç, la Manresa ignasiana, l’Anella Verda, el Parc de la Sèquia i la ruta dels cellers de la DO Pla de Bages.

Llegir més
imagen

Els participants en la primera Marxa del Pelegrí fan el ple i valoren positivament l'experiència

L’èxit de convocatòria i la bona acollida entre el públic són la millor garantia de continuïtat d’aquesta caminada entre Montserrat i Manresa, que ha nascut amb voluntat d’impulsar l’últim tram del Camí Ignasià i que forma part de les iniciatives que s’emmarquen dins el projecte Manresa 2022.

Llegir més
imagen

Manresa celebra l'acte d'inauguració de l'exposició de l'artista Mestres Cabanes

L’estrena ha aixecat gran expectació entre el públic manresà. L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, ha qualificat la mostra com “acte de justícia” cap un dels grans artistes manresans del segle XX.

Llegir més
imagen

El Campus Manresa rep més de 600 visitants durant la Jornada de Portes Obertes

Èxit rotund durant la jornada de portes obertes dels centres universitaris i equipaments del campus de la ciutat. Aquest dissabte, més de mig miler de persones s’han interessat pels estudis que s’ofereixen a la capital del Bages i pels diferents equipaments universitaris.

Llegir més
imagen

L'alcalde felicita la Farmàcia Trapé per haver rebut un dels guardons de la Generalitat als comerços centenaris

Valentí Junyent visita l’establiment del carrer Sobrerroca i saluda el propietari, Josep Maria Trapé, que va recollir el guardó dimecres en un acte presidit pel president de la Generalitat, Artur Mas.

Llegir més
imagen

Manresa estrena demà una gran exposició per retre homenatge a l'artista Josep Mestres Cabanes

Amb motiu del 25è aniversari de la mort del pintor i escenògraf manresà, el Centre Cultural el Casino acull, del 18 d’abril al 21 de juny, una exposició que recull una mostra significativa del seu treball artístic. Així mateix, es reobrirà una sala al Museu Comarcal de Manresa que encabirà el gruix d’obres que l’artista va donar a la ciutat.

Llegir més
imagen

Tall de trànsit al Camí Vell de Santpedor per obres al camí escolar de l’escola La Sèquia

El tall de trànsit afecta al tram situat entre els carrers Enric Morera i Doctor Zamenhof. Aquesta afectació té una durada prevista de dues setmanes.

Llegir més
imagen

L'11a edició del Ciutat de Manresa de ball esportiu rep aquest diumenge 200 parelles d'arreu de l'estat

El campionat es disputarà al Complex Esportiu Vell Congost, sota l’organització del Club de Ball Esportiu Swing Manresa

Llegir més
imagen

El Campus Universitari de Manresa celebra aquest dissabte la jornada de portes obertes

Tots els visitants podran accedir a les diferents instal·lacions que conformen el mapa universitari de la capital del Bages

Llegir més
imagen

La campanya "Per cada mina una flor" i el documental sobre Arcadi Oliveres, plats forts de la jornada de portes obertes a la Casa Flors Sirera

A més del documental que porta per títol “Mai es tant fosc” i el col·loqui posterior amb el seu protagonista, també s’han organitzat altres activitats com un conta contes, un berenar de comerç just, una exposició fotogràfica sobre el infants del Sàhara, etc.

Llegir més