Sala de premsa

imagen

L'Ajuntament organitza un taller de teatre social per fomentar el respecte, el diàleg i la interculturalitat

El curs, que anirà a càrrec de l’associació La Xixa teatre, s’impartirà tots els dijous del mes de novembre a la Casa Flors Sirera i al Centre Cívic Joan Amades.

Llegir més
imagen

Demà el Casino ofereix una xerrada sobre com comptar manifestants en el marc del "Divendres de Ciència"

Sota el títol de “Com encabir quatre elefants en un sis-cents. Comptar manifestants”, el director del Servei d'Estadística Aplicada de la UAB, Llorenç Badiella, posarà en relleu les quatre idees bàsiques per fer estimacions aproximades sobre el número d'assistents en mobilitzacions col·lectives.

Llegir més
imagen

L'alcalde assisteix al primer acte públic de graduació de l'Escola Politècnica

A l’acte hi ha assistit el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig. Els estudiants de les promocions 2012-2013 i 2013-2014, han rebut la insígnia de graduats davant dels familiars, alumnes i representants del món universitari. 

Llegir més
imagen

Manresa amplia els horaris del cementiri per Tots Sants

 La instal·lació municipal restarà oberta fins el 2 de novembre, de 9 del matí fins a les 18.30 h. de la tarda.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament comença els treballs d'enderroc de la Pista Castell

Amb aquesta acció el consistori té l’objectiu d’aconseguir una major integració del parc de Puigterrà dins del nucli urbà. L’enderroc del pavelló aportarà el sòl necessari per millorar les condicions d’accessibilitat i visibilitat d’aquesta zona.

Llegir més
imagen

CaixaBank i l'Institut Català de Finances aporten 2 milions d'euros al CTM de Manresa

CaixaBank lidera l’operació, cofinançada per l’entitat financera i l’ICF a parts iguals, amb l’aportació d’1 milió d'euros cadascú. El préstec, que permetrà completar el finançament de la seu del centre tecnològic, garanteix la continuïtat del projecte, clau per l’economia de la Catalunya central.

Llegir més
imagen

S'estrena el Fòrum Manresa 2022 per reflexionar sobre la influència de Sant Ignasi en la societat actual

 Amb el nom d’Ignàgora es crea un programa per aprofundir sobre com els valors ignasians poden contribuir al lideratge i a la governança de les ciutats del futur. El fòrum inclou una sèrie de conferències i un espai dedicat exclusivament a la figura de Sant Ignasi.

Llegir més

Comencen els treballs de canalització de gas al carrer de la Pujada Roja

Amb motiu d’aquests treballs es tallarà el trànsit de vehicles al tram del carrer de la Pujada Roja entre els carrers de Sant Joan i el d’Artés.

Llegir més
imagen

El Casal de les Escodines acull una doble exposició fotogràfica: 'La dona treballadora a Xina' i les 'Festes de Sant Joan a Ciutadella'

Les obres, cedides per Foto Art Manresa, es podran veure fins el dia 30 de gener. Per la seva banda en el Centre Cívic Selves i Carner es podrà gaudir de la mostra fotogràfica “A través de l’ànima”, sobre l’espectre autista.

Llegir més
imagen

Aquest dijous arrenca BaHiMa a Manresa, que omplirà els locals buits del centre històric d'intervencions artístiques, exposicions i projectes culturals

BaHiMa Pop Up Espais és una iniciativa que té l’objectiu de donar oportunitats a joves creadors, millorar els locals en desús  i cercar noves idees amb negocis sostenibles en aquest sector de la ciutat per revitalitzar-lo.   

Llegir més

L'Ajuntament prepara el nou concurs per adjudicar el quiosc de Sant Domènec

Els serveis tècnics preparen un nou plec de clàusules per repetir l’adjudicació després que un jutjat hagi acceptat el recurs d’un dels aspirants a la concessió

Llegir més

L'Ajuntament rebaixa el preu de la T-10 un 3,64%, en les tarifes pel 2015 del bus urbà

Els usuaris de la T-Bonificada (antiga T-social) ja poden demanar cita prèvia al 010 de l’Ajuntament per tal de renovar la targeta a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, a la plaça Major. A partir de l’1 de març qui no hagi renovat la targeta haurà de pagar el bitllet per accedir al servei.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa tanca el període de recepció de projectes per als pressupostos participatius

Les propostes seleccionades es faran públiques aquest divendres, 16 de gener, després d’haver estat valorades pels serveis tècnics municipals, i s’exposaran públicament en un acte el 20 de gener on tots els ciutadans que ho desitgin podran votar les seves preferides.

Llegir més
imagen

L'alcalde reivindica 'l'esperit emprenedor dels fundadors de la Caixa de Manresa', en la commemoració dels 150 anys de la seva fundació

L’acte s'ha celebrat a l’Espai Plana de l’Om, on també s'ha clos  l’exposició que mostrava material de l’antiga caixa d’estalvis, inaugurada el passat 28 de desembre. 

Llegir més