Sala de premsa

Darrera actuació del districte de Ponent per millorar la seguretat al carrer Ferrer Vidal

Els treballs, consensuats amb els veïns, consisteixen en la retirada d’alguns pollancres en mal estat situats molt a prop de les finestres dels habitatges i del parc infantil.

Llegir més

L'Agència Catalana de l'Aigua i l'Ajuntament de Manresa milloren un tram de la llera del riu Cardener al seu pas pel municipi

Els treballs, amb un cost conjunt proper als 15.000 euros, estan finançats en un 80% per l’ACA i el 20% restant a càrrec del consistori manresà. Els treballs duts a terme han consistit en l’eliminació de canyes, en l’acondicionament dels talussos, així com també en la plantació de plantes autòctones de bosc de ribera

Llegir més
imagen

L'Ajuntament i l'Associació d'Empresaris dels Trullols impulsen el desplegament de fibra òptica al polígon

L’Ajuntament de Manresa aprova una subvenció de 12.000 euros per a la implantació aquest 2015 i amb l’objectiu de millorar la competitivitat de la seixantena d’empreses d’aquest polígon. L'empresa manresana Fibracat durà a terme els treballs.

Llegir més
imagen

El Rotary Club Manresa Centre i la Mútua General de Catalunya donen 30 desfibril·ladors a l’Ajuntament de Manresa

Els cinc primers aparells s’han lliurat aquest matí i la resta s’entregaran al consistori al llarg del 2015, en una iniciativa que té com a objectiu ampliar el nombre de DEA instal·lats a la ciutat.

Llegir més

“La ciutadania en la governança de les ciutats del segle XXI”, nova conferència dins el cicle Ignàgora – Fòrum 2022

• L’acte tindrà lloc demà a les 8 del vespre a l’Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Manresa (EPSEM).

Llegir més

Treballs als accessos dels barris Tres Creus, Bellavista i Sol i Aire

• Hi haurà talls esporàdics de trànsit durant l’actuació per millorar el paviment

Llegir més
imagen

“A l’abril cada paraula val per mil”, nova campanya del CNL Montserrat

• La campanya consta de tres propostes: L’edició de 30 cartells que expliquen l’origen de 30 paraules vinculades al comerç; l’edició d’un material audiovisual amb 30 dites catalanes; i l’edició de punts de llibre, també amb dites catalanes i el seu significat.

Llegir més

Treballs de desdoblament de la C-55 a Viladordis

A partir d’aquest dimarts s’han habilitat dos carrils de circulació (un per cada sentit) en el tram d’obres de la carretera.

Llegir més

L'Ajuntament farà un tractament fitosanitari contra les males herbes i canyes a diferents espais verds municipals

L'actuació es farà durant aquesta setmana i acabarà el dimarts 7 d’abril en horari matinal per minimitzar les molèsties als ciutadans.

Llegir més
imagen

Afectacions a la mobilitat viària per la Processó de Divendres Sant

Amb motiu de la Processó d’aquest divendres 3 d’abril, a partir de les 20.30 h, es produiran talls de trànsit en diversos carrers del Centre Històric i del centre de la ciutat. El transport públic urbà també alterarà el seu recorregut.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament habilita un espai per a la gent gran a l'Ateneu Les Bases

Es tracta d’un espai de més de 200 m2 situat en el segon pis del complex esportiu destinat exclusivament a atendre la programació i les activitats de les persones grans de la ciutat com reunions, exposicions o tallers.

Llegir més
imagen

Arrenca la segona edició del projecte Murs Plàstics per continuar embellint la imatge del Centre Històric

El projecte Murs Plàstics és una iniciativa conjunta del Cercle Artístic de Manresa i la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Manresa que es va iniciar l’any 2013 i que fins ara ha realitzat vuit intervencions artístiques a diferents espais de la ciutat.

Llegir més