Sala de premsa

imagen

Manresa commemora el Dia d'Andalusia al Saló de Sessions de l'Ajuntament

 Per primera vegada les dues entitats andalusistes a Manresa uneixen esforços per celebrar un acte commemoratiu conjunt.  Durant l’acte, l’escriptor Tomás Gutierrez ha  fer una conferència sobre la cultura, la identitat i la parla andalusa.

Llegir més

Jornada d'Inclusió Social

Des del Programa d'Inclusió Social de l'Ajuntament de Manresa us volem convidar a la Jornada d'Inclusió Social que organitzem el dimecres 25 de Març de 2015 de 9 a 14 hores a la FUB ( Fundació Universitària del Bages).

Llegir més
imagen

Manresa ja llueix les gales medievals per acollir la Fira de l'Aixada aquest cap de setmana

Representacions teatrals, nobles, trobadors i cavallers, així com el Mercat Medieval de la Llum amb les paradetes d’artistes, antics oficis, cantines, etc. s’instal·laran pels carrers i places del centre històric de la ciutat. Amb motiu de l’efemèride el mercat agrari es traslladarà a la plaça sant Domènec.

Llegir més
imagen

L'alcalde de Manresa rep Hiroyuki Makiuchi, cònsol general del Japó a Barcelona

Ha visitat el Saló de Sessions l’Ajuntament i ha signat en el Llibre d’Honor de la ciutat. El cònsol japonès és a Manresa per inaugurar els actes oficials del 25 aniversari de l’entitat Bonsai Natura.

Llegir més

Manresa registra aquest primer trimestre del 2015 el menor nombre d'accidents dels darrers sis anys

El resum d’indicadors de Policia Local informa que el primer trimestre ha tingut un descens del 20% en número d’accidents i un 25% menys de persones lesionades respecte al mateix trimestre de l’any passat.

Llegir més
imagen

Valentí Gubianas ‘il·lumina’ el carrer Sant Miquel amb un mural multicolor

L’actuació està en la línia del projecte Murs Plàstics, una iniciativa conjunta del Cercle Artístic de Manresa i la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Manresa per omplir d’art els carrers del Centre Històric amb l’objectiu d’apropar-lo als ciutadans i dignificar i donar més valor als murs d’aquest entorn.

Llegir més
imagen

Es lliuren els premis als guanyadors del concurs d'Instagram de la 1a Marxa del Pelegrí

Els tres primers classificats han rebut els obsequis de mans de la regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, Sílvia Gratacós.

Llegir més

El Conservatori de Manresa celebra demà i dissabte dos atractius concerts del cicle de professors i exalumnes

Demà tindrà lloc el concert de piano, violí i violoncel titulat “De la Rússia imperial a la Rússia soviètica” i dissabte la banda de percussió corporal BigHand amb l'espectacle "Udémbaye"

Llegir més
imagen

Manresa rep la visita de sis blocaires estrangers especialistes en viatges alternatius

Els viatgers, interessats en conèixer rutes de caire espiritual a la província de Barcelona, van visitar la Seu i la Cova de Sant Ignasi.

Llegir més
imagen

Manresa participa en una campanya d'àmbit europeu de recollida de residus

La jornada de sensibilització ambiental, anomenada “Let’s clean up Europe”, consistirà, a la capital del Bages, en la recollida de les escombraries que s’acumulen a la vora del riu Cardener a la zona del Pont Nou. L’activitat, que va adreçada a tots els ciutadans, tindrà lloc aquest dissabte, 9 de maig a les 10.30 h.

Llegir més

S'obre el període d'inscripció al programa de suport a les empreses Accelera el Creixement

Les pimes de la demarcació de Barcelona podran presentar les seves candidatures fins el dia 5 de juny

Llegir més
imagen

Últims dies per inscriure's a l'Aula de Cultura “Transart: propostes artístiques per a la transformació social”

L’Aula, organitzada per l’Ajuntament de Manresa en el marc del Programa de Cooperació i la regidoria de Cultura, consta de tres sessions: els dimarts 12, 19 i 26 de maig de 18 a 20.30 h. Les persones interessades s’hi poden inscriure fins aquest dijous 7 de maig.

Llegir més