Sala de premsa

El punt PAE de l'Ajuntament de Manresa tramita la primera alta d'un autònom

Es tracta d’un professional que iniciarà la seva activitat dins la psicologia en la comarca. Des del passat mes de juny el CEDEM (Centre Desenvolupament Empresarial de Manresa) del consistori manresà forma part de la xarxa PAE (Punt d’Atenció a l’Emprenedor).

Llegir més
imagen

El projecte Manresa 2022 ja té imatge oficial

La manresana Paula Terra Bosch guanya el concurs de logotips que identificarà el projecte i facilitarà la promoció de la commemoració dels 500 anys de l’arribada de Sant Ignasi a Manresa.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament fa un tractament fitosanitari als plàtans de vàries zones de la ciutat

Durant la nit d’aquest dijous, 31 de juliol, de les 10 del vespre fins a les 6 de la matinada de l’endemà, es farà una ruixada a uns 422 arbres pel control del tigre del plàtan (Corythucca ciliata).

Llegir més

Tall de trànsit al carrer Sant Llàtzer, demà

El tall es farà entre els carrers Divina Pastora i Oms i de Prat, dijous 31 de juliol, amb motiu dels treballs de desmuntatges d’una grua d’obra 

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa coorganitza una jornada creativa per donar a conèixer empreses, idees i projectes innovadors

Deu  persones podran explicar les seves idees a través d’un format innovador, àgil i original, el Pechakucha, a Igualada, el 7 de novembre.

Llegir més
imagen

El recital trilingüe 'País petit' i els versos de Josep Grifoll són els protagonistes del Tocats aquest cap de setmana

Tocats de Lletra presenta una audició conjunta de Tere Irastorza (País Basc), Maria do Cebreiro Ràbade (Galícia), i Jaume Subirana (Catalunya) que versaran els seus textos demà divendres a El Sielu. El dissabte les funcions literàries continuen en una jornada on la fusió entre poesia i música omplirà diferents espais de la ciutat.

Llegir més
imagen

Comencen les obres d'eixamplament de la C-55 a la ronda de Manresa

Els treballs permetran formar una via de dos carrils per sentit en una longitud d’uns 1,5 quilòmetres, amb un pressupost de 2,5 milions d'euros, i tindran una durada prevista de set mesos.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament instal·la elements reductors de velocitat a tres punts de la ciutat

Amb aquesta actuació finalitza el paquet d’accions per a la millora de la seguretat dels itineraris de vianants inclosa dins la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura.

Llegir més
imagen

Els visitants d'Ecoviure podran anar a la fira en un dels futurs vehicles híbrids del transport urbà de Manresa

El servei de bus gratuït per visitar Ecoviure unirà el centre de la ciutat amb el Palau Firal de divendres a diumenge cada 30 minuts en tot l’horari d’obertura de la Fira amb un model que s’incorporarà a la flota de bus urbà el primer semestre de l’any que ve.

Llegir més
imagen

El Museu Comarcal de Manresa s'inclou a la nova xarxa de museus d'art de Catalunya

El conveni de constitució signat avui per l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, desplega el Pla de Museus de Catalunya, que preveu que el Museu Nacional d’Art de Catalunya articularà al seu voltant una xarxa temàtica que aglutinarà els museus d’art del país.

Llegir més

L'Ajuntament de Manresa organitza un mòdul d'auxiliar d'imatge personal: perruqueria i estètica

El curs està adreçat a joves de 16 a 21 anys i tindrà una durada de 1.000 hores i amb pràctiques incloses en centres de treball. El programa forma part dels mòduls de Plans de Transició al Treball (PTT), amb el suport de la Diputació i la Generalitat.

Llegir més
imagen

Dissabte els zombies aterren a Manresa en el marc de ‘Terrorífic’, la mostra de cinema de terror i ciència ficció

A partir de les 4 de la tarda el Casal de les Escodines acollirà tot un seguit d’activitats com la projecció de 13 curtmetratges, un taller de maquillatge, xerrades, i una exposició d’art fantàstic i de terror. La jornada finalitzarà amb la cercavila apocalíptica dels morts vivents “Zombie walk” a les 8.30 del vespre.

Llegir més

Un nou programa de formació i inserció de l'Ajuntament de Manresa permet introduir 19 joves al mercat laboral

• Fem Ocupació per a Joves és un programa adreçat a joves en atur de 18 a 30 anys que permet als participants adquirir experiència professional a través d’un contracte laboral i, alhora, rebre formació específica relacionada al lloc de treball.

Llegir més
imagen

Els poemes de Luis Eduardo Aute, el plat fort de la segona setmana de Tocats de Lletra

Amb el nom de “Poemigario”, aquest dijous, el cantautor recitarà els seus versos a la sala El Sielu, en un espai íntim i proper al públic. El festival continua amb activitats literàries que abasten cinema, narració de contes infantils, xerrades i recitals.

Llegir més