Sala de premsa

imagen

L'alcalde assisteix a la cloenda del Consell de Ciutat d'aquest mandat

Valentí Junyent agraeix als dotze membres que han formar part de la Comissió Permanent del Consell durant aquests quatre anys el seu treball i la seva contribució a l’hora d’aportar propostes adreçades  a la  millora de  la ciutat.

Llegir més

L'Ajuntament de Manresa presenta l'Informe Social 2014 sobre la inclusió i la realitat social de la ciutat

La presentació del document es farà aquest dimecres en una jornada matinal a la sala d’actes de la Fundació Universitària de Manresa (FUB) i va adreçat a professionals del sector públic i tercer sector, entitats de la ciutat i ciutadania en general.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa engega les obres d'adequació de dos solars situats a la façana sud

Les obres abasten un tram delimitat a l’oest pel carrer Apotecari i a l’est per la projecció de Pont de la Reforma. S’emmarquen en el conjunt d’actuacions de millora de l’espai públic que pretenen recuperar espais lliures actualment en desús i, alhora, dignificar l’accés sud a la ciutat.

Llegir més
imagen

Manresa descobreix una placa de record i homenatge dedicada al policia Edouard Guillem Trapero

La placa d’homenatge al policia local mort en acte de servei l’any 2012 està situada a l’illeta de confluència entre la carretera del Pont de Vilomara i el carrer Sant Blai. Familiars i amics, alcalde i regidors, companys de la Policia Local i representants d’altres cossos de seguretat han participat avui en un emotiu homenatge.

Llegir més
imagen

El Pont Nou es tancarà als vianants a partir de demà

Amb motiu dels treballs de rehabilitació i reforç estructural del Pont Nou, per motius de seguretat l’accés estarà tancat durant un màxim de 8 mesos. Tothom que vulgui travessar a l'altra banda del riu Cardener ho haurà de fer pel pont de la rotonda del Mil·lenari o amb el servei del bus interurbà Manresa - Sant Joan de Vilatorrada.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa organitza demà l'acte de cloenda dels Programes de Transició al Treball

Aquest curs s’ha impartit un mòdul més gràcies a la col·laboració econòmica i tècnica de la Diputació de Barcelona. En total, 31 alumnes han finalitzat els cursos de formació i inserció.

Llegir més

Acte de descobriment de la placa-record dedicada a l'agent Edouard Guillem Trapero

Dia: 27/05/2015
Hora: 11.00 h
Lloc: Entre la Carretera del Pont de Vilomara i el carrer Sant Blai (a prop de l'Escola Ítaca)
Intervenen:

Valentí Junyent, alcalde de Manresa

Llegir més
imagen

Oberta la inscripció per als tallers d'estiu de l'Escola d'Art de Manresa

Els tallers, que enguany treballaran amb la temàtica del medi aqüàtic, es faran del 22 de juny fins el 3 de juliol i van dirigits a nens i nenes de 7 a 12 anys

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa obté el certificat vinculat a la ISO 50001 de l'empresa SECE

Manresa és la tercera ciutat catalana que obté aquest certificat després de Tarragona i Martorelles. SECE és la primera empresa del sector de l’enllumenat públic en obtenir la ISO 50001.

Llegir més

Alumnes de FEDAC Manresa mostren el seu treball sobre el patrimoni artístic manresà

Els escolars munten a la Casa Lluvià una exposició didàctica sobre fets i obres artístiques de Manresa

Llegir més
imagen

L'alcalde assisteix al lliurament dels Premis Regió 7

Valentí Junyent ha felicitat els premiats i ha lloat l’encert de guardonar la trajectòria i el talent de la gent jove del territori. 

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa se suma a la celebració del Dia Internacional d'acció de la salut de les dones

Aquest dijous, 28 de maig, es farà un acte commemoratiu que inclou un esmorzar saludable i una xerrada al SIAD i, a la tarda, un acte central al Centre Cultural el Casino amb una taula rodona sobre l’endometriosi. El juny i juliol hi haurà caminades saludables tots els dilluns i dimecres.

Llegir més