Sala de premsa

L'Ajuntament de Manresa organitza un mòdul d'auxiliar d'imatge personal: perruqueria i estètica

El curs està adreçat a joves de 16 a 21 anys i tindrà una durada de 1.000 hores i amb pràctiques incloses en centres de treball. El programa forma part dels mòduls de Plans de Transició al Treball (PTT), amb el suport de la Diputació i la Generalitat.

Llegir més
imagen

Dissabte els zombies aterren a Manresa en el marc de ‘Terrorífic’, la mostra de cinema de terror i ciència ficció

A partir de les 4 de la tarda el Casal de les Escodines acollirà tot un seguit d’activitats com la projecció de 13 curtmetratges, un taller de maquillatge, xerrades, i una exposició d’art fantàstic i de terror. La jornada finalitzarà amb la cercavila apocalíptica dels morts vivents “Zombie walk” a les 8.30 del vespre.

Llegir més

Un nou programa de formació i inserció de l'Ajuntament de Manresa permet introduir 19 joves al mercat laboral

• Fem Ocupació per a Joves és un programa adreçat a joves en atur de 18 a 30 anys que permet als participants adquirir experiència professional a través d’un contracte laboral i, alhora, rebre formació específica relacionada al lloc de treball.

Llegir més
imagen

Els poemes de Luis Eduardo Aute, el plat fort de la segona setmana de Tocats de Lletra

Amb el nom de “Poemigario”, aquest dijous, el cantautor recitarà els seus versos a la sala El Sielu, en un espai íntim i proper al públic. El festival continua amb activitats literàries que abasten cinema, narració de contes infantils, xerrades i recitals.

Llegir més

L'Ajuntament informa dels horaris d'atenció al públic i dels registres municipals durant les festes de Nadal

El dies 24 i 31 de desembre només estarà oberta l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de les 8.30 a 14.00 h. 

Llegir més

No hi haurà servei de recollida de residus, les nits del 24 i del 31 de desembre

L’Ajuntament demana a la ciutadania que les vigílies de Nadal i de Cap d’Any no es treguin les escombraries al carrer.

Llegir més
imagen

Manresa convertirà locals buits del Centre Històric en una mostra d'art, moda i disseny

Ajuntament de Manresa, la Diputació de Barcelona i la Taula d’Arts Visuals presenten el projecte BaHiMa Pop Up Espais, una iniciativa que té l’objectiu de donar oportunitat a joves creadors, millorar els locals buits i cercar noves idees amb negocis sostenibles en aquest sector de la ciutat.

Llegir més
imagen

Manresa rep el màxim reconeixement a la transparència i a la qualitat de la informació municipal que concedeix la UAB

L'alcalde, Valentí Junyent, ha recollit el Segell Infoparticipa de mans de la vicepresidenta de la Generalitat, Joan Otega, en un acte que ha tingut aquest dilluns al vespre al Palau de Pedralbes. Manresa és un dels 20 municipis catalans que han aconseguit un 100%, la màxima puntuació.

Llegir més
imagen

Narració de contes per als més menuts, il·lustrats per Valentí Gubianas

Diumenge al matí el Casino acollirà una narració de contes per a infants a partir de 3 anys, a càrrec de Mou Boixadera, Joan Casadesús i l’artista de Navàs. 

Llegir més

L'Ajuntament ha emès un comunicat per informar a la ciutadania del procés d'implantació de la xarxa de fibra òptica a Manresa

Manresa és la quarta ciutat de l’estat espanyol amb l’accés més ràpid a Internet gràcies a la instal·lació de fibra òptica que s’ha dut a terme fins ara, i es preveu que l’any vinent, la xarxa ja arribi al 100% del municipi. 

Llegir més

Manresa reforça el servei de bus per Nadal a la zona comercial Els Trullols

Els diumenges 21 i 28 de desembre i els diumenge 4 i 11 de gener, la línia L8 Perimetral - Estacions tindrà una freqüència de pas de 30 minuts en horari comercial.

Llegir més
imagen

El conseller Vila presenta el pla d'actuacions en el corredor Sant Cugat-Terrassa-Manresa de la C-16, la C-55 i la C-58

  • El pla preveu la implantació de nous descomptes addicionals de fins un 50% més a l’autopista entre Manresa i Terrassa per descongestionar la C-55 i incentivar l’ús de la C-16
  • Els desplaçaments interns en hora punta per la C-16, entre els accessos de Sant Vicenç de Castellet i Manresa Sud i Centre, seran bonificats al 100%
  • A la barrera de les Fonts s’implanta el sistema de peatge tancat i es redueix la tarifa entre un 18% i un 80% per homogeneïtzar-la amb la resta d’autopistes de la Generalitat
  • A partir del primer trimestre de 2015 s’instal·larà una mitjana central a la C-55, entre Castellbell i el Vilar i Manresa, i a la C-58, entre Viladecavalls i Castellbell i el Vilar per millorar la seguretat viària

Llegir més