Sala de premsa

imagen

El Memorial pels Conflictes Oblidats reflexiona sobre les dificultats de “viure en pau” sense dignificar la memòria de les víctimes

• En commemoració del 18è aniversari de la mort la cooperant manresana Flors Sirera, el 23 de gener a les 19,30 h. s’organitza una taula rodona sobre la ”necessitat de no oblidar.” El testimoni d’una víctima del conflicte de Ruanda i el del director del Memorial Democràtic, coincideixen en la importància de la reparació a les v íctimes de qualsevol conflicte.

Llegir més
imagen

Els projectes de les associacions de veïns del Xup i la Font, Meandre i el club de beisbol han estat els seleccionats en el pressupost participatiu

Un total de 367 persones van dipositar la seva papereta a les urnes en la sessió pública que es va fer aquest dimarts a l’auditori de l’Ateneu Les Bases, segons el recompte realitzat aquest matí en un acte que ha tingut lloc a l’Ajuntament de Manresa.

Llegir més
imagen

III edició del concurs LlumCat organitzat pel Centre de Normalització Lingüística Montserrat

Del 21 de gener al 22 de febrer ja es pot participar en el concurs LlumCat 2015 al web http://cpnl.cat/llumcat

Llegir més
imagen

El govern municipal proposarà al Ple la flexibilització d’usos del Parc Central per afavorir la instal·lació d’empreses

La proposta respon a la petició realitzada pel Consorci Parc Central atès que després de 10 anys la regulació vigent no ha propiciat els resultats esperats.

Llegir més
imagen

El govern municipal fa balanç de les actuacions de promoció econòmica del mandat 2011-2015

La regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, Sílvia Gratacós, ha assegurat que voluntat de les actuacions ha estat facilitar i agilitar la implantació de noves activitats a la ciutat, així com promoure la seva atractivitat de cara a la implantació de noves indústries i serveis, millorar la competitivitat de les empreses existents,  i fomentar la creació de nous llocs de treball.

Llegir més
imagen

Els guanyadors del concurs de clics medievals del carrer del Balç recullen els premis

Amb el lliurament de premis finalitza una exposició que ha aconseguit un èxit rotund  amb 3.381 visitants, dels quals 1.735 hi van participar en el concurs de clics amagats. 

Llegir més
imagen

Minut de silenci a la plaça Major de Manresa per l'accident aeri als Alps francesos

L’alcalde de la ciutat, regidors, treballadors municipals i ciutadans de Manresa han fet aquest migdia un minut de silenci en solidaritat amb les famílies i amics dels passatgers de l’avió companyia alemanya Germanwings que es va estavellar a ahir quan volava entre Barcelona i Düsseldorf.

Llegir més

Se suspèn la presentació del nou espai dedicat a la gent gran de l'Ateneu Les Bases

Amb motiu dels tres dies de dol decretats pel Govern a causa de l’accident d’avió als Alps, l’acte que estava previst per aquest dijous, 26 de març a a 2/4 de 7 de la tarda no se celebrarà.

Llegir més
imagen

El govern municipal manté la reducció del dèficit i situa l'endeutament per sota del 100% per primer cop des del 2007

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, ha agraït avui durant la presentació de la liquidació del pressupost municipal de 2014 l’esforç de les regidories, els professionals de l’Ajuntament, les entitats i els ciutadans en el redreçament de les finances municipals.
 

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa presenta l'Informe Social 2014 en una jornada sobre inclusió

Durant la jornada també s’han ofert eines de reflexió sobre la inclusió social i s’han exposat experiències d’innovació social davant dels reptes actuals.

Llegir més
imagen

El Pacte de Ciutat per la promoció econòmica i la cohesió social a Manresa fa balanç del segon any de vigència

L’acte, presidit per l’alcalde Valentí Junyent, s’ha celebrat aquest vespre al Saló de Sessions de l’Ajuntament i ha comptat amb l’assistència de diversos regidors, i representants d’institucions i organismes signataris i també de entitats que es van adherir posteriorment a la signatura.

Llegir més
imagen

El cicle de xerrades per a pares i mares reflexiona demà sobre el consum de substàncies entre els adolescents

L’acte es farà a les 8 del vespre, a l’Auditori de la Plana de l’Om, i anirà a càrrec de la psicòloga Antònia Raich.

Llegir més
imagen

Els participants del taller de videocurrículum finalitzen el curs editant les seves presentacions

La regidora Àuria Caus ha visitat avui el alumnes del taller que s’ha dut a terme a l’Oficina Jove del Bages i que té com objectiu facilitar la recerca de feina. L’etapa final del curs és la gravació els videocurrículums que els participants podran presentar a les empreses que creguin convenient.

Llegir més

La Diputació clourà a Manresa les jornades per conèixer les novetats fiscals i laborals de les entitats esportives

L’acte es celebrarà aquest dijous al vespre a l’Auditori de l’Ateneu les Bases i comptarà amb la presència de l’alcalde i regidor d’Esports, Valentí Junyent. Les persones interessades a participar es poden inscriure al correu electrònic comaam@diba.cat

Llegir més