Sala de premsa

imagen

L'alcalde de Manresa es reuneix amb l'associació TIC3 per conèixer els seus plans per impulsar les empreses tecnològiques

Valentí Junyent ha rebut a l'Ajuntament la junta de la nova organització que agrupa 32 empreses i entitats relacionades amb el sector de les tecnologies de la informació i la comunicació de la Catalunya central. 

Llegir més
imagen

L'Ajuntament presenta tota l'oferta formativa i d'activitats esportives i culturals per al nou curs

Són prop d’un centenar d’activitats impulsades per diverses regidories i adreçades a tot tipus de públic i que es desenvoluparan des de setembre a gener.

Llegir més

Presentació de la cinquena edició del programa la Universitat Emprèn per fomentar la cultura emprenedora

La Fundació Universitària del Bages (FUB) acollirà aquest dimecres la jornada inicial adreçada als alumnes de les tres universitats de Manresa: La FUB, La Escola Superior d’Enginyeria de Manresa (EPSEM) i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Enguany el concurs presenta com a novetat la possibilitat de triar entre dues formes de participació: per lliure o mitjançant un banc de projectes a escollir.

Llegir més

L'alcalde signa el contracte del crèdit ICO de 2,3 milions d'euros amb l'entitat financera que el gestionarà

Valentí Junyent i dos directius de l'àrea institucional del BBVA han signat el document que farà que, d'aquí pocs dies, 167 proveïdors de l'Ajuntament puguin cobrar 380 factures pendents anteriors al 30 d'abril

Llegir més
imagen

Més de 170 persones participen en la visita a la Manresa Desconeguda en bicicleta

La bicicletada, que va fer un recorregut aproximat de10 km i va tenir una durada de 2 hores, va resseguir la ciutat recorrent itineraris no habituals a través de la xarxa de passatges que són gairebé desconeguts pels ciutadans. Aquesta activitat va ser la primera de la sèrie de les visites a la Manresa Desconeguda que l’Ajuntament de Manresa ha organitzat per la Festa Major.

Llegir més

SESSIONS PARTICIPATIVES ALS BARRIS

Comencen les sessions participatives del POUM.

Us convidem a assistir i participar en les sessions de treball per tal que ens aporteu la vostra percepció respecte els criteris fixats, amb l'ànim d'afavorir un diàleg d'intercanvi d'opinions que ens continuï ajudant en el disseny de la nostra ciutat

Llegir més

El Ple de juliol aprova els nous actes per commemorar la Diada Nacional de Catalunya a Manresa

El Ple Municipal ha aprovat també l’avanç del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) amb els vots de CiU i la CUP, l’abstenció d’ERC, PP i PxC, i el vot en contra del PSC. Els grups, per unanimitat, han instat a la Generalitat perquè busqui solucions laborals a les cuineres o feineres de les llars d’infants.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament instal·la dos caixers automàtics a les dependències municipals per facilitar el pagament de tributs i multes

Els terminals, que permeten els pagaments tant en targeta de crèdit com en efectiu, estan instal·lats a l’Oficina d’Atenció Tributària i a les dependències de la Policia Local i han fet prop de 800 operacions durant els mesos d'agost i setembre. Així, s'ofereix als usuaris un horari més ampli del que tenen actualment les entitats financeres.

Llegir més

El Ple de juny insta Adif a millorar la línia de Renfe i els serveis higiènics de l'estació de Manresa

Arran d’una proposta de la CUP i esmenada per CiU, el ple ha aprovat la creació d’una comissió per estudiar possibles usos de solars que han quedat buits a causa de la davallada immobiliària i que es poden convertir en horts urbans.

Llegir més

S'obre la convocatòria de les dues línies de microcrèdits per a la creació i la modernització d'empreses

Fins el 30 de setembre es podran presentar les sol·licituds per a uns ajuts que poden arribar a un límit màxim de 5.000 euros. 

Llegir més

El Ple de maig aprova la recerca d'una solució per evitar el desallotjament de l'Ateneu Popular la Sèquia

Durant el Ple es va aprovar que l’Ajuntament actuï judicialment contra els que faci apologia de la xenofòbia i el genocidi. Una proposició del PSC i la CUP sobre la renda mínima no rep el suport del ple. 

Llegir més
imagen

Manresa acull la presentació de l'obra "Bandera Negra", una novel·la històrica sobre la Guerra de Successió

La presentació del llibre feta pel propi autor, Jordi Santasusagna, forma part del cicle que es farà cada dimarts fins al 3 de juny al Centre Cultural el Casino, per donar a conèixer les novetats editorials i top vendes sobre els fets de la Guerra de Successió a Catalunya i al Bages.

Llegir més

El Ple d'abril aprova un pla de microcrèdits per donar suport als emprenedors

El ple municipal de l’Ajuntament de Manresa també ha aprovat la modificació dels Estatuts de la Fundació Fira Manresa així com l’ordenança reguladora de les reserves especials per a persones amb mobilitat reduïda.

Llegir més

El CEDEM ofereix noves sessions de formació empresarial gratuïtes

Obertes les inscripcions per les noves sessions de formació dirigides a emprenedors, autònoms, professionals, empresaris i treballadors que tindran lloc al Palau Firal, aquest dimarts i divendres, i tractaran temes com la fidelització dels clients i la metodologia LEAN.

Llegir més