Sala de premsa

imagen

El 15 d'octubre acaba el termini per presentar propostes a la beca Art k'suma

Els participants han de ser equips de persones d’edats diferents i des de qualsevol disciplina artística. Les propostes, que s’han de presentar a la regidoria de Participació, Joventut i Gent Gran, opten a una dotació econòmica de 1500 euros.

Llegir més
imagen

La 4a Marxa par l'Anella Verda es farà diumenge 19 d'octubre

L’esdeveniment s’havia de fer el diumenge 5 d’octubre però es va posposar per raons meteorològiques i de seguretat. Les inscripcions es tornen a obrir ara fins el dijous 16 d’octubre, per aquells que hi vulguin participar i encara no s’hi hagin inscrit.

Llegir més
imagen

El joc de taula ‘Manresa 1724’ visita el Born Centre Cultural

El cap de setmana del 4 i 5 d’octubre es va celebrar al Born Centre Cultural de Barcelona el primer festival de jocs i història, un espai per conèixer i fer difusió dels fets històriques de forma lúdica. Manresa hi va participar amb un joc creat amb motiu de la commemoració del Tricentenari. 

Llegir més
imagen

L'Ajuntament, la Diputació i la Patronal Metal·lúrgica del Bages engeguen un programa experimental de formació dual

• El programa s’adreça a persones en situació d’atur i té l’objectiu de formar persones en el maneig de màquines de control numèric i en la millora de les competències transversals que requereixen en aquests moments les empreses del ram del metall.

Llegir més

Treballs de millora del carril bici al carrer Abat Oliba

L'actuació tindrà una durada de tres dies i formen part dels treballs del Districte Nord.

Llegir més
imagen

Manresa estrena panells informatius del servei de bus urbà dins l'estació de Renfe

El panell permet conèixer el temps real d’espera dels propers busos i evitarà a les persones usuàries fer esperes innecessàries a les parades quan al carrer faci fred o calor.

Llegir més
imagen

El Grup de Tertúlies a la Cuina es compromet a finançar el premi Pare Ignasi Puig i Simon dos anys més

El premi, creat enguany per l’Ajuntament de Manresa destinat a la promoció i  difusió de la Manresa Ignasiana, es lliura dins del marc dels Premis Lacetània.

Llegir més
imagen

Demà es talarà un pollancre al parc infantil del carrer Sant Joan d'en Coll

El motiu és la caiguda d'una de les branques, d'uns 15 cm de diàmetre per 6 metres de llargada, el dia 13 de maig, fet que va crear una situació de risc.

Llegir més
imagen

El govern municipal presenta un projecte de pressupost de 73,9 milions d’euros per al 2015, un 4,62% menys que el 2014

El projecte de pressupost de l’Ajuntament de Manresa per al 2015 s'eleva a 73.954.770 euros un 4.62% per sota dels 77.535.459 euros del pressupost aprovat per a l’any 2014. La proposta, que ja s'ha fet arribar a tots els grups municipals, se sotmetrà a votació en el Ple municipal d’aquest dijous 18 de desembre.

Llegir més
imagen

Cultura i comerç s'uneixen en la campanya de Nadal per dinamitzar el Barri Antic

Sota el lema “Manresa batega pel comerç”, Els Pastorets de “Els Carlins” i els comerciants del Sobrerroca, plaça Major, Sant Miquel i voltants posen en marxa dues accions. Una es basa en la distribució de butlletes per participar en el sorteig d’una panera i l’altra en el repartiment d’obsequis per part dels comerços col·laboradors en la campanya.

Llegir més

FORUM posa a la venda dues parcel·les urbanes al sector Concòrdia

Les ofertes d’adquisició del lot es poden presentar fins el dia 26 de gener a les 14h. El preu inicial de la licitació es fixa en 1.170.000€. 

Llegir més

Demà es faran els treballs de pacificació del trànsit a la ctra. Santpedor dins de les obres del Districte Nord 2014

El vial afectat serà el tram que hi ha entre els carrers Enric Morera i Bernat de Cabrera.

Llegir més
imagen

Èxit de públic al pessebre vivent del Centre Històric de Manresa amb més de 1.700 visitants

Aquesta xifra significa un increment d’unes 300 persones en comparació amb l’any passat que aquest cap de setmana s’han immers en les escenes bíbliques recreades al carrer medieval del Balç. El certamen any rere any es millora i es consolida com una cita imprescindible de la fira de Santa Llúcia.

Llegir més

El Síndic de Greuges reconeix la rapidesa de l'Ajuntament de Manresa en respondre els seus requeriments

L’informe del Síndic del 2013 considera el consistori manresà una de les entitats locals de Catalunya que atén amb més diligència les peticions plantejades per aquesta institució que vetlla per la defensa dels drets fonamentals i de les llibertats públiques dels ciutadans.

Llegir més