Sala de premsa

imagen

Joan Ramon Deitx, amb una fotografia feta al Perú, guanya el concurs Viatgers Manresans 2014

Ahir al Centre Cívic Selves i Carner es va fer l’acte el lliurament de premis en la categoria d’adults i del concurs popular #viatgers 2014, així com la inauguració de l’exposició de les fotografies de viatges i vesprada temàtica sobre Egipte. Avui es donarà a conèixer el premi dels Petits Viatgers Manresans.

Llegir més
imagen

La mitjana d'assistents als concerts de la Casa de la Música creix un 12% respecte de la temporada anterior

El responsable d’Activitats de la Casa de la Música, Marc Padró, i el regidor de Cultura, Joan Calmet, han fet balanç de les dades de la temporada 2013- 2014, i han presentat els cursos per al darrer trimestre d’aquest any. 

Llegir més
imagen

La Granja El Suís rep el premi a la millor tapa del concurs Tap'Antic 2014

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Manresa, Joan Calmet, ha lliurat el diploma a l’establiment, que ha guanyat amb la tapa ‘Sobre-Roca’, escollida per votació popular en el concurs emmarcat dins els actes de la Festa Major. 

Llegir més
imagen

'Amunt', un documental sobre el trastorn bipolar, s'estrena en un auditori ple a vessar

El documental, dirigit per Berta Oliveres Peig, dóna a conèixer l’experiència maníaca del trastorn bipolar en primera persona a través de 10 protagonistes amb la voluntat de trencar tabús i acabar amb l’estigmatització. 

Llegir més

El CIO organitza una jornada per ajudar els joves a preparar-se pels processos de selecció laboral

La sessió, adreçada a joves de 16 a 30 anys, tindrà lloc al Casal de les Escodines, el proper dilluns, 15 de desembre de 10 del mati a la 1 del migdia. És gratuïta i no cal inscripció prèvia.

Llegir més
imagen

L'arbre de Nadal ja llueix a la plaça Major de Manresa

L'arbre té vuit metres i l'espai enjardinat on s'ha col·locat ocupa uns 25 metres quadrats per fer-ho compatible amb les activitats de la Fira de Santa Llúcia, el Carter Reial i l'arribada de la cavalcada de Reis.

Llegir més
imagen

La Torre de Sobrerroca es convertirà en un campament romà durant la fira de Santa Llúcia

Aquesta serà una de les noves escenes que incorporarà el Pessebre Vivent del Balç d’enguany, juntament amb les ja clàssiques de l’Anunciació de Maria, Sant Josep Fuster, etc. El soldats de la cúria faran un recorregut des del carrer Sobrerroca fins al Centre d’Interpretació on es portaran a terme els canvis de guàrdies.

Llegir més

El CIO Manresa programa una sessió sobre el treball de tutoria en les empreses

La sessió es farà el proper dimarts, 16 de desembre, a les instal·lacions de la FUB i l’objectiu és formar tutors a les empreses per tal d'acompanyar el personal de nova incorporació, aprenents o estudiants en pràctiques.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa presenta el portal de govern obert per millorar la transparència i la informació als ciutadans

El nou portal està estructurat en diverses seccions que ofereixen continguts que van des de les dades obertes fins a la participació, passant pels indicadors de transparència, els programes de govern o informació molt detallada sobre el pressupost municipal.

Llegir més
imagen

Manresa recupera l'històric lema “Manresa, cor de Catalunya” per a la seva nova marca de ciutat

L’Ajuntament presenta la nova imatge coincidint amb la celebració aquest cap de setmana de La Marató de TV3, que en l’edició d’enguany està dedicada a les malalties del cor, i organitza una visita guiada solidària pels llocs més emblemàtics de Manresa.

Llegir més
imagen

La vicepresidenta del Govern i l'alcalde de Manresa inauguren la nova seu de la Comunitat de Sant Egidi

El nou centre d’activitats, nomenat la Casa de la Pau, és una cessió de l’Ajuntament de Manresa i està ubicat a la plaça Montserrat, en un annex de la Fàbrica Balcells. La comunitat atén actualment a més de 500 usuaris, especialment a persones desvalgudes de totes les edats,

Llegir més
imagen

Xerrada de Francesc Torralba per reflexionar sobre valors socials i drets humans

L’acte tindrà lloc a la sala d’actes de la FUB aquest dimecres, 10 de desembre a les 8 de la tarda, en el marc de la celebració del Dia Internacional dels Drets Humans.

Llegir més

Tall de trànsit al carrer Guimerà per la campanya de Nadal 2014

El tancament del trànsit es farà a partir de demà i afectarà un total de nou dies festius i dissabtes: dissabte 6, dilluns 8, dissabte 13, dissabte 20, diumenge 21, dissabte 27 i diumenge 28 de desembre i dissabte 3 i diumenge 4 de gener.

Llegir més

El carrer Urgell restarà tallat al trànsit fins el 7 de gener

La Secció de Serveis Públics ha comunicat la modificació dels terminis de l’actuació per substituir la canalització del servei d’aigua potable, al tram entre el carrer del Born i de la Mel.

Llegir més