Sala de premsa

imagen

L'Ajuntament impulsa una auditoria de neteja de l'espai urbà amb el suport de ciutadans voluntaris

Durant un any i amb l’assessorament dels serveis tècnics municipals, un grup de ciutadans faran un registre de les diferents incidències detectades a la via pública. L’objectiu és reforçar la corresponsabilitat dels ciutadans i ajudar a prendre decisions per millorar el servei de neteja.

Llegir més
imagen

Més de 400 persones participen en les Jornades Europees del Patrimoni a Manresa

Un any més les jornades de portes obertes i les activitats programades als museus i espais patrimonials obtenen una bona acollida entre el públic. Una divertida visita teatralitzada al Carrer del Balç va ser la proposta que va obtenir un major seguiment.

Llegir més

L'activista sahrauí Mohammed Moulud Yeslem presenta demà el documental “Les flors del mur”

• Dins els actes de la Manresa Solidària, l’Espai Rubiralta acollirà a les 8 del vespre la projecció del documental així com l’exposició “Art per la Pau” del mateix autor.

Llegir més
imagen

Manresa commemora aquest dimecres el Dia Internacional de la Gent Gran

L’estrena de l’exposició fotogràfica “Els meus records” a l’Arxiu Comarcal del Bages i un espectacle gratuït d'artistes grans al teatre Conservatori són les propostes que es portaran a terme.

Llegir més
imagen

Manresa acull una jornada sobre el valor turístic i patrimonial de l'enoturisme

Diversos professionals van debatre sobre el model enoturístic de la província, les seves possibilitats de negoci i de creació de nous llocs de treball.

Llegir més

Demà comencen els treballs de millora de l'ordenació i la seguretat viària del Polígon Industrial Els Dolors

Aquests treballs, que és previst que durin tres dies, consisteixen en la modificació de la senyalització vertical i horitzontal en diferents punts d’aquest espai.

Llegir més
imagen

El carrer de Guimerà es convertirà en una illa de vianants per la campanya de Nadal

L’Ajuntament de Manresa ha acordat amb els botiguers el tall de trànsit d’aquest vial durant nou dies —festius i dissabtes— amb l’objectiu de dinamitzar l’activitat comercial i millorar la mobilitat i la seguretat dels vianants davant la gran afluència que té el carrer per aquestes dates.

Llegir més
imagen

La inauguració de la sala Antoni Viladomat i Manalt al Museu Comarcal tanca la commemoració del Tricentenari a Manresa

Durant l’acte, l’alcalde de Manresa i el director del MNAC han signat el conveni de sessió de les obres del pintor barroc a la ciutat, i s’ha presentat la Miscel·lània ‘Manresa, de la Guerra dels Segadors a la Guerra Gran’ un recull de les obres que s’han publicat arran de la commemoració del Tricentenari a la ciutat. 

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa substituirà dos pins inclinats al parc del carrer Cintaires

Davant la preocupació dels veïns per la caiguda d’un arbre mesos enrere, el departament de Parcs i Jardins plantarà exemplars d’ espècies més adequades per aquest espai.

Llegir més
imagen

La 1a Nit del Turisme al Bages posa de manifest el potencial d'un dels sectors que més creix a la comarca

L’alcalde de Manresa va assistir a l’acte, que va aglutinar unes 250 persones implicades en el sector tant de l’àmbit públic com del privat. També es va lliurar el premi Bages Impuls al Pare Iriberri per la seva implicació en el Camí Ignasià. 

Llegir més

Es posposa l'Aula de Cultura TransArt 'Propostes artístiques per a la transformació personal i social'

L'aula, que començava avui, queda aplaçada per la propera programació quadrimestral d'Aules de Cultura (febrer- juny 2015).

Llegir més
imagen

L'Ajuntament posa en marxa diverses actuacions per millorar l'itinerari ciclista cap al Parc de l'Agulla

Durant un mes, s’actuarà en tres trams del recorregut ciclista que connecta el Parc de l’Agulla amb el centre de la ciutat amb l’objectiu de millorar les condicions de seguretat i confort dels ciclistes i dels vianants.

Llegir més
imagen

Demà comencen els actes per commemorar El Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

Manresa acollirà una xerrada sobre el procés d’incapacitació i la protecció de béns, que es farà a la sala d’actes de l’Hospital Sant Joan de Déu, i una exposició fotogràfica que reflecteix l’univers autista, al Casal de les Escodines.

Llegir més
imagen

El Museu Comarcal estrena la sala Antoni Viladomat i Manalt (1678-1755) amb el dipòsit d'obres del pintor barroc cedides pel Museu Nacional

L’acte forma part de la cloenda de la commemoració del tricentenari de la Guerra de Successió i s’hi presentarà la Miscel·lània ‘Manresa, de la Guerra dels Segadors a la Guerra Gran’. 

Llegir més