Sala de premsa

Tall de trànsit al carrer Hospital, demà

De les 14 a les 16h, el carrer estarà ocupat per la instal·lació d’una grua mòbil per les obres de reforma de la cuina de l’Hospital de Sant Andreu.


 

Llegir més
imagen

Demà l'Escola d'Art acull un taller de dibuix i espai públic a càrrec de Francesc Ruiz

El taller es fa en motiu de l’exposició “Art en trànsit” i va destinat a alumnes del grau superior d’Il·lustració de l’Escola d’Art de Manresa. L’objectiu de l’activitat és donar eines per desenvolupar, amb molt poc temps i mitjans, projectes que vinculin el dibuix i la comunicació gràfica a l’espai públic


Llegir més

Presentació projecte "Entrelligams"

Dia: 19/05/2016
Hora: 3 de la tarda
Lloc: Taller Coloma (Ctra Berga-Solsona, km 5 - Avià)
Intervenen:

-Míriam Ponsa, dissenyadora

-Antònia Casellas, profesora de l'Escola d'Art de Manresa

-Tanit Plana, fotògrafa

-Representants del Taller Coloma, el Taller Borinot Gràfic i Cotó Roig

Llegir més

L'Ajuntament de Manresa aprova la rebaixa del 8% dels valors cadastrals el 2017

El Ple Municipal de l’Ajuntament de Manresa d’aquest vespre ha aprovat una rebaixa del 8% dels valors cadastrals. En l’exercici anterior, el govern municipal va renunciar a l’aplicació del coeficient d’actualització, perquè considerava excessiva la reducció que suposava. La mesura no afectarà les tarifes de l'IBI.


Llegir més
imagen

Obert el termini per participar en el concurs fotogràfic "Viatgers manresans 2016"

El concurs consta de dues categories, una per a adults i una per a infants de 6 a 12 anys. Els treballs es poden presentar fins al 22 de juliol i també de l’1 al 28 de setembre. Les obres participants seran exposades al Centre Cívic Selves i Carner (categoria adults) i al Casal de les Escodines (categoria infantil) el mes d’octubre del 2017.


Llegir més
imagen

La Fira Mediterrània programa espectacles de creació col·lectiva i aplegarà 100 companyies i 38 estrenes

“Cadàver exquisit” és el títol del joc de creació col·lectiva conformat per David Carabén (text), Mercè Sampietro (dramatització), Cabo San Roque (música) i Toni Mira (coreografia) i que serà un dels plats forts de la 19a edició de la Fira Mediterrània, que tindrà lloc del 6 al 9 d’octubre a Manresa. Hi haurà més de 100 companyies artístiques, 300 activitats i 38 estrenes. Aquest migdia se n’ha fet la presentació, a la fàbrica Damm de Barcelona, amb la presència dels responsables de l’organització i de la Generalitat, així com de l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i la regidora de Cultura, Anna Crespo.


Llegir més

Minut de silenci per condemnar els atemptats a Bangla Desh i Bagdad, avui a la 1 del migdia davant l'Ajuntament

L'Ajuntament de Manresa convoca per a avui, a la 1 del migdia, un minut de silenci per condemnar els atemptats terroristes d'aquest cap de setmana a Dacca (Bangla Desh) i Bagdad (Iraq), que van causar un total de 163 morts. El consistori s'uneix a la crida feta per les entitats municipalistes (ACM i FMC) per rebutjar els atemptats.


Llegir més

Treballs d'Endesa al carrer Bruc, a partir de demà

L’actuació, que ha endarrerit un dia el seu començament previst, provocarà l’ocupació d’un dels dos carrils de circulació.


Llegir més
imagen

Obert el període d'inscripcions per participar a la Fira Animanresa

Animanresa és la fira sobre la tinença responsable d’animals de companyia i les sol·licituds per poder participar-hi es poden presentar fins al dia 29 de juliolLlegir més
imagen

Minut de silenci davant l'Ajuntament per rebutjar els atemptats a Dacca i Bagdad

Desenes de persones s'han concentrat a la 1 d'aquest migdia davant de l'Ajuntament de Manresa, per fer un minut de silenci per condemnar els atemptats terroristes d'aquest cap de setmana a Dacca (Bangla Desh) i Bagdad (Iraq), que han causat almenys 163 morts. El consistori s'ha unit d'aquesta manera a la crida de les entitats municipalistes per rebutjar els atemptats.


Llegir més
imagen

Comencen les obres a l'antic Col·legi de Sant Ignasi per habilitar els espais d'acollida del Camí Ignasià i ampliar els espais expositius del museu

Demà dimarts comencen les obres a l’ala sud de l’Antic Col·legi de Sant Ignasi, que estan destinades als nous espais d’acollida i punt d’arribada del Camí Ignasià, així com ampliar els espais expositius de la planta primera del Museu Comarcal del Bages. També es construirà una rampa a l’ala oest del claustre, en la primera fase dels nous accessos al museu.


Llegir més
imagen

Un projecte de l'àmbit de la ramaderia guanya la setena edició del programa La Universitat Emprèn

El projecte “Masia del Clot”, de creació d’una granja de cria i engreix en una masia de pagès, ha estat el guanyador de la setena edició del programa Universitat Emprèn (U-Emprèn), que avui ha celebrat la jornada de presentació dels projectes i el lliurament de premis en un acte obert al públic. Ha rebut un accèssit el projecte de creació d’un forn per elaborar productes sense gluten. U-Emprèn és un programa de l’Ajuntament amb el suport dels centres universitaris de Manresa.


Llegir més
imagen

Es presenta la resolució de les ajudes a la Creació de Casa de la Música 2016

36 formacions musicals opten a ajudes per enregistrar, produir, actuar a Manresa i al Mercat de Música Viva de Vic (MMVV)


Llegir més