Sala de premsa

imagen

El govern municipal atribueix al canvi de conjuntura econòmica els canvis realitzats al projecte inicial del Parc Tecnològic

El projecte de Parc Tecnològic té la seva gènesi el 2002 i va començar a fer-se realitat a partir del 2005. En aquell moment es va projectar un equipament de referència, amb la voluntat d’atraure empreses altament especialitzades i activitat de R+D+I. L’esclat de la crisi va provocar que el Parc no tingués la demanda esperada i, davant d’això, s’ha fet un exercici de pragmatisme i flexibilitat i s’han hagut de fer canvis d’usos. El govern municipal ha explicat avui dos aspectes relacionats amb aquest tema: la revocació de subvencions per a la construcció de l’edifici Impuls, i el canvi d’usos aprovat al ple de febrer de 2015 i que ha motivat unes manifestacions de l’Ajuntament de Sant Fruitós.


Llegir més
imagen

Demà obre la mostra "142: Degoteig d'aigües", al centre cívic Selves i Carner

L’acte d’inauguració tindrà lloc a les 6 de la tarda. L’exposició forma part del projecte pedagògic “Art Mestres i Creació” (AMiC), està coordinada i comissariada per la Taula de les Arts Visuals de la Catalunya Central (TAV-CC) i acompanya l’exposició “Som Aigua” de l’Espai7 del Casino de Manresa.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa convida a veure la representació de “Murs”, una obra de teatre social

Tindrà lloc el dissabte 7 de maig, a la 6 de tarda, a la sala del Carlins, amb entrada gratuïta


Llegir més
imagen

La consellera Bassa visita l'Ajuntament i les obres d'ampliació de la Residència Sant Andreu de Manresa

La titular de Treball, Afers Socials i Famílies ha estat rebuda per l’alcalde Valentí Junyent i regidors de l’equip de govern municipal. La consellera ha signat al Llibre d’Honor de la ciutat i ha visitat el Saló de Sessions.


Llegir més

Visita del conseller d'Interior, Jordi Jané, i Dia de la Policia Local de Manresa

Dia: 16/06/2016
Hora: A partir de les 10.30
Lloc: Ajuntament de Manresa / Teatre Kursaal
Intervenen:

Llegir més
imagen

L'Ajuntament inicia dilluns les obres de reforma de la font ornamental de la plaça Espanya

L’actuació té una durada prevista d’un més i té l’objectiu de traslladar tota la maquinària de funcionament i filtrat soterrada, corregir les esquerdes del vas i millorar les condicions de seguretat dels espais que utilitzen els treballadors en les operacions de manteniment.


Llegir més
imagen

Manresa celebra l'arribada de la flama del Canigó i la revetlla infantil sense petards

Dijous 23 de juny a partir de les 5 de la tarda, el centre històric acollirà diversos actuacions de cultura popular que culminaran amb la revetlla de Sant Joan per a infants a la Plaça Major.


Llegir més

Tall de trànsit en un tram del carrer Santa Llúcia

Per treballs d’arranjament de balcons malmesos


Llegir més

Treballs d'Aigües de Manresa a prop de la Ben Plantada

Avui ha començat una actuació per reparar una avaria en la xarxa de subministrament d’aigua potable.


Llegir més
imagen

Demà entren en funcionament els nous parquímetres de la zona blava

Es tracta d’un total de 36 parquímetres repartits per la ciutat la principal característica dels quals és que funcionen introduint la matricula del vehicle l’aparell i ja no farà falta tornar al cotxe per posar-hi el tiquet, atès que els vigilants controlaran la informació telemàticament.


Llegir més
imagen

El Museu Comarcal de Manresa estrena una nova visita que incorpora audició musical i que busca acostar el públic a l'experiència que va viure Ignasi de Loiola a Manresa

Contemplar una selecció de peces del fons del Museu Comarcal, acompanyats d’una selecció musical i llegint diverses cites de Sant Ignasi de Loiola. Una nova experiència museísitica, que incorpora la utilització de tauletes electròniques i que té per objectiu oferir al visitant una invitació a viure una experiència similar a la d’Ignasi de Loiola, en els onze mesos que va ser a Manresa, fa gairebé 500 anys. Una proposta única i original, que s’estrena aquest divendres.


Llegir més

Presentació del partit de futbol sala Catalunya-Hongria

Dia: 15/06/2016
Hora: 11 del matí
Lloc: Sala de premsa de l'Ajuntament de Manresa (Plaça Major, 1)
Intervenen:

-Jordi Serracanta, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Manresa

-Pere Joan Pusó, director general esportiu Club Manresa Futbol Sala

Llegir més
imagen

Els millors clubs de ball esportiu de Catalunya competeixen aquest diumenge a Manresa

El Complex Esportiu Vell Congost acull el 7è Campionat de Catalunya de Clubs, en les disciplines d’Estàndards i Llatins, i el 2n Campionat de Catalunya de Ball Coreogràfic.


Llegir més