Sala de premsa

Tall de trànsit al carrer Arbonès

Amb motiu de treballs de canalització elèctrica. L’afectació de trànsit durarà dues setmanes 


Llegir més
imagen

L'àrea del servei de taxis Manresa-Santpedor estrena un nou distintiu identificatiu

Es tracta d’un rètol que posa “Àrea Manresa” i que porten els taxis de Manresa i Santpedor i que distingeix la nova àrea del servei de taxi entre aquests municipis. Així, els usuaris poden identificar els vehicles que presten aquest servei i que els permet utilitzar els taxis d’aquesta àrea per fer viatges amb origen i destí a ambdues poblacions, independentment de l’origen del trajecte.


Llegir més
imagen

L'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, ha presidit aquest migdia el minut de silenci pels atemptats de París

L’alcalde ha expressat la condolença de la ciutat per les víctimes, la condemna “rotunda i total” de la violència, i l’aposta de Manresa “pel diàleg i la solidaritat”

 

Han acompanyat l’alcalde, entre d’altres, els representants dels grups municipals, responsables de les comunitats musulmanes de Manresa i una representant del Cònsol general de França a BarcelonaLlegir més
imagen

Dijous arrenca la tercera fase de les obres de millora del carrer Joc de la Pilota

La darrera fase dels treballs d’urbanització està destinada a la connexió entre els carrers Joc de la Pilota i Sobrerroca, a la plaça dels Drets. L’actuació té una durada prevista d’un mes i comportarà diverses incidències de mobilitat en aquest entorn.


Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa i Manresa Nit es reuneixen per trobar mecanismes de cooperació

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el regidor de Cultura i Turisme, Barris i Acció Comunitària, Joan Calmet, s’han reunit aquest matí amb els responsables de Manresa Nit, l’entitat que agrupa diversos locals d’oci nocturn de la ciutat. En la reunió s’han tractat les discrepàncies sorgides darrerament i s’ha acordat possibles nous models de cooperació entre el consistori i els representants de l’oci nocturn.

Llegir més

El Campi Qui Jugui es clou aquest dilluns amb una caravana de vehicles d'emergència

Els vehicles sortiran del Palau Firal a 2/4 de 5 de la tarda, passaran pel centre de Manresa i arribaran al Congost cap a 1/4 de 6. Seran a l’esplanada del Nou Congost fins a les 8 del vespre i tots els infants que ho desitgin podran pujar-hi i fer-hi una volta.


Llegir més

No hi haurà servei de recollida de residus la nit del 31 de desembre

L’Ajuntament demana a la ciutadania que la nit de Cap d’Any no tregui les escombraries al carrer.

 

Llegir més
imagen

Oberta la convocatòria del 23è Premi de dibuix i gravat Joan Vilanova

Els participants, que han de ser majors d’edat i que no hagin guanyat en la convocatòria anterior, hauran de presentar les seves obres al Centre Cultural el Casino del 19 al 31 de gener de 2016.


Llegir més
imagen

Gairebé dos-mil visitants els dos primers dies del Campi Qui Jugui, el 43% més que l'any anterior

El Campi Qui Jugui ha començat amb força. En només els dos primers dies d’obertura, diumenge i dilluns, ja hi han passat un total de 1.982 infants, una xifra que representa un 42% d’augment respecte l’any anterior, en què la xifra de visitants els dos primers dies va ser de 1.378.  Enguany el certamen es torna a celebrar al complex del Vell Congost i es durà a terme fins al 4 de gener, cada dia de les 4 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre. Infants i adolescents podran gaudir de jocs, activitats i un munt de propostes lúdiques durant les vacances de Nadal.

Llegir més

Manresa tornarà a tenir una revetlla de Cap d'Any adreçada al públic juvenil

El Nou Congost de Manresa tornarà a viure una revetlla de Cap d’Any. L’Ajuntament de Manresa, a través de l’empresa Mngt Entertainment, promou la festa, com ja s’ha fet en edicions anteriors, amb l’objectiu d’atendre una demanda no satisfeta: que els joves i adolescents manresans puguin gaudir d’una celebració de Cap d’Any concebuda especialment per a ells, sense haver de marxar de la ciutat aquella nit. 

Llegir més

RECORDATORI: Avui, roda de premsa de presentació de la Cavalcada de Reis a Manresa

Dia: 27/12/2015
Hora: 12.00 h.
Lloc: Sala de Premsa de l'Ajuntament de Manresa, Plaça Major 1
Intervenen:

Joan Calmet, regidor de Cultura de l'Ajuntament de Manresa 

Dues portaveus de la Comissió Organitzadora: Imma Torrecillas i Montse Tarrés

Llegir més
imagen

900 persones i 19 carrosses contribuiran a omplir d'il·lusió la cavalcada dels Reis d'Orient a Manresa

Començarà a les 6 de la tarda a la Muralla de Sant Francesc i inclou modificacions en el recorregut final per les obres d’urbanització al carrer Joc de la Pilota. Com a novetat, els Reis faran un recorregut a peu des de Sant Domènec a la Plaça Major,  passant pel carrer del Born i Sant Miquel. D’altra banda, aquesta tarda el Cartel Reial ja s’instal·la a la plaça Major.


Llegir més