Sala de premsa

imagen

L'Oficina Jove del Bages ofereix formació gratuïta per a professionals que treballen amb joves

L’acció formativa consisteix a impartir 2 cursos monogràfics curts. El primer es farà el 6 de maig i tractarà de com afrontar el tema de les drogues i, el segon, tindrà lloc el 27 de maig i versarà sobre la prevenció i detecció dels trastorns alimentaris entre els adolescents.


Llegir més
imagen

"Let's Clean Europe" torna el 7 de maig per netejar i recollir els residus de la llera del riu Cardener

Amb el lema “Fem dissabte al Cardener” es convoca els ciutadans a dos quarts d’onze del matí (al costat de la Carpa del Riu) per participar en una jornada de neteja ambiental que consistirà a recollir les escombraries que s’acumulen vora el riu al llarg del Passeig del Riu i a recuperar un espai situat al parc de Josep Vidal.


Llegir més

L'Ajuntament de Manresa es compromet amb la continuïtat de les biblioteques veïnals

Els propers dies l’equip de govern de l’Ajuntament convocarà la Federació d’Associacions de Veïns de Manresa (FAVM) per procedir a la signatura del conveni per al funcionament de les biblioteques de barri corresponent al 2016. Pel que fa al del 2015, dels 30.600 euros compromesos al conveni, queda pendent el pagament de 6.560,37, que es faran efectius també els propers dies. El propi text del conveni ja preveu la possibilitat de realitzar el pagament fins al maig del 2016.


Llegir més
imagen

L'Ajuntament fa treballs de millora de jardineria als carrers Josep Maria Planes i Carrasco i Formiguera

L’actuació consisteix en la substitució de plantes existents als parterres per espècies amb flor més adaptades a la climatologia de l’estiu.
 


Llegir més
imagen

Es fan públics els nominats i finalistes de la 46a edició de la Nit de l'Esportista

L’acte, que tindrà lloc el dimecres 22 de juny al teatre Kursaal, a 2/4 de 9 del vespre, reconeix i premia els millors esportistes de de la ciutat i els mèrits esportius d’aquest curs 2015-16.


Llegir més

Treballs d'Aigües de Manresa als carrers Bernat de Cabrera i Doctor Zamenhoff

Es prohibirà l’estacionament de l’àmbit d’afectació de les obres i s’ocuparà un dels dos carrils de circulació d’un tram de la carretera de Santpedor


Llegir més

Treballs d'Aigües de Manresa a l'avinguda Bertrand i Serra

Amb motiu d’aquests treballs s’ocuparà un dels dos carrils de circulació de l’avinguda Bertrand i Serra entre el carrer Bisbe Comas i la carretera Pont de Vilomara.


Llegir més

Minut de silenci per expressar el condol per l'atemptat terrorista a Orlando, demà al migdia a l'Ajuntament

L'Ajuntament de Manresa convoca per demà dimarts, a les 12 del migdia, un minut de silenci, a la plaça Major, per expressar el condol al poble nord-americà per l'atemptat terrorista d'aquest diumenge a Orlando (Florida). El consistori s'adhereix així a la convocatòria de les entitats municipalistes (ACM i FCM).

 

Llegir més

El Casino acollirà una xerrada per conscienciar contra l'abús a persones grans

Amb el títol de “El paper d’avis i àvies a la família, aprendre a posar límits per evitar situacions abusives”, la xerrada anirà a càrrec de la doctora en psicologia, M. Jesús Comellas i tindrà lloc el dimarts, 14 de juny, a les 7 de la tarda.


Llegir més
imagen

Solemne acte de commemoració del bicentenari del Col·legi de Procuradors de Manresa

El conseller de Justícia, Carles Mundó, i l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, van presidir ahir al vespre l’acte institucional de commemoració del 200 aniversari del Col·legi de Procuradors de Manresa, que va omplir el saló de sessions de l’Ajuntament, el mateix lloc on s’havia constituït, el 15 de juny de 2016.


Llegir més

Demà talls de trànsit a la Muralla del Carme i places Europa i Infants

Les restriccions circulatòries de vehicles es faran de les 14 a les 20 h amb motiu de la celebració de l’acte “Caravana solidària IPA 2016”.


Llegir més

Recomanacions de seguretat per a la celebració del 30è aniversari dels Diables de Xàldiga de demà

L'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, ha publicat un Ban que inclou les mesures de seguretat recomanables amb motiu de la celebració, demà dissabte, de la Primera Encesa de l'Estiu, la cercavila de foc amb motiu del 30è aniversari dels Diables de Xàldiga-Taller de Festes.


Llegir més