Sala de premsa

imagen

L'Ajuntament de Manresa obre la convocatòria per demanar subvencions per preservar i millorar el patrimoni

El termini per presentar sol·licituds finalitza el 31 de desembre. Els ajuts, que no podran, en cap cas, superar els 20.000 euros, s'atorgaran segons uns criteris de valoració que tindran en compte el nivell de protecció de l'edifici, el tipus d’intervenció i la incidència de les actuacions.


Llegir més
imagen

La situació de la infància al món protagonitza la 5a edició de la Setmana dels Drets dels infants

L’Ajuntament de Manresa i diverses entitats de la ciutat impulsen fins al 21 de novembre un programa complet d’activitats educatives i d’esbarjo per als infants de la ciutat.


Llegir més
imagen

Fira de Nuvis mostrarà aquest cap de setmana una oferta completa de serveis relacionats amb els casaments

La regidora Àuria Caus dóna suport a la Fira assistint a la seva presentació


El certamen, amb entrada gratuïta, aplega 47 empreses al Palau Firal de Manresa

 

Llegir més
imagen

L'Ajuntament dinamitza els sectors de Puigmercadal i Plaça Europa

El tram de la Muralla del Carme que va del mercat Puigmercadal a la Plaça Europa s’omple de parades amb productes variats cada dijous. Avui s’ha fet una prova pilot i s’anirà valorant la seva continuïtat.


Llegir més
imagen

Lluïda arribada del Carter Reial a Manresa, on és rebut per l'alcalde abans d'instal·lar-se a la plaça Major fins al 4 de gener

Una cercavila des de Crist Rei fins a la plaça Major, aquesta tarda, ha acompanyat l’arribada del Carter Reial a Manresa, que ha estat rebut a l’Ajuntament per l’alcalde de la ciutat, Valentí Junyent. El missatger reial serà als porxos de l’Ajuntament per recollir les cartes dels infants fins al 4 de gener, amb diverses activitats i actuacions per fer amena l’estona d’espera.

Llegir més
imagen

El control d'accés amb càmera al carrer de Sobrerroca no s'activarà fins que s'acabin les obres al sector

Un cop finalitzada la segona fase d'obres al carrer del Joc de la Pilota i entorns, avui entra en vigor la nova ordenació de trànsit. Malgrat que es torna al funcionament habitual d'ordenar la circulació del carrer Sobrerroca, a partir del Passatge Amics, com a illa de vianants, l'Ajuntament va acordar ahir amb comerciants i veïns que no s'activarà el control d'accés amb càmera fins que finalitzi del tot les obres al sector, per facilitar els treballs de càrrega i descàrrega.

Llegir més
imagen

Portes obertes al nou "Espai Manresa 1522, la ciutat d'Ignasi", aquest cap de setmana

Després de la inauguració d'aquest dilluns, els ciutadans podran conèixer el nou "Espai Manresa 1522. La ciutat d'Ignasi" aquest cap de setmana, en jornades de portes obertes que seran dissabte (finalment només a la tarda, de 5 a 8) i diumenge al matí, de 10 a 2. L'equipament ocupa una ala de l'antic claustre del convent de Sant Domènec, a l'actual teatre Conservatori.

Llegir més
imagen

Finalitza la segona fase d'obres al carrer del Joc de la Pilota i el sector s'obre parcialment al trànsit

L’única part de l’obra que queda pendent és l’enllaç de Joc de la Pilota amb Sobrerroca, a la plaça dels Drets. Demà es restablirà una part del trànsit al sector, si bé la totalitat del carrer Joc de la Pilota no s’obrirà fins passat festes 

Llegir més
imagen

El bus urbà restringeix el servei les nits del 24 i 31 de desembre

El darrer bus de la línia 8 Perimetral - Estacions sortirà de l'estació de la Renfe a les 22.05 h


Llegir més

Tall del carrer Baixada del Pòpul, dilluns vinent

Durant quatre dies, Aigües de Manresa  hi repararà una avaria de la connexió de clavegueram.


 

Llegir més
imagen

El Santuari de la Cova acull diumenge el concert de Nadal de l'Orfeó Manresà

El Tradicional concert de Nadal de l'entitat manresana connectarà a les 7 de la tarda i comptarà amb la participació dels cors de l’Escola Coral Orfeó Manresà, de la Coral Infantil de les Escodines i del Cor Obert.  


Llegir més
imagen

Clam dels alcaldes de Manresa, el Bages i comarques veïnes per exigir solucions al dèficit històric en infraestructures de comunicació

El peatge de Castellbell de la C-16 ha estat escenari, aquesta tarda, d'una concentració de la majoria dels alcaldes del Bages i d'altres comarques veïnes, durant la qual s'han reclamat solucions en matèria de comunicacions a la Catalunya central. L'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, ha estat un dels signants de la declaració, acordada pel Consell d'Alcaldes del Bages, que reclama l'eliminació del peatge de la C-16 i el desdoblament del tram Manresa Castellbell de la C-55, entre altres mesures.

Llegir més
imagen

Nova edició Programa Treball als Barris

El Nucli Antic de Manresa comptarà un any més amb el Programa ocupacional “Treball als barris” 2015 (execució 2016).

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa lliura regals solidaris als avis necessitats

La campanya, que és gestionada per Creu Roja Manresa, consisteix a portar a domicilis particulars un lot de productes que contenen una manteleta per les dones,  o una bufanda i guants pels homes. 


Llegir més