Sala de premsa

Tall puntual del carrer Escodines per neteja de clavegueram, aquesta tarda

A partir de les 3 de la tarda i durant una hora es faran treballs urgents per obstrucció de la xarxa de clavegueram al Passatge Juvells.


Llegir més

Presentació del cicle "Persones refugiades. Un repte sense resposta"

Dia: 01/01/1970
Hora: 12 del migdia
Lloc: Sala de premsa de l'Ajuntament de Manresa (Plaça Major, 1)
Intervenen:

-Àngels Santolària, regidora d'Acció Social i Cooperació

-Representants d'entitats col·laboradores

Llegir més
imagen

L'Ajuntament aprova la modificació del Pla General per afavorir el desenvolupament de les fàbriques La Favorita i Els Polvorers

El pla general vigent preveu que el desenvolupament dels polígons situats a la riba del Cardener, entre el Pont Vell i la riera de Rajadell, s’ha de fer conjuntament entre tots els propietaris. El Ple municipal va aprovar ahir una proposta de l’equip de govern de modificació del pla  per fer una nova divisió que afavoreixi que cada propietat pugui desenvolupar la seva part al ritme que sigui convenient.  La modificació preveu guanyar espai públic, que significarà una ampliació del parc del Cardener.


Llegir més

Llibreters d'arreu d'Europa visitaran demà Manresa per conèixer de prop la diada de Sant Jordi

Convidats pel Consell de la Diplomàcia Pública de Catalunya (DIPLOCAT), un grup de tretze llibreters europeus seran demà a la tarda a Manresa coincidint amb la diada de Sant Jordi. Durant el matí, els llibreters hauran visitat Barcelona, i a la tarda s'ha considerat adient que coneguessin com viu la diada una ciutat mitjana com Manresa. Hi participaran llibreters de països com França, Regne Unit, Alemanya o Dinamarca, entre altres. També seran rebuts per l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent.

Llegir més

Tall de trànsit a la Baixada del Pòpul

Durant dues setmanes hi haurà treballs de reposició del paviment


Llegir més

Tall de trànsit al carrer Creu Guixera, dissabte al matí

Per treballs d'instal·lació d'una grua per a la substitució de la maquinària d’aire condicionat d’un edificiLlegir més

Segona sessió de treball amb empresaris de Manresa en simbiosi, demà

La reunió serà demà dijous, 9 de juny, a les 5 de la tarda, a la seu social de l’Associació d’Empresaris de Bufalvent. L’objectiu és aprofundir en les sinergies detectades entre empresaris en la primera reunió i per trobar noves oportunitats de negocis al convertir en recursos els residus no aprofitats.

Llegir més
imagen

Manresa estrena l'exposició commemorativa dels 150 anys de la Policia Local

La Sala d’Exposicions de la Plana de l’Om acollirà fins al 21 de juny una mostra que inclou imatges, fotografies i materials diversos d’aquest segle i mig de vida de la Policia Local de Manresa. L’acte d’inauguració ha comptat amb la presència de l’alcalde Valentí Junyent.

Llegir més
imagen

La segona edició de la Batalla de Bandes disputarà la gran final aquest dissabte a la Sala Stroika

Les tres bandes finalistes del concurs organitzat per l’entitat Vincatorze i amb el suport de Manresa Jove i Casa de la Música són:  Alien in my room, Sòdia i Jokb.


Llegir més
imagen

Manresa acull aquest divendres l'acte de lliurament dels premis Olímpia de la Diputació de Barcelona

El  Teatre Kursaal de Manresa acollirà aquest divendres, 10 de juny, a les 8 del vespre, la quarta edició dels Premis Olímpia. Aquesta iniciativa d'Esports de la Diputació de Barcelona reconeix enguany la tasca d'entitats, clubs i persones del Bages, Berguedà, Moianès i Osona. Avui se n’ha fet la presentació per convidar clubs i entitats, esportistes i també el públic en general, a participar-hi.


Llegir més
imagen

Quimi Portet als "Pessics de Vida" aquest dimecres

L’entrevista la farà Montserrat Ayala i la trobada tindrà lloc a la Sala d’Actes del Casino a les 8 del vespre.


Llegir més
imagen

El servei municipal Enllaç intervé en 108 casos per afavorir la convivència ciutadana i en resol el 69%

El servei d’intermediació i treball comunitari de l’Ajuntament de Manresa que treballa per la millora i la convivència ciutadana a la ciutat ha atès durant el 2015 un total de 217 persones per diferents problemàtiques i conflictes entre veïns que afectaven un total de 1.065 persones.


Llegir més

L'Ajuntament posa en marxa el II Pla d'Igualtat de Gènere per combatre les desigualtats entre dones i homes

Es tracta d’un document de treball transversal, ja que està desenvolupat per la ciutadania i el personal tècnic i polític del consistori, que defineix les polítiques públiques que es duran a terme des de l’administració per la promoció de l’apoderament de les dones i la igualtat de gènere en els propers 4 anys.


Llegir més

Treballs de millora de la senyalització a la C-55

Aquest matí ha començant es treballs de fonamentació dels nous pòrtics de senyalització.

 

Llegir més