Sala de premsa

Recpeció del a Manresa del grup de jugadors del College High School de Washington

Dia: 14/03/2016
Hora: 13.30
Lloc: Museu Comarcal de Manresa
Intervenen:

-Mireia Estefanell, tinent d'alcalde delegada de Dinamització Econòmica i Participació

-Agustin Oulton - P. Stephen Plannig, en representació del Gonzaga College High School de Washington

Llegir més

Afectació de trànsit en un tram de la carretera de Vic, la setmana vinent

Es faran treballs de Telefònica a la cruïlla amb el carrer Indústria. S’ocuparan els carrils de circulació en sentit centre ciutat i s’habilitarà el doble sentit en la resta de calçada disponible.


Llegir més
imagen

L'Oficina Jove del Bages acull tres xerrades sobre mobilitat internacional

S’explicarà com viatjar amb pocs diners participant en activitats de voluntariat i compromís social. Les opcions, els tràmits a seguir etc. La primera conferència serà el dijous 17 de març a les 18.30 h.


 

Llegir més
imagen

"El suport als aprenentatges des de la família", nova xerrada del cicle per a mares i pares

Tindrà lloc aquest dimecres 16 de març, a les 19.30 h, a l’Auditori de la Plana de l’Om, i anirà a càrrec de Benjamí Montenegro, psicòleg clínic i educador especialista en infància i adolescència i formador de famílies.


Llegir més
imagen

Millores a les instal·lacions de la zona poliesportiva del Pujolet

L’actuació ha tingut un cost de 1.113,68 euros


Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa explica el procés de pressupostos participatius en jornades a Sant Cugat i Lleida

Coincidint amb la setmana en què s'han fet públics els projectes amb més suport popular del procés de pressupostos participatius a Manresa, representants de l'Ajuntament han compartit aquesta experiència en jornades que han tingut lloc a Sant Cugat del Vallès i Lleida.  

Llegir més
imagen

Divendres el Casino acollirà una xerrada sobre els efectes de l'acció humana en el Canvi climàtic

La conferència, que s’emmarca dins del cicle “Divendres de Ciència”, es farà a les 8 del vespre a la Sala d’actes i anirà a càrrec de Joan O. Grimalt, professor d’investigació de l’Institut d’Investigacions Químiques i Ambientals-CSIC.


Llegir més
imagen

L'alcalde i el regidor Calmet visiten el Mercat de Puigmercadal

Durant al matí han comprovat el resultat dels treballs de millora de la pavimentació realitzats recentment a l’equipament i han saludat els paradistes.


Llegir més
imagen

L'Oficina Jove del Bages ofereix formació gratuïta per a professionals que treballen amb joves

L’acció formativa consisteix a impartir 2 cursos monogràfics curts. El primer es farà el 6 de maig i tractarà de com afrontar el tema de les drogues i, el segon, tindrà lloc el 27 de maig i versarà sobre la prevenció i detecció dels trastorns alimentaris entre els adolescents.


Llegir més
imagen

"Let's Clean Europe" torna el 7 de maig per netejar i recollir els residus de la llera del riu Cardener

Amb el lema “Fem dissabte al Cardener” es convoca els ciutadans a dos quarts d’onze del matí (al costat de la Carpa del Riu) per participar en una jornada de neteja ambiental que consistirà a recollir les escombraries que s’acumulen vora el riu al llarg del Passeig del Riu i a recuperar un espai situat al parc de Josep Vidal.


Llegir més
imagen

El Bàsquet Manresa incorpora la imatge de "Manresa cor de Catalunya" a la seva equipació

El Bàsquet Manresa fa pinya amb la campanya de promoció de ciutat i acaba d'incorporar la imatge de "Manresa, cor de Catalunya", a la seva equipació. Aquest diumenge a la tarda, en el partit contra l'Unicaja de Màlaga, els jugadors van estrenar el cor identificatiu de la marca a la primera equipació, al camal del pantaló, així com el logo de "Manresa 2022", a la part del darrere. La cançó i la coreografia de la campanya "Et porto al cor" també es va poder en un dels temps morts del partit.


Llegir més

L'Ajuntament de Manresa es compromet amb la continuïtat de les biblioteques veïnals

Els propers dies l’equip de govern de l’Ajuntament convocarà la Federació d’Associacions de Veïns de Manresa (FAVM) per procedir a la signatura del conveni per al funcionament de les biblioteques de barri corresponent al 2016. Pel que fa al del 2015, dels 30.600 euros compromesos al conveni, queda pendent el pagament de 6.560,37, que es faran efectius també els propers dies. El propi text del conveni ja preveu la possibilitat de realitzar el pagament fins al maig del 2016.


Llegir més
imagen

L'Ajuntament fa treballs de millora de jardineria als carrers Josep Maria Planes i Carrasco i Formiguera

L’actuació consisteix en la substitució de plantes existents als parterres per espècies amb flor més adaptades a la climatologia de l’estiu.
 


Llegir més
imagen

El Pacte de Ciutat de Manresa assenyala els objectius i les línies de treball per al període 2015-2019

Els integrants del  Pacte de Ciutat per a la promoció econòmica i la cohesió social van celebrar ahir la primera sessió de treball. 

Llegir més