Sala de premsa

Acte d’agraïment a la ciutadania per la participació en l’auditoria de l’Espai Públic

Dia: 14/04/2016
Hora: 12.30 del migdia
Lloc: Sala de Columnes de la Casa Consistorial (Plaça Major, 1)
Intervenen:

-Valentí Junyent, alcalde de Manresa

-Joan Calmet, regidor de Barris i Acció Comunitària

-Pere Canadell, en nom de les persones amb mobilitat reduïda

-M. Teresa Siles, directora ONCE Manresa

-Toni Erro, de l'AV Cal Gravat, en nom de les entitas veïnals

-Ariadna Delis, alumna de l'Escola Bages, en nom dels infants

Llegir més
imagen

Demà el Casino acollirà la xerrada "Aprendre com a Art amb Joseph Beuys" a càrrec de Sergi Selvas

L’acte començarà a les 19 hores i s’emmarca dins del cicle “Parlem d’Art” que aquest mes d’abril es dedica a conèixer i explorar la figura de l’artista alemany Joseph Beuys i la seva relació amb Manresa on es va sentir  inspirat per Sant Ignasi.


 

Llegir més
imagen

Manresa organitza la segona edició del concurs "Batalla de Bandes" per fomentar la música en viu entre els joves

El concurs per a bandes joves està impulsat des de l’Associació Vint Catorze, amb el suport organitzatiu de Manresa Jove (Ajuntament de Manresa) i la Casa de la Música de Manresa. Les inscripcions per participar-hi es poden fer a partir del 18 d’abril.


Llegir més
imagen

Comença amb èxit el procés de votació dels pressupostos participatius

El procés de votació dels pressupostos participatius de Manresa ja està en marxa. Des d’ahir a 2/4 de 9 del vespre fins avui, a les 3 de la tarda, més de 550 persones ja hi han participat. Ahir al vespre, al Conservatori, va tenir lloc l’acte públic en què les entitats van exposar les seves propostes. En acabar la sessió, es va iniciar el procés de votació que finalitza el dia 24 d’abril. L’endemà es faran públics els resultats  i els quatre projectes triats. 


Llegir més
imagen

La injecció de 3,6 milions d'euros en dos anys al Museu Comarcal de Manresa i entorns generaran un nou pol d’atractivitat al Centre Històric

El govern municipal ha presentat avui les diverses actuacions arquitectòniques i urbanístiques que es duran a terme els propers dos anys a l’edifici de l’antic Col·legi Sant Ignasi i al seu entorn urbà. Un paquet d’actuacions que representarà una injecció global de 3,6 milions d’euros i que inclourà obres a l’interior de l’edifici i també a l’entorn, per millorar la urbanització i la connectivitat entre Escodines i Barri Antic / Vic-Remei, que quedaran connectats amb dos ascensors.


Llegir més
imagen

Dijous Manresa celebrarà la jornada final del concurs Idees Joves XII

L’acte, que tindrà lloc a l’Auditori de la Plana de l’Om, donarà a conèixer els finalistes i premiarà als guanyadors dels projectes realitzats que millor hagin desenvolupat un pla d’empresa i la seva viabilitat. Aquest concurs, adreçat a joves de Batxillerat i Cicles Formatius, té com a objectiu fomentar la cultura emprenedora.


Llegir més

RODA DE PREMSA, 12.30 MIGDIA: Presentació de les actuacions arquitectòniques i urbanístiques a l’entorn del Museu Comarcal de Manresa

Dia: 31/05/2016
Hora: 12.30 del migdia
Lloc: Sala de premsa de l'Ajuntament de Manresa (Plaça Major, 1)
Intervenen:

-Valentí Junyent, alcalde de Manresa

-Marc Aloy, regidor de Planejament i Projectes Urbans

Llegir més
imagen

Foto Art Manresa inaugura demà l'exposició "Color D_Vi" dins el programa Vi_suals 2016

L’acte tindrà lloc a les 8 del vespre a sala d’Exposicions de la Plana de l’Om. A continuació hi haurà una conferència-demostració a càrrec de Joan Soler i Marta Arañó.


Llegir més
imagen

Tots els grups operatius que actuen a Manresa participen al simulacre d'accident amb múltiples víctimes d'aquest dissabte

En el marc dels actes de celebració del 150è aniversari de la Policia Local de Manresa, aquest dissabte, 4 de juny, tindrà lloc un simulacre d’accident amb víctimes múltiples. Serà a partir de 2/4 de 12 del migdia, al carrer Font del Gat de Manresa, entre Plaça Sentinella i carrer Dant. Hi participaran més de 25 vehicles i cent persones.

Llegir més
imagen

Lliurament del premi Josep M. Planes i xerrada de Quim Torra, aquest dijous al Saló de Sessions

Un acte institucional al Saló de Sessions de l’Ajuntament de Manresa obrirà aquest dijous l’Any Planes, el conjunt d’actes que s’ha organitzat per recordar i difondre la figura d’aquest periodista manresà, 80 anys després del seu assassinat. En el marc de l’acte es lliurarà el premi Josep Maria Planes d’Investigació Periodística a l’equip del programa “A la recerca del paradís”, emès a l’espai 30 Minuts de TV3, i l’editor, advocat i expresident d’Òmnium Quim Torra oferirà una xerrada sobre el periodisme dels anys trenta.


Llegir més
imagen

L'Ajuntament i Diego Sánchez signen la concessió dels quioscos Canaletes, del Mig i Bar Plaça

L'acord de les instal·lacions de subministraments de begudes situats al Passeig de Pere III i Plaça Espanya és per a un període de tres anys amb opció de prorrogar-lo a un quart.


Llegir més

Es presenten a la ciutat les actuacions arquitectòniques i urbanístiques a l'entorn del Museu Comarcal de Manresa

Aquest dimecres, 1 de juny, a 2/4 de 8 del vespre, a l'Espai Memòries (Museu Comarcal de Manresa) tindrà lloc la presentació de les actuacions arquitectòniques i urbanístiques tant a l'interior del Museu com al seu entorn. Les actuacions que es proposen arriben després d'haver treballat diverses propostes amb entitats veïnals i altres col·lectius. L'acte estarà presidit per l'alcalde i hi intervindrà també l'arquitecte redactor dels projectes d'urbanització.


Llegir més

Presentació del simulacre d’accident del proper dissabte, dins del 150è aniversari de la Policia Local de Manresa

Dia: 30/05/2016
Hora: 11 del matí
Lloc: Sala d'actes de la Fundació Universitària del Bages (FUB)
Intervenen:

-Olga Sánchez, regidora de Seguretat Ciutadana i Mobilitat de l’Ajuntament de Manresa

-Jordi Mora, cap de la Policia Local de Manresa

-Jordi César, caporal de la Policia Local de Manresa i coordinador del simulacre

-Valentí Martínez, director general de la FUB          

Llegir més