Sala de premsa

imagen

L'OTL del projecte Mosaic atén 133 persones amb problemes de salut mental i aconsegueix 57 insercions laborals al Bages

L’Oficina Tècnica Laboral (OTL) del Bages -gestionat per Mosaic gràcies a un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Manresa- incrementa  des de l’any 2009 l’activitat  per ajudar a normalitzar la vida de persones que pateixen una malaltia mental. 

Llegir més

Tall de trànsit al carrer de la Pica d'Estats, dilluns 29

El motiu són els treballs de substitució e la xarxa de gas natural, al tram entre els carrers del Pla dels Ametllers i l’avinguda de Joncadella. Es preveu que durin una setmana.

Llegir més
imagen

Manresa presenta el punt PAE per a la creació d'empreses de forma ràpida i econòmica

El regidor d’Hisenda i Governació, Josep Maria Sala, i el vicepresident primer de la Diputació, Ferran Civil, han visitat aquest matí el Punt d’Atenció a l’Emprenedor que funciona des del mes de juny a la seu del CEDEM, al Palau Firal.

Llegir més
imagen

L'Àliga de Manresa visita Reus per trobar-se amb altres àligues catalanes

La 1a Trobada d’Àligues de Catalunya, que se celebra demà, reunirà unes 30 Àguiles, que es quedaran al Museu de Reus fins el dia 31 d’octubre, en l’exposició  “La senyora de la festa”. 

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa substituirà dos pins inclinats al parc del carrer Cintaires

Davant la preocupació dels veïns per la caiguda d’un arbre mesos enrere, el departament de Parcs i Jardins plantarà exemplars d’ espècies més adequades per aquest espai.

Llegir més
imagen

La 1a Nit del Turisme al Bages posa de manifest el potencial d'un dels sectors que més creix a la comarca

L’alcalde de Manresa va assistir a l’acte, que va aglutinar unes 250 persones implicades en el sector tant de l’àmbit públic com del privat. També es va lliurar el premi Bages Impuls al Pare Iriberri per la seva implicació en el Camí Ignasià. 

Llegir més

Es posposa l'Aula de Cultura TransArt 'Propostes artístiques per a la transformació personal i social'

L'aula, que començava avui, queda aplaçada per la propera programació quadrimestral d'Aules de Cultura (febrer- juny 2015).

Llegir més
imagen

L'Ajuntament posa en marxa diverses actuacions per millorar l'itinerari ciclista cap al Parc de l'Agulla

Durant un mes, s’actuarà en tres trams del recorregut ciclista que connecta el Parc de l’Agulla amb el centre de la ciutat amb l’objectiu de millorar les condicions de seguretat i confort dels ciclistes i dels vianants.

Llegir més
imagen

Demà comencen els actes per commemorar El Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

Manresa acollirà una xerrada sobre el procés d’incapacitació i la protecció de béns, que es farà a la sala d’actes de l’Hospital Sant Joan de Déu, i una exposició fotogràfica que reflecteix l’univers autista, al Casal de les Escodines.

Llegir més
imagen

El Museu Comarcal estrena la sala Antoni Viladomat i Manalt (1678-1755) amb el dipòsit d'obres del pintor barroc cedides pel Museu Nacional

L’acte forma part de la cloenda de la commemoració del tricentenari de la Guerra de Successió i s’hi presentarà la Miscel·lània ‘Manresa, de la Guerra dels Segadors a la Guerra Gran’. 

Llegir més
imagen

Demà s'inaugura una mostra fotogràfica de joves creadors amateurs al Selves i Carner

L’exposició “Joves Creadors 2014”, que es podrà visitar fins el 30 de desembre, aplega la obra de quatre noies d’entre 18 i 26 anys. Paral·lelament, el Casal de les Escodines, acull el projecte fotogràfic “A través de l’Ànima” que reflecteix l’univers de l’espectre autista.

Llegir més
imagen

Manresa signa el conveni que oficialitza la designació de Capital de la Cultura Catalana 2018

L’alcalde Valentí Junyent, i el president de l’Associació Capital de la Cultura Catalana, Xavier Tudela, ratifiquen l’elecció de Manresa, una capitalitat que permetrà projectar la ciutat i, alhora, contribuirà a ampliar la difusió, l'ús i el prestigi social de la llengua i la cultura catalanes.

Llegir més
imagen

Manresa dóna la benvinguda a un Nadal ple d'activitats que compta amb la implicació del teixit associatiu

El Pessebre Vivent del Balç, les paradetes de productes nadalencs, els concerts, accions solidàries, obres de teatre i espectacles infantils, el patge real, el Campi qui Jugui, i un llarg etcètera d’activitats ompliran el centre històric de la ciutat per fer gaudir a petits i grans.

Llegir més

Els Àngels de nit tornen a actuar aquest dissabte per fomentar hàbits saludables entre els joves

El grup de figurants de l’Institut Guillem Catà faran una nova jornada de conscienciació als diferents locals d’oci nocturn per informar de les malalties de transmissió sexual i prevenir dels riscos de les drogues.

Llegir més