Sala de premsa

imagen

L'Ajuntament inicia els treballs per destinar dos solars del carrer Dama a estacionament

Seran destinats a la creació de 45 places d’estacionament de vehicles amb el sistema de rotació en zona blava. L’actuació complementa els treballs de millora de la urbanització i millora de la mobilitat al carrer Joc de la Pilota i el seu entorn. 


Llegir més
imagen

L'Ajuntament fa millores a la zona de jocs infantils del Parc de la Florinda

Els treballs formen part de les actuacions acordades pels representants del Districte de Ponent.


Llegir més

L'Ajuntament de Manresa incorporarà un nou gerent de Fira de Manresa per reforçar la dinamització estratègica i turística de la ciutat

L’Ajuntament de Manresa ha obert un procés de selecció per cobrir la plaça de gerent de la Fundació Fira de Manresa. La creació de el nou càrrec directiu reforçarà l’estructura de l’ens, amb l’objectiu de potenciar la dinamització de la ciutat i els projectes estratègics i turístics.


Llegir més
imagen

La FUB celebra 25 anys en un Saló de Sessions ple i es referma com un dels elements identificatius i amb més projecció de Manresa

L’acte commemoratiu del 25è aniversari de la Fundació Universitària del Bages (FUB) ha servit per fer una mirada a aquest quart de segle, des del temps en què quatre dones (una directora, dues professores i una administrativa), amb una màquina d’escriure i una sola aula, estrenaven un projecte modest, fins avui, en què la institució està integrada a la UVic-Universitat Central de Catalunya, imparteix diverses titulacions, ha format milers d’estudiants i té un futur sòlid i prometedor. En un saló de sessions ple, l’alcalde Valentí Junyent ha definit la FUB com un element que potencia l’autoestima de la ciutat i com “un dels elements identificatius més ferms de Manresa”. En l’acte s’ha presentat el llibre “FUB25. La universitat que avança”, del qual és autora la periodista manresana Anna Vilajosana.


Llegir més
imagen

Manresa commemora el Dia dels Museus el proper cap de setmana amb portes obertes, tallers i activitats per conèixer els paisatges culturals de la ciutat

La setmana que ve, coincidint a l’ExpoBages, la xarxa de museus de la ciutat ha organitzat la commemoració del Dia Internacionals dels Museus oferint jornades de portes obertes, visites guiades i tallers per posar en valor el paisatge cultural de la ciutat.


Llegir més
imagen

Dimarts s'obre el període d'inscripcions per al Casal Esportiu Municipal d'estiu

L’Ajuntament de Manresa ofereix 440 places, distribuïdes en quatre torns durant els mesos de juny i juliol, adreçades a infants i joves entre 8 i 14 anys per participar a les activitats esportives d’aquest estiu. 


Llegir més
imagen

El CNL Montserrat lliura els premis de la gimcana de Sant Jordi "A l'abril cada paraula val per mil"

Eli Morales, Fatima Zehoui i Elena Ostapenko han estat les guanyadores de la gimcana de Sant Jordi 


Llegir més
imagen

El Cor Lerània interpretarà valsos de Brahms a "Una hora de Música al Conservatori" el dissabte

El concert tindrà lloc a l’auditori del Conservatori a les 18 h, en el marc del VI Cicle de Concerts de Professors i Exalumnes.


Llegir més
imagen

Èxit de la jornada de neteja a la llera del Cardener amb la recollida de 357 kg de residus més que l'any passat

En total s’han comptabilitzat 857 kg de residus recollits que supera amb escreix els 500 kg de l’any anterior. Enguany la jornada de neteja “Fem dissabte al Cardener” es va dur a terme a la vora del Cardener al llarg del Passeig del Riu i a un espai situat al parc de Josep Vidal.


Llegir més

L'Ajuntament de Manresa convoca 24 llocs de treball a través de Plans d'Ocupació

El consistori farà 24 contractes de sis mesos de durada a persones en situació d’atur, a través de Plans d’Ocupació finançats per la Diputació de Barcelona. Les sol·licituds estan obertes fins al 18 de maig.

Llegir més
imagen

Manresa impulsa la 1a edició de “Tasta el Bages” per difondre els productes gastronòmics del territori

El certamen se celebrarà a la Plaça Major el dia 21 de maig, coincidint amb la celebració de l’ExpoBages a la ciutat. La iniciativa té voluntat de continuïtat i forma part de les noves accions de dinamització i promoció del Centre Històric de Manresa.


Llegir més
imagen

Demà comencen les inscripcions per al 1r concurs de guarniment floral de balcons al Centre Històric

Els veïns i veïnes interessats a participar ho podran fer fins al dijous 19 maig. El concurs se celebrarà el dissabte 21 de maig.

 

Llegir més
imagen

El departament de Territori inicia els treballs de millora de senyalització de l'entorn de Manresa

S’actuarà en 11 interseccions de la C-55, la C-16c i la C-25, on es col·locaran 43 senyals noves i s’actuarà parcialment en 24 d’existents. Es preveu que tots els treballs estiguin enllestits a mitjans del mes de juliol.


Llegir més
imagen

Manresa inaugura l'exposició itinerant "Torras i Bages i els artistes" aquest divendres

L’acte, que tindrà lloc a l’Espai 7 del Casino a partir de les 19 h, comptarà amb la presència de l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent; el bisbe de Vic, Mons. Romà Casanova; Xavier Baró, un dels autors del llibre “Torras i Bages. Home de l’eternitat”; i Mn Gasol. La mostra es podrà visitar fins al 29 de maig.

 

Llegir més