Sala de premsa

imagen

La historiadora manresana Rosa Toran rep el premi Bages de Cultura 2015

L’acte, en el que també s'han lliurat els Premis Lacetània, s'ha convertit en un clam contra el feixisme i l'alcalde Valentí Junyent ha fet una crida a no oblidar "els errors -i sobretot els horrors- del passat per evitar que es reprodueixin en el futur". 

 

Llegir més

L'Ajuntament inicia dilluns els treballs de construcció d'un pas de vianants elevat que connectarà el Passeig amb la nova plaça Simeó Selga

Durant tres dies es tallarà el trànsit del carrer Primer de Maig en direcció al Passeig.  Els vehicles provinents dels carrers Sant Josep, Súria o Carrasco Formiguera que vulguin accedir al Passeig Pere III es desviaran pels carrers Aragó i Camps i Fabrés.


Llegir més
imagen

L'Ajuntament presenta les accions de millora al carrer Joc de la Pilota i la mobilitat del seu entorn

L’actuació complementa les intervencions ja realitzades als carrers Sobrerroca, Serarols, Baixada del Pòpul, Plaça Major, Plaça del Carme i Plaça Hospital, i tenen l’objectiu de contribuir a revitalitzar el dinamisme social i comercial del Centre Històric.

 

Llegir més
imagen

L'alcalde de Manresa afirma que Ampans és un orgull per a la ciutat i un element important de projecció exterior

Valentí Junyent ha acompanyat la vicepresidenta Neus Munté durant la visita a la la residència per a persones amb discapacitat intel·lectual i trastorn de conducta Els Comptals II. Per Munté, “Ampans és tot un referent en el seu àmbit arreu del país”.

Llegir més
imagen

Xerrada sobre convivència veïnal i gestió de les comunitats de veïns, dimecres que ve a La Font

És la tercera d'una tanda de sessions informatives per treballar aspectes organitzatius i legals, problemes de convivència o aspectes de mediació en comunitats de veïns. Les primeres es van fer al Xup i a la Balconada


Llegir més

Presentació de l'exposició de projectes i de la fase final del procés Pressupost Participatiu 2016

Dia: 28/03/2016
Hora: 1 del migdia
Lloc: Sala La Plana de l'Om
Intervenen:

-Mireia Estefanell, primera tinent d'alcalde, regidora de Dinamització Econòmica i Participació

Llegir més
imagen

Valoració positiva de la Setmana de la Recerca de Feina organitzada per l'Ajuntament i els centres universitaris

La secció d’Universitats i Ocupació de l’Ajuntament de Manresa, conjuntament amb els centres universitaris, han organitzat recentment la Setmana de la Recerca de Feina, amb diversos tallers i activitats. Hi van participar un centenar d’estudiants, que en van fer una valoració satisfactòria.


Llegir més
imagen

Avui s'inaugura l'exposició de fotografies "Català-Roca. Retrats" a la Casa Lluvià

La mostra, que es podrà veure fins el 21 d’abril, consisteix en 35 retrats de personatges de l’art i la cultura, com Joan Miró, Salvador Dalí, Antoni Tàpies o Josep Pla, i també palesa aspectes de la vida quotidiana de l’Espanya de postguerra.

 

Llegir més

Tall de trànsit al carrer Puigterrà de Dalt, demà

Amb motiu de treballs de reparació d’una teulada a la carretera de Vic, 40

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa instal·la al Centre d'Acollida l'última rajola del recorregut del Camí Ignasià

En total s’han instal·lat tretze rajoles al tram situat entre el barri de la Guia i el Centre d’Acollida de pelegrins. A més, s’han instal·lat 7 plaquetes amb frases significatives per sant Ignasi en el tram del camí rural

 

Llegir més
imagen

Respectuós minut de silenci a l'Ajuntament de Manresa per rebutjar els atemptats d'ahir a Brussel·les

A la una en punt d'aquest migdia, davant de l'Ajuntament de Manresa, ha tingut lloc un minut de silenci per mostrar el rebuig de la ciutat als atempats de terroristes d'ahir. Hi han participat regidors, personal municipal i desenes de ciutadans a títol individual.


Llegir més
imagen

Afectacions a la mobilitat viària a Manresa per la Processó de Divendres Sant

Amb motiu de la Processó d’aquest divendres 25 de març, a partir de les 20.30h, es produiran talls de trànsit en diversos carrers del Centre Històric i del centre de la ciutat. El transport públic urbà també alterarà el recorregut en dues de les seves línies.


Llegir més

Tall de trànsit al carrer Puigterrà de Baix, demà

Durant el matí s’hi faran treballs de senyalització horitzontal 


Llegir més
imagen

El Casino clausurarà l'exposició "Temps del Romànic" amb una xerrada sobre el Pont Nou

Tot i que el Pont Nou és d’estil gòtic, l’Ajuntament i els Amics de l’Art Romànic han considerat adient fer aquest acte coincidint amb la seva restauració recent i per posar en valor la història, l’arquitectura i la protecció del patrimoni. La xerrada tindrà lloc el dimecres 30 de març a les 7 de la tarda.


Llegir més