Sala de premsa

imagen

La Universitat Emprèn premia una planta embotelladora amb aigües subterrànies i una plataforma e-commerce

La 5ª edició del programa Universitat Emprèn va celebrar, ahir a la tarda, la jornada final amb la presentació i lliurament de premis als millors projectes empresarials i d’emprenedoria realitzats per alumnes de les universitats catalanes participants (FUB, UOC i EPSEM).

Llegir més

L'Oficina d'Intermediació Hipotecària de Manresa s'integra en el nou Servei d'Intermediació en Deutes de l'Habitatge de la Diputació al Bages

Va ser impulsada per l’Ajuntament de Manresa el juny de 2012, en una iniciativa pionera en aquells moments, juntament amb el Col·legi d’Advocats de Manresa. En aquests dos anys de funcionament, l’oficina ha rebut 125 sol·licituds d’intermediació.

Llegir més
imagen

Les entitats i col·laboradors de la Festa Major es reuneixen al Parc de l'Agulla

L’objectiu ha estat el de fer la foto per al programa d’actes amb els protagonistes de la festa i les figures més representatives

Llegir més
imagen

L'Oficina de Turisme proposa una caminada nocturna de Montserrat a Manresa aquest dissabte

Es tracta d’un itinerari guiat de 23,6 quilòmetres que ressegueix l’últim tram del camí ignasià i tindrà una durada aproximada de 6 a 8 hores.

Llegir més
imagen

Artur Mas assegura que l'ampliació de l'Hospital de Sant Joan de Déu demostra la capitalitat de Manresa

  • Manresa viu un dia històric amb l’acte d’estrena de les noves instal·lacions de l’hospital que culminen sis anys d’obres i que situen el centre sanitari com a autèntic referent de la Catalunya Central.

Llegir més

Afectacions de trànsit amb motiu de la celebració del Shopping Night, demà dissabte

A partir de les 14 h i fins la 12 de la nit hi haurà talls de trànsit a diferents carrers del centre de la ciutat. També hi haurà afectacions en els recorreguts del bus urbà i interurbà.

Llegir més
imagen

Treballs de senyalització a les parades del bus de la línia de Sant Joan – Manresa al polígon plana del Pont Nou

S’instal·laran suports informatius a quatre parades i es senyalitzarà un pas de vianants a prop de l’entrada de l’empresa Lemmerz

Llegir més

La regidoria de Gent gran de l'Ajuntament de Manresa organitza el taller 'Escriure les teves memòries'

• El taller d’escriptura comença el 10 d’octubre, és gratuït i es farà a l’Espai per a la Gent gran de l’Ateneu les Bases.

Llegir més

Continua la matricula oberta per als cursos de català per a adults

 S’ofereixen cursos des del nivell inicial fins al nivell superior, per aprendre català a classe o des de casa

Llegir més
imagen

Diana Santamaria guanya el concurs de fotografia Petits Viatgers Manresans 2014

• Ahir al Casal de les Escodines es va celebrar l’acte de lliurament de premis del concurs fotogràfic Viatgers Manresans 2014 i dues xerrades sobre viatges i oci.

Llegir més
imagen

L´alcalde assegura que l´Institut Lluís de Peguera és un element de capitalitat per Manresa

Valentí Junyent ha fet aquesta afirmació durant la visita que la consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, ha fet avui al centre després de les obres de remodelació i ampliació que ha portat a terme la Generalitat.

Llegir més
imagen

L'alcalde assisteix a l'acte que clou el 10è aniversari de Escola Coral de l'Orfeó Manresà

El sociòleg i periodista Salvador Cardús ha ofert la conferència en què ha parlat de música, ensenyament i país, els tres eixos que fonamenten l’Escola Coral a l’auditori de la Plana de l’Om. 

Llegir més
imagen

El concurs de fotografies antigues 'Els meus records' ja té guanyadors

“Seguici de la Festa Major”, presentada per Pere Puig Vila i “Plàcido”, presentada per Joan Lladó Clusellas, guanyen el primer i segon premi de la segona edició del concurs impulsat per la regidoria de Gent gran de l’Ajuntament de Manresa.

Llegir més
imagen

La poesia musicada serà la protagonista aquest cap de setmana del Tocats de Lletra

A partir de demà divendres diferents espais del centre històric de Manresa acolliran les actuacions d’autors consagrats i de nova fornada que recitaran els seus propis textos i també adaptacions de poetes com Kavafis, Serafis, Yeats, etc. en un ambient íntim i inhòspit a la vegada.

Llegir més