Sala de premsa

imagen

Més de 900 participants en les activitats d’estiu de Manresa Jove

El festival de música electrònica Manrusionica i el torneig de vòlei platja han estat els actes preferits pel jovent. També va tenir un alt nivell de participació la sortida nocturna al Collbaix i la botifarrada popular a la plaça Major.

Llegir més

Dilluns comencen les obres de renovació de l'artèria de subministrament d'aigua de les Bases de Manresa

Aigües de Manresa farà aquesta actuació en quatre fases i tindrà una durada de cinc setmanes durant les quals hi haurà diferents afectacions al trànsit de vehicles en aquest entorn.

Llegir més
imagen

L'alcalde de Manresa assisteix a la inauguració de les noves oficines de Montepio

Les oficines són a la plaça Bages i es tracta del tercer punt fix d'atenció que disposa l'entitat juntament amb la seu central i l'oficina al Passeig de la Pau.

Llegir més
imagen

La Universitat Emprèn presenta i lliura els premis als millors projectes empresarials i d'emprenedoria

Aquest dimarts la sala d’actes de l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Manresa acollirà la jornada final de la quinta edició d’aquest programa adreçat a alumnes de les universitats manresanes (FUB, UOC i EPSEM) i que enguany ha comptat amb la participació de set estudiants i s’han desenvolupat cinc plans de viabilitat.

Llegir més
imagen

Joan Ramon Deitx, amb una fotografia feta al Perú, guanya el concurs Viatgers Manresans 2014

Ahir al Centre Cívic Selves i Carner es va fer l’acte el lliurament de premis en la categoria d’adults i del concurs popular #viatgers 2014, així com la inauguració de l’exposició de les fotografies de viatges i vesprada temàtica sobre Egipte. Avui es donarà a conèixer el premi dels Petits Viatgers Manresans.

Llegir més
imagen

La mitjana d'assistents als concerts de la Casa de la Música creix un 12% respecte de la temporada anterior

El responsable d’Activitats de la Casa de la Música, Marc Padró, i el regidor de Cultura, Joan Calmet, han fet balanç de les dades de la temporada 2013- 2014, i han presentat els cursos per al darrer trimestre d’aquest any. 

Llegir més
imagen

La Granja El Suís rep el premi a la millor tapa del concurs Tap'Antic 2014

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Manresa, Joan Calmet, ha lliurat el diploma a l’establiment, que ha guanyat amb la tapa ‘Sobre-Roca’, escollida per votació popular en el concurs emmarcat dins els actes de la Festa Major. 

Llegir més
imagen

'Amunt', un documental sobre el trastorn bipolar, s'estrena en un auditori ple a vessar

El documental, dirigit per Berta Oliveres Peig, dóna a conèixer l’experiència maníaca del trastorn bipolar en primera persona a través de 10 protagonistes amb la voluntat de trencar tabús i acabar amb l’estigmatització. 

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa presenta un paquet d'actuacions de millora de la seguretat d'itineraris de vianants

Els treballs s’emmarquen dins les accions de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura i d’acord amb les actuacions decidides i finançades pels representants dels Consells de Districte de la ciutat.

Llegir més

Manresa acull l'exposició "Català, llengua d’Europa"

La mostra, organitzada per la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura i el Centre de Normalització Lingüística Montserrat, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manresa, vol reflectir la vitalitat de la llengua catalana en el marc de les llengües d’Europa.

Llegir més
imagen

Dotze joves assisteixen a un taller ocupacional gràcies a la recapta de bicicletes en desús del programa RECICLO

Els assistents a la Bicimostra que es farà aquest diumenge, 5 d’octubre, a la plaça de Sant Domènec, podran sotmetre les seves bicicletes a la ITB mòbil que organitza MBICI o donar les que ja no fan servir per donar continuïtat al projecte ocupacional.

Llegir més
imagen

Demà finalitza el termini per a les inscripcions anticipades de la 4a edició de la Marxa per l'Anella Verda

Els primers 500 inscrits tindran un regal especial. La prova es farà aquest diumenge, 5 d’octubre, i es podrà optar per caminada curta, una caminada llarga, una pedalada amb BTT o per la pedalada familiar.

Llegir més
imagen

La regidora de Turisme de Vic presenta a Manresa l'exposició sobre la capital osonenca que es mostrarà durant la Fira Mediterrània

L’exposició és fruit d’un acord entre les ciutats de l’Eix que ha de servir per promoure el turisme entre les comarques de l’interior. Manresa ja va mostrar els seus atractius turístics a Vic durant el Mercat de Música Viva celebrat el setembre

Llegir més
imagen

Tocats de Lletra obre amb un homenatge a Joan Vinyoli

‘Cremades d’últim grau’ és el títol de l’espectacle inaugural que commemora el centenari del naixement del poeta català i que tindrà lloc aquest dijous a les 9h a la sala Petita del Teatre Kursaal. 

Llegir més