Sala de premsa

imagen

La Ludoteca Ludugurus compleix 25 anys al servei d'infants i joves de Manresa

Aquest dissabte, 24 d’octubre, la Ludoteca Ludugurus es vesteix d’aniversari i ho fa amb una festa a la Plaça Sant Domènec, on els infants en seran els protagonistes.

 

Llegir més
imagen

L'exposició col·lectiva "L'Art i l'Aigua" obre portes a la Casa Lluvià

L’acte inaugural , que va tenir lloc ahir a la tarda, va comptar amb la presència de l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i de diverses personalitats del món artístic i cultural.


Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa signa un conveni amb la UBIC per donar suport a la dinamització comercial

El document ha estat rubricat avui per la regidora delegada de Promoció Econòmica i Comerç, Àuria Caus, i el president de la Unió de Botiguers i Comerciants (UBIC) de Manresa, Jaume Pont.

 

Llegir més
imagen

Ecoviure portarà a Manresa dos Tesla, els vehicles elèctrics amb més autonomia del mercat

A l’estat només n’hi ha uns 80 i permet fer 400 quilòmetres sense necessitat de recàrrega

 

Ecoviure s’obre aquest divendres amb una norantena d’expositors i més de 40 propostes lúdiques i divulgatives

Llegir més

L'alcalde de Manresa publica un Ban amb recomanacions per gaudir del Carnestoltes amb seguretat

La publicació informa de la necessitat d’adoptar un seguit de mesures durant la celebració de les activitats que tindran lloc aquest cap de setmana i amb l’objectiu de prevenir danys i accidents.


Llegir més

La FUB celebra l'acte central del seu 25è aniversari a l'Ajuntament de Manresa

El certamen, que tindrà lloc demà dijous al saló de sessions a les 8 del vespre, serà presidit per l’alcalde de la ciutat, Valentí Junyent.  Durant l’acte es presentarà el llibre FUB25. La universitat que avança d’Anna Vilajosana.


Llegir més
imagen

Esport i música guanyen pes en la Festa de la Llum 2016

Les activitats de caire esportiu i musical guanyen pes en el programa d’actes de la Festa de la Llum 2016, que s'ha presentat avui i que des d'aquest any forma part del Catàleg del Patrimoni Festiu de Catalunya. Els actes comencen el dia 13 de febrer i finalitzen el dia 6 de març, amb la Transèquia com a punt final. L’entitat administradora d’enguany, el Club Tennis Manresa, que celebra els 50 anys, hi aporta diverses activitats de caire bàsicament esportiu. Destaquen concerts i musicals, així com el Misteri de la Llum, que presenta novetats. D'altra banda, actes com els Jardins de Llum, l’arribada de la Llum i l’Aigua i la Concòrdia o l’Encesa de la Nova Llum van guanyant pes en el programa.


Llegir més
imagen

Incidències de trànsit per la celebració de la "Carnavalada Manresana" i el Carnestoltes Infantil

Els dos actes que se celebren aquest cap de setmana a Manresa provocaran, dissabte a la tarda i diumenge al matí, talls de carrers del centre de la ciutat.


Llegir més
imagen

Manresa renova les dues grues del servei municipal de retirada de vehicles

A partir de demà substitueixen les dues grues antigues que feia deu anys que funcionaven.

 

Llegir més
imagen

La història del còmic en català arriba a Manresa de la mà del CNL Montserrat

Del 3 al 27 de febrer el vestíbul de la Biblioteca del Casino acollirà l’exposició: “Vinyetes: història del còmic en català”

Llegir més
imagen

Adam Majó pren possessió com a Comissionat del Centre Històric de Manresa

El nou Comissionat del Centre Històric, Adam Majó, ha pres possessió aquest matí i ha començat a treballar. Es tracta d'una figura de nova creació que té com a objectiu principal la revitalització d'aquesta part de la ciutat

Llegir més
imagen

Manresa presenta la Carnavalada a la Manresana, tres dies de disbauxa per a petits i grans

El Carnabars, la Rua de la Carnavalada i el Carnestoltes Infantil són els grans atractius que tindran lloc els dies 5, 6  i 7 de febrer. El Carnestoltes Infantil presenta com a gran novetat un canvi de recorregut amb sortida a la Plana de l’Om i fi de festa a la plaça de la Font de les Oques.

Llegir més
imagen

La 2ª edició de 'Jardins de llum' ja ha seleccionat els artistes que formaran part del projecte d'enguany

Les obres seleccionades són: “Pluja de llum” del col·lectiu Refraction Labs; “Gotes de llum a l'empedrat”, d'un grup d'alumnes de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona; i “Llum, derives i deliris”, d'un grup d'alumnes de la facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona.


Llegir més