Sala de premsa

imagen

L'Ajuntament de Manresa instal·la una passarel·la sobre el torrent del Poal, al parc del Cardener

Amb l’actuació és dóna compliment a un acord del Ple Municipal i és un pas important per donar continuïtat als espais del parc de ribera al llarg del Cardener i, així, poder connectar tant amb els espais de ribera de Sant Joan de Vilatorrada com amb els camins que s’enfilen cap al regadiu del  Poal.Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa finalitza una nova fase d'obres de reforma del Parc Vila Closes

Un cop acabades totes les actuacions acordades i incloses en el pressupost del 2014, a partir d’avui s’ha restablert  l’ús de tota la superfície del parc amb la retirada de les tanques de protecció de les obres realitzades.


 

Llegir més
imagen

El novè torneig de vòlei platja comença aquesta tarda amb 45 equips inscrits

Forma part de l’Estiu Jove de Manresa, juntament amb altres activitats esportives i de lleure, que clouran dissabte amb una botifarrada popular Llegir més
imagen

L'Ajuntament commemora amb un acte institucional la diada del 28 de juny en reconeixement al col·lectiu de persones LGTIB

L’alcalde Valentí Junyent va destacar el fet que el primer acte que celebrava el nou consistori defensava la llibertat i la igualtat


Llegir més

L'Ajuntament farà tractaments fitosanitaris per combatre la processionària del pi i l'assecada dels xiprers

Els tractaments començaran a les 10 de la nit de dilluns i finalitzaran a les del matí de dimarts. 


Llegir més

Treballs de millora de l'enllumenat a la Plaça Espanya, dilluns vinent

Amb motiu d’aquests treballs s’ocuparà part de la calçada de la parada bus per habilitar un itinerari de vianants i es prohibirà l’estacionament de Ps. Pere III, entre Pl. Espanya i la baixada del carrer Circumval·lació.


Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa aprova la creació de la figura del "Tutor d'empresa" dins l'Oficina d'Activitat Econòmica

La seva funció principal serà apropar els serveis municipals als empresaris, professionals, emprenedors o autònoms, fent una funció d’acompanyament perquè puguin fer els tràmits d’obertura de nous negocis amb agilitat i transparència.


 

Llegir més
imagen

Miquel Gelabert substituirà a Boris Ruiz en el recital "Jo em donaria a qui em volgués"

L’especatcle es farà a l’Espai Plana de l’Om demà, dissabte 24 d'octubre a les 12 del matí, en el marc del Tocats de Lletra.


Llegir més

Aigües de Manresa pagarà els impostos a l'Agència Tributària Catalana

La Junta General de la societat municipal accepta la proposta de sobirania fiscal que dóna compliment a un acord del Ple municipal d’octubre de 2014.


Llegir més
imagen

Els busos híbrids del transport públic urbà de Manresa s'estrenen avui coincidint amb la Fira Ecoviure

Un dels busos ha començat aquest matí a fer el servei de la Línia 2 i l’altre, a partir d'aquesta tarda, realitzarà el servei especial i gratuït per visitar durant el cap de setmana la Fira Ecoviure, al Palau Firal.

 

Llegir més
imagen

La plana de l'Om acull un documental sobre la situació precària de les treballadores del tèxtil a l'Índia

“Les costures de la pell” convida a reflexionar sobre els drets humans i l’explotació laboral a què es veuen sotmeses les persones que treballen en aquest sector per satisfer les demandes de les grans multinacionals. La projecció tindrà lloc demà, dissabte, a les 20.30 h.


Llegir més

Entra en vigor el programa per facilitar que es posin al mercat habitatges desocupats

Un cop publicat al DOGC, el programa es posa en marxa i serà una eina per tal que bancs i altres empreses posin al mercat de lloguer social els habitatges en permanent estat de desocupació.

Llegir més
imagen

Acte de record a l'agent de la Policia Local mort en accident

Companys de Germán-Jesús Fernández Basanta, altres cossos de seguretat i regidors han assistit al minut de silenci a les instal·lacions de la Policia Local

Llegir més
imagen

Manresa participa a la 1a Setmana Apropa Cultura amb activitats adreçades a persones en risc d'exclusió

Aquest any 2015, Manresa s’ha adherit a la xarxa Apropa Cultura que està constituïda per 55 equipaments culturals de tot Catalunya que inclou  teatres, auditoris, festivals i museus.


Llegir més