Sala de premsa

imagen

Aquest cap de setmana arrenca el Nadal amb la Fira de Santa Llúcia i el Pessebre Vivent del Balç

Les paradetes de nadal i d’artesans ompliran la Baixada de la Seu i la plaça Major. Igualment, els protagonistes habituals com el tió gegant solidari, el trenet que recorre el nucli antic i activitats diverses com tallers, espectacle d’animació, etc. també hi seran presents.


Llegir més
imagen

Dimarts la biblioteca de l'Ateneu Les Bases acollirà la tertúlia "Del paper al núvol?"

L’acte estarà participat per quatre professionals provinents d’àmbits diferents: Assumpta Bailac, que pertany al món bibliotecari; Antoni Daura, a l’editorial; Gonçal Mazcuñán és periodista; i  Valentí Martínez parlarà des del punt de vista de les universitats. 


Llegir més

L'Ajuntament de Manresa obre la convocatòria de microcrèdits per a la creació d'empreses

De l’11 de desembre  de 2015 al 29 de febrer de 2016 es poden presentar al Registre General de l’Ajuntament de Manresa les sol·licituds  per a la concessió de microcrèdits per a la creació d’empreses a Manresa i amb una línia especial per al Centre Històric


Llegir més

Incidències de trànsit per la Fira de Santa Llúcia

Dissabte i diumenge es tallarà al trànsit de vehicles els carrers Sant Andreu, Sobrerroca i Plaça Major


Llegir més
imagen

Dilluns comencen les obres per fer un itinerari per a vianants i bicicletes a la riera de Rajadell a la zona del Xup

L’actuació abasta 1.730 m2 i consisteix en la pavimentació d’aquest itinerari, i també, la d’un camí que passa per sota d’un dels ulls del pont de la carretera de Manresa a Igualada. És un dels projectes escollits en el procés de pressupostos participatius de 2015.

Llegir més
imagen

Neus Suarez i el Forn de Cabrianes guanyen el concurs "Aparadors creuats"

El veredicte s’ha fet públic aquest matí i els guanyadors han rebut com a premi l’organització d’un esdeveniment exclusiu i personalitzat que consisteix en un afterwotk per als seus clients.


Llegir més
imagen

Tot a punt per a la segona edició de la Marxa del Pelegrí, que diumenge que ve recorrerà l'últim tram del camí ignasià, entre Manresa i Montserrat

La marxa, de 24 quilòmetres, ja té prop de 300 inscrits. Com a novetat d’enguany, el transport a Montserrat serà en tren i cremallera, des de l’Estació d’Autobusos de Manresa.


Llegir més
imagen

Mig miler de persones ja han visitat l'exposició dels 20 projectes seleccionats per ser votats en els pressupostos participatius

La mostra es pot veure a Sala d’Exposicions de la Plana de l’Om fins al 12 d’abril. Posteriorment, també s’exposaran al Teatre Conservatori, a Sant Domènec I l’Ajuntament.


Llegir més
imagen

L'alcalde de Manresa assisteix a l'assemblea general de l'AMI

La nova presidenta és Neus Lloveras, alcaldessa de Vilanova i la Geltrú. Els vicepresidents són Jordi Gaseni, alcalde de l'Ametlla de Mar, i Eudald Calvo, alcalde d'Argentona. L'Associació de Municipis per la Independència (AMI) agrupa 834 organismes, entre ajuntaments, consells comercials i diputacions. L'Ajuntament de Manresa n'és membre des del gener del 2012.


Llegir més
imagen

El mercat brocanters i col·leccionistes es muda a la Plaça d'Europa

Se celebra el segon dissabte de cada mes, excepte el mes de desembre que es fa el tercer. El seu horari és de 9 a 13h.
 

Llegir més

Presentació de la 2a Marxa del Pelegrí, entre Montserrat i Manresa

Dia: 07/04/2016
Hora: 13.30
Lloc: Sala de premsa de l'Ajuntament de Manresa (Plaça Major, 1)
Intervenen:

-Joan Calmet, regidor de Turisme i Festes de l'Ajuntament de Manresa

-Montserrat Badia, alcaldessa de Castellbell i el Vilar

-Carla Rodríguez, representant de l'Oller del Mas

-Altres representants d'entitats col·laboradores

Llegir més
imagen

El Campus Universitari de Manresa obre portes aquest dissabte per donar a conèixer l'oferta d'estudis i serveis

Tots els visitants podran accedir a les diferents instal·lacions que conformen el mapa universitari de la capital del Bages


Llegir més
imagen

90 joves omplen la sala d'actes de l'Oficina Jove del Bages per escoltar l'experiència de l'iI·lustrador Valentí Gubianas

L’acte s’emmarca dins el calendari d’activitats de la Fira de l’Estudiant i té l’objectiu de posar en valor els estudis artístics. La xerrada ha comptat amb la presència de la regidora de Cultura i Joventut de l’Ajuntament de Manresa, Anna Crespo. 


Llegir més
imagen

L'Ajuntament reconeix les empreses col·laboradores del projecte "Manresa, ciutat cardioprotegida"

El conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, Antoni Comín, ha presidit aquest vespre un acte institucional al Saló de Sessions en què s’ha agraït una iniciativa que ha permès el desplegament d’una xarxa de 31 desfibril·ladors, situats a en indrets públics de la ciutat.


Llegir més