Sala de premsa

imagen

Èxit de participació en la primera caminada nocturna Montserrat – Manresa

El recorregut guiat, de 23,6 quilometres, està organitzat per l’Oficina de Turisme de Manresa i segueix les passes de Sant Ignasi abans d’entrar a Manresa a l’any 1522. La proposta, pensada per un grup de 15 persones, va aplegar 23 inscrits, superant així totes les expectatives i promovent una altre sortida en el futur.

Llegir més

L'Ajuntament de Manresa precinta l'accés a les dependències del Teatre Conservatori pel carrer Jaume I pels danys d'un incendi a la cuina del Maïami

Els tècnics municipals tenen previst fer aquest dilluns al matí els treballs corresponents per determinar l’abast real dels desperfectes causats per les flames, que no han afectat cap element de l’estructura del teatre.

Llegir més

Tall de trànsit en un tram del carrer Sant Andreu, el 21 de juliol

Durant cinc dies s’hi faran treballs de canalització elèctrica

Llegir més
imagen

Més de 150 usuaris d'Instagram es trobaran diumenge per fotografiar Manresa

El modernisme, el gòtic, museus i la Fira Mediterrània seran els principals punts d’interès dels igers, que penjaran les fotos a la xarxa social amb l’etiqueta #DescobreixManresa

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa i la FUB creen una xarxa per a la detecció permanent de necessitats de formació en les empreses

• Compta amb la participació d’11 empreses de diferents sectors, administracions així com altres entitats relacionades amb la formació i la millora de les competències dels treballadors.

Llegir més

La presentació del llibre de David Pagès: "500 raons per parlar català" es farà el proper dimarts

L’acte estava programat per avui, dijous, a la Llibreria Parcir en el marc del festival Tocats de Lletra. La presentació canvia de data per motius de l’agenda de l’autor.

Llegir més
imagen

S'inaugura 'Català, llengua d'Europa', una exposició que posa de relleu la vitalitat del català

L’exposició mostra la situació del català en els diferents àmbits d'ús de la llengua a través d’imatges, gràfics, mapes i textos, i es podrà visitar fins el 31 d’octubre a la Plana de l’Om. 

Llegir més
imagen

El govern municipal unifica els criteris perquè les persones amb pocs recursos paguin menys en impostos i serveis

• La proposta de tarifació social, que es debatrà al Ple Municipal del proper dijous 16 d’octubre, té l’objectiu d’afavorir la igualtat d’oportunitats en l’accés als serveis públics.

Llegir més
imagen

El govern municipal proposa la congelació de les ordenances fiscals per al 2015

La proposta, que portarà al Ple de dijous que ve, ja inclou els criteris unificats de tarifació social que també es debatran en la mateixa sessió.

Llegir més

L'Ajuntament organitza un taller sobre com negociar per tirar endavant un projecte empresarial

Les sessions, adreçades a emprenedors de qualsevol sector, tindran lloc els dies 15 i 17 d’octubre de 9.30 a les 12.30 del matí al Palau Firal.

Llegir més

La Delegació del Govern desisteix del recurs interposat contra l'acord de l'Ajuntament de Manresa a favor de la sobirania fiscal

L’acord del Ple celebrat el 21 de març de 2013 insta l’AMI a consensuar un calendari per tal d’aconseguir que el major nombre d’ajuntaments ingressessin l’IRPF i l’IVA a l’Agència Tributària Catalana i al Govern de la Generalitat a treballar per la creació de la Hisenda pròpia.

Llegir més
imagen

El 15 d'octubre acaba el termini per presentar propostes a la beca Art k'suma

Els participants han de ser equips de persones d’edats diferents i des de qualsevol disciplina artística. Les propostes, que s’han de presentar a la regidoria de Participació, Joventut i Gent Gran, opten a una dotació econòmica de 1500 euros.

Llegir més
imagen

Empar Moliner en la inauguració de l'exposició 'Català, llengua d'Europa'

• Tindrà lloc demà, a les 20 h, a l’auditori de la Plana de l’Om de Manresa, i amb la presència de l’alcalde Valentí Junyent.

Llegir més