Sala de premsa

imagen

L'Ajuntament de Manresa substituirà dos pins inclinats al parc del carrer Cintaires

Davant la preocupació dels veïns per la caiguda d’un arbre mesos enrere, el departament de Parcs i Jardins plantarà exemplars d’ espècies més adequades per aquest espai.

Llegir més
imagen

La 1a Nit del Turisme al Bages posa de manifest el potencial d'un dels sectors que més creix a la comarca

L’alcalde de Manresa va assistir a l’acte, que va aglutinar unes 250 persones implicades en el sector tant de l’àmbit públic com del privat. També es va lliurar el premi Bages Impuls al Pare Iriberri per la seva implicació en el Camí Ignasià. 

Llegir més

Es posposa l'Aula de Cultura TransArt 'Propostes artístiques per a la transformació personal i social'

L'aula, que començava avui, queda aplaçada per la propera programació quadrimestral d'Aules de Cultura (febrer- juny 2015).

Llegir més
imagen

L'Ajuntament posa en marxa diverses actuacions per millorar l'itinerari ciclista cap al Parc de l'Agulla

Durant un mes, s’actuarà en tres trams del recorregut ciclista que connecta el Parc de l’Agulla amb el centre de la ciutat amb l’objectiu de millorar les condicions de seguretat i confort dels ciclistes i dels vianants.

Llegir més
imagen

Neix la Marxa del Pelegrí, una caminada per impulsar l'últim tram del Camí Ignasià

Tindrà lloc el proper 19 d’abril i farà un recorregut de 24 quilòmetres entre Montserrat i Manresa. La caminada permetrà conèixer els paisatges i els espais patrimonials relacionats amb el pelegrí Sant Ignasi de Loiola.

Llegir més
imagen

Segona cita de la Batalla de Bandes, demà a l'Oficina Jove del Bages

Dissabte passat es va dur a terme la primera ronda del concurs la Batalla de Bandes, una iniciativa impulsada per l’entitat Vintcatorze i emmarcada dins el Consell de Joves de la ciutat.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa instal·la el primer punt de recàrrega públic i gratuït per a vehicles elèctrics

El punt està situat al costat de la Universitat Politècnica de Manresa (UPC). Per al seu ús caldrà sol·licitar una targeta a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament.

Llegir més

Dilluns comencen els treballs del camí de vianants entre el Pont Vell i l'accés a la Renfe

L’actuació té un termini previst de quatre mesos i un pressupost de 291.291,78 euros (IVA inclòs). El seu objectiu és la millora de la seguretat de les persones ja que és un punt important d’arribada del Camí Ignasià i dels usuaris de transport ferroviari de Rodalies.

Llegir més

Afectacions al trànsit dels treballs al Camí Vell de Rajadell des d'aquest dissabte fins dilluns

L’accés de vehicles a la zona esportiva del Congost, al cementiri i al polígon industrial Plana del Pont Nou es realitzarà des de la plaça Mil·lenari i la carretera de Sant Joan; i al Camí de Castellfollit del Boix s'haurà d'anar des del barri del Pare Ignasi Puig (El Xup).

Llegir més
imagen

La Diputació de Barcelona impulsa un projecte per convertir Manresa en ‘smart city’

Una plataforma tecnològica permetrà a sis municipis barcelonins treballar per ser ciutats tecnològicament avançades. Mataró, Vilanova i la Geltrú, Igualada, Granollers i Vilafranca del Penedès són les altres ciutats escollides per participar en una plataforma que incorporarà dades de sensors i altres dispositius, informació de l'ajuntament i també informació aportada per la ciutadania.

Llegir més

El Ple del mes de març aprova el canvi de destinació de l’antic CTM en favor de la FUB

El ple municipal aprova també el suport al Banc d’ADN, i la seva difusió, per possibilitar la identificació dels parents de desapareguts de la guerra civil.


Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa presenta una aplicació mòbil per acostar la informació i els serveis als ciutadans

El 23% de les consultes a la web municipal arriben des de dispositius mòbils. La nova eina ofereix un canal de comunicació addional als ja establerts, ha estat desenvolupada íntegrament pel servei d’Informàtica de l’Ajuntament i ja està accessible per a tots els aparells amb sistema operatiu Android i iOS.

Llegir més

El Ple de l’Ajuntament de Manresa acorda l'aprovació inicial del nou POUM sense cap vot en contra

El Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) s’aprova inicialment amb els vots a favor de CiU, PP i CUP i les abstencions de PSC, ERC i PxC.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa completa la plantació d'un centenar d'arbres a diferents espais de la ciutat

La campanya es va iniciar el desembre passat i va finalitzar la setmana passada.

Llegir més