Sala de premsa

imagen

Més de 150 usuaris d'Instagram es trobaran diumenge per fotografiar Manresa

El modernisme, el gòtic, museus i la Fira Mediterrània seran els principals punts d’interès dels igers, que penjaran les fotos a la xarxa social amb l’etiqueta #DescobreixManresa

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa i la FUB creen una xarxa per a la detecció permanent de necessitats de formació en les empreses

• Compta amb la participació d’11 empreses de diferents sectors, administracions així com altres entitats relacionades amb la formació i la millora de les competències dels treballadors.

Llegir més

La presentació del llibre de David Pagès: "500 raons per parlar català" es farà el proper dimarts

L’acte estava programat per avui, dijous, a la Llibreria Parcir en el marc del festival Tocats de Lletra. La presentació canvia de data per motius de l’agenda de l’autor.

Llegir més

Demà comencen els treballs de substitució de l'enllumenat públic en diverses zones de la ciutat

Els treballs començaran demà i es preveu que durin dos mesos i mig. Restarà  prohibit l'estacionament de vehicles en els carrers afectats. 

Llegir més
imagen

L'Ajuntament comença els treballs d'enderroc de la Pista Castell

Amb aquesta acció el consistori té l’objectiu d’aconseguir una major integració del parc de Puigterrà dins del nucli urbà. L’enderroc del pavelló aportarà el sòl necessari per millorar les condicions d’accessibilitat i visibilitat d’aquesta zona.

Llegir més
imagen

CaixaBank i l'Institut Català de Finances aporten 2 milions d'euros al CTM de Manresa

CaixaBank lidera l’operació, cofinançada per l’entitat financera i l’ICF a parts iguals, amb l’aportació d’1 milió d'euros cadascú. El préstec, que permetrà completar el finançament de la seu del centre tecnològic, garanteix la continuïtat del projecte, clau per l’economia de la Catalunya central.

Llegir més
imagen

S'estrena el Fòrum Manresa 2022 per reflexionar sobre la influència de Sant Ignasi en la societat actual

 Amb el nom d’Ignàgora es crea un programa per aprofundir sobre com els valors ignasians poden contribuir al lideratge i a la governança de les ciutats del futur. El fòrum inclou una sèrie de conferències i un espai dedicat exclusivament a la figura de Sant Ignasi.

Llegir més
imagen

El Casal de les Escodines acull una doble exposició fotogràfica: 'La dona treballadora a Xina' i les 'Festes de Sant Joan a Ciutadella'

Les obres, cedides per Foto Art Manresa, es podran veure fins el dia 30 de gener. Per la seva banda en el Centre Cívic Selves i Carner es podrà gaudir de la mostra fotogràfica “A través de l’ànima”, sobre l’espectre autista.

Llegir més
imagen

Aquest dijous arrenca BaHiMa a Manresa, que omplirà els locals buits del centre històric d'intervencions artístiques, exposicions i projectes culturals

BaHiMa Pop Up Espais és una iniciativa que té l’objectiu de donar oportunitats a joves creadors, millorar els locals en desús  i cercar noves idees amb negocis sostenibles en aquest sector de la ciutat per revitalitzar-lo.   

Llegir més

L'Ajuntament prepara el nou concurs per adjudicar el quiosc de Sant Domènec

Els serveis tècnics preparen un nou plec de clàusules per repetir l’adjudicació després que un jutjat hagi acceptat el recurs d’un dels aspirants a la concessió

Llegir més

L'Ajuntament rebaixa el preu de la T-10 un 3,64%, en les tarifes pel 2015 del bus urbà

Els usuaris de la T-Bonificada (antiga T-social) ja poden demanar cita prèvia al 010 de l’Ajuntament per tal de renovar la targeta a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, a la plaça Major. A partir de l’1 de març qui no hagi renovat la targeta haurà de pagar el bitllet per accedir al servei.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa tanca el període de recepció de projectes per als pressupostos participatius

Les propostes seleccionades es faran públiques aquest divendres, 16 de gener, després d’haver estat valorades pels serveis tècnics municipals, i s’exposaran públicament en un acte el 20 de gener on tots els ciutadans que ho desitgin podran votar les seves preferides.

Llegir més
imagen

L'alcalde reivindica 'l'esperit emprenedor dels fundadors de la Caixa de Manresa', en la commemoració dels 150 anys de la seva fundació

L’acte s'ha celebrat a l’Espai Plana de l’Om, on també s'ha clos  l’exposició que mostrava material de l’antiga caixa d’estalvis, inaugurada el passat 28 de desembre. 

Llegir més