Sala de premsa

imagen

Demà dimarts es lliuren els premis als guanyadors del concurs fotogràfic Viatgers Manresans

L'exposició de les fotografies participants en la categoria adults es podrà veure a partir de demà al centre cívic Selves i Carner, mentre que les de la categoria infantil, al Casal de les Escodines a partir de dijous, dia 1. 


Llegir més
imagen

Miriam Ponsa col·labora en la formació dels estudiants d'il·lustració de l'Escola d'Art de Manresa

Els alumnes de l’Escola d’Art de Manresa participaran a les creacions de la premiada dissenyadora manresana.

 

Llegir més
imagen

Comença una nova temporada del programa d'art i pensament contemporani del Centre Cultural el Casino

Els cicles de xerrades Pessics de Vida, Parlem d’Art, Divendres de Ciència i Pessics de Saviesa, organitzats conjuntament amb entitats de Manresa, reflexionen sobre diversos àmbits de la ciència, l’art, l’actualitat i la filosofia.

 

Miquel Calçada protagonitza aquest dimecres la primera entrevista del Pessics de Vida Llegir més
imagen

Els centres oberts municipals de Manresa inicien un nou curs al servei dels infants amb risc d'exclusió

L’Ajuntament de Manresa compta amb tres centres oberts (als barris de la Balconada, la Font i Valldaura/Plaça Catalunya) els quals tornen a proporcionar suport socioeducatiu i alimentació a una seixantena d’infants i adolescents.

 

Llegir més
imagen

La Manresa Solidària arrenca demà amb una renovada Fira d'ONGD a la plaça Sant Domènec

Música, tallers, exposicions, tast de productes i activitats d’informació i  sensibilització són els atractius d’un certamen adreçat a conèixer els conflictes del món i el treball de les ONGD del territori per ajudar a construir un món millor.

 

Llegir més
imagen

52.041 manresans són cridats a les urnes per a les eleccions d'aquest diumenge

L’Ajuntament de Manresa desplegarà un operatiu per informar sobre la participació i els resultats de les eleccions municipals de diumenge a través del web www.manresa.cat/eleccions  i de l’app Viu Manresa al mòbil.


Llegir més

SEGUIMENT INFORMATIU ELECCIONS AL PARLAMENT DE CATALUNYA 2015

Dia: 01/01/1970
Hora: 27/09/2015
Lloc: Manresa
Intervenen:

Llegir més
imagen

Manresa convoca els estudiants de 1r i 2n d'ESO a dissenyar entre tots el logo que representarà els infants i adolescents de la ciutat

Els alumnes interessats han de participar en un taller dirigit per especialistes en disseny i s’han d’inscriure abans del dia 1 d’octubre.
La crida és una de les accions contemplades en el Pla Local d’Infància i es fa arran del nomenament de Manresa com a “Ciutat amiga de la infància” per part de la UNICEF.


Llegir més
imagen

Manresa presenta la 5a edició de la Marxa per l'Anella Verda més familiar que mai

La pista poliesportiva de la Font dels Capellans serà el punt de sortida i arribada de la prova. Fins a l’1 d’octubre es poden fer les inscripcions anticipades per participar en la caminada curta, la caminada llarga i un circuit d’iniciació amb BTT que se celebrarà el diumenge 4 d’octubre


Llegir més