Sala de premsa

Noticies de l'àmbit : Ensenyament

imagen

La igualtat de gènere és l’eix temàtic de la 8a edició de la Setmana dels Drets dels Infants a Manresa

La capital del Bages acollirà tot un seguit d’activitats de caire educatiu, social i de lleure on els nens i nenes seran els protagonistes i que inclouen tallers, jocs, dinàmiques, espectacles d’animació, titelles, exposicions, així com l’acte institucional al Saló de Sessions de l’Ajuntament, i la Gimcana “Jocs per la igualtat”.

Llegir més
imagen

Els tallers de dinàmica de grup "Game Over Incivisme Fora de Joc!" programen catorze sessions aquest curs

Avui el regidor de Turisme, Habitatge i barris de l’Ajuntament de Manresa, Joan Calmet ha estat present a la sessió que s’ha dut a terme a l’Institut Lluís de Peguera amb alumnes de 4rt d’ESO.

Llegir més

Roda de Premsa de presentació del programa d’actes de la Setmana dels Drets dels Infants

Dia: 15/11/2018
Hora: 11.30 del matí
Lloc: Sala de premsa de l'Ajuntament de Manresa (plaça Major, 1)
Intervenen:

 

-Mercè Rosich, regidora d'Ensenyament i Universitats

Llegir més
imagen

El CEDEM ofereix un curs per ajudar a millorar les perspectives empresarials més enllà del pla d’empresa

La formació es farà en dues sessions; els dimarts 20 i 27 de novembre, de 2/4 de 10 del matí a 2/4 d’1 del migdia, al Palau Firal de Manresa. El curs, que anirà a càrrec de Jordi Puigdellivol (Start Up & Innovation Sherpa), està adreçat a les persones emprenedores i a les empreses de nova creació.

Llegir més
imagen

El CEDEM ofereix un curs matinal enfocat a l’economia social i a les cooperatives

L’activitat es farà el proper dijous 15 de novembre, de 2/4 de 10 del matí a 2/4 d’2 del migdia, a l’edifici El Salt Viver d’empreses de Sallent. El curs forma part de la segona edició del programa Dones amb Idees.

Llegir més
imagen

Manresa acollirà aquest cap de setmana el Fòrum Auriga, l’única trobada sobre el món antic de la cultura catalana

La trobada interdisciplinària del món antic de la cultura catalana se celebra cada any a la ciutat que acull la capitalitat cultural. Enguany es farà a Manresa el dissabte 10 i diumenge 11 de novembre, amb professionals vinculats al llegat grecoromà de Catalunya, tant de l'àmbit acadèmic com divulgatiu i pertanyents a diferents disciplines, com l’arqueologia, el turisme, la filologia o la museologia. Ja hi ha una setantena d’inscrits.

Llegir més
imagen

Recepció a l'Ajuntament de Manresa d’alumnes de l’aula d’acollida de l’Institut Pius Font i Quer

La regidora d’Ensenyament i Universitats de l’Ajuntament de Manresa, Mercè Rosich, els ha explicat els aspectes més importants de la ciutat i la feina que es porta a terme des de la corporació municipal.

Llegir més
imagen

El projecte de gestió emocional i valors Lotus arribarà aquest curs a quasi 2.400 alumnes de Manresa, més del doble que l'any passat

2.379 alumnes pertanyents a 8 centres de primària i 2 de secundària  participen en el projecte educatiu Lotus que es basa en la gestió emocional i en valors. El curs passat el nombre d’escolars que hi van prendre part va ser de 1.019.

Llegir més
imagen

L’Institut Lacetània acull l’acte institucional d’inici de curs amb la presentació de projectes duts a terme en centres educatius manresans

També es  va fer un acte de reconeixement als alumnes de cicles formatius amb els millors expedients acadèmics de la seva promoció.

Llegir més

Acte oficial d'inauguració del curs escolar 2018-2019

Dia: 30/10/2018
Hora: 7 de la tarda
Lloc: Sala 2Mil de l'institut Lacetània (C/ Jaume d'Arters, s/n)
Intervenen:

-Valentí Junyent, alcalde de Manresa
-Mercè Rosich, regidora d’Ensenyament i Universitats
-Albert Ramirez, inspector dels Serveis Territorials d’Ensenyament de la Catalunya Central
-Francesc Delis, director INS Lacetània   

 

Llegir més