Sala de premsa

Noticies de l'àmbit : Ensenyament

Presentació de l'espectacle "Nadal al Catà amb els avis del Casal de la Gent Gran de Manresa", en el marc del projecte intergeneracional Art k'suma

Dia: 18/12/2018
Hora: 12.30 del migdia
Lloc: Institut Guillem Catà (C/ Rosa Sensat, 6-8 Manresa)
Intervenen:

-Mercè Rosich, regidora de Cohesió Social, Gent Gran i Salut

-Ramon Fontdevila, professor de l'IES Guillem Catà i autor del guió

-Rosa M. Ortega, responsable de la Big Band del Guillem Catà

-Josep M. Sarri i Francesc Vergés, representants del Casal de la Gent Gran

Llegir més
imagen

El conseller d’Educació, Josep Bargalló, visita centres educatius de Manresa i el Bages

El conseller d’Educació, Josep Bargalló, ha visitat aquest matí diverses escoles i instituts del Bages. De bon matí, acompanyat de l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, ha visitat l’escola Pare Algué i l’institut Lacetània, on ha conegut diversos projectes d’aquests centres. Posteriorment ha visitat l’escola d’AMPANS, a Santpedor, i el Paidos de Sant Fruitós de Bages.

Llegir més

Visita a Manresa del conseller d'Educació, Josep Bargalló

Dia: 14/12/2018
Hora: 9 del matí
Lloc: Escola Pare Algué (C/ Mossèn Jacint Verdaguer, 16-22 - Manresa)
Intervenen:

Llegir més
imagen

Estrena de l’aula taller del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Fabricació i Ennobliment de Productes Tèxtils, al Museu de la Tècnica

Aquest migdia  s’ha estrenat, al Museu de la Tècnica, el nou taller que servirà als alumnes del cicle formatiu tèxtil per a les seves pràctiques, fruit de la col·laboració entre l’Ajuntament de Manresa, el departament d’Ensenyament i la Fundació Aigües de Manresa i Junta de la Sèquia. El cicle es va iniciar el curs passat i estrena ara el taller, per formar professionals per a un sector, el tèxtil, amb 112 empreses i uns 3.000 treballadors a la Catalunya central.


Llegir més

Acte de presentació de l'aula del Museu de la Tècnica destinada al cicle formatiu de tèxtil

Dia: 30/11/2018
Hora: 12:30
Lloc: Zona de cinteria del Museu de la Tècnica (carretera de Santpedor, 55)
Intervenen:

- Valentí Junyent, alcalde de Manresa

- Laia Muns, directora de la Fundació Aigües de Manresa - Junta de la Sèquia

- Lluís Vázquez, en representació de Gest!, entitat promotora del projecte

- Ramon Riba, empresari de Global Tèxtil Barcelona

- Marta Codina, directora de l'Institut Guillem Catà

Llegir més
imagen

El CEDEM ofereix demà dijous la matinal "Emprenedores del segle XXI" adreçat a dones que vulguin fer créixer el seu projecte empresarial

L’activitat es farà demà dijous, de 2/4 de 10 del matí a 2/4 d’1 del migdia, a l’Auditori de l’Ateneu de les Bases. Amb aquest acte clourà la segona edició del programa “Dones amb Idees”.

Llegir més
imagen

220 alumnes de secundària participen en el procés d’elaboració de projectes del Pressupost Participatiu 2019

Entre les idees proposades en destaquen les relacionades amb l’esport, la cultura, i la millora de l’entorn natural. Aquesta iniciativa respon a la voluntat de fomentar la participació del jovent de la ciutat.

Llegir més
imagen

El CEDEM programa nous cursos de formació pel mes de desembre

Els cursos són gratuïts i estan adreçats a autònoms, empresaris i comerços que vulguin ampliar la seva formació per poder donar a conèixer el seu negoci a través de les xarxes socials. D’altra banda, podran aprendre a calcular i confeccionar el calendari fiscal.

Llegir més
imagen

La 8a Setmana dels Drets dels Infants clourà demà dissabte amb una festa al Pati del Casino

A partir de 2/4 de 5 de la tarda els infants podran gaudir d’una estona de lleure i oci a través dels jocs, contes i tallers que s’han organitzat. D’altra banda, a les 6 de la tarda, es farà la Lectura del Manifest i l’espectacle “Dançons per la diversitat” de Carles Cuberes amenitzarà el final de festa.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa ofereix un taller de percussió de carrer als alumnes de primer d’ESO per promoure el coneixement de la cultura popular

L’activitat, que s’emmarca dins dels actes de la capitalitat cultural, es farà del dilluns 26 al divendres 30 de novembre i hi participaran un total de 370 alumnes de cinc instituts manresans. El taller anirà a càrrec de membres del grup de percussió de carrer Batrakes i es farà en sessions de dues hores en espais propis dels centres educatius.

Llegir més