Sala de premsa

Noticies de l'àmbit : Ensenyament

imagen

Infants de cinc anys fan noves versions igualitàries de contes tradicionals en l’acte institucional del Dia Internacional dels Drets dels Infants

El Saló de Sessions de l’Ajuntament de Manresa ha acollit, aquest matí, l’acte commemoratiu del Dia Internacional dels Drets dels Infants. Alumnes de P5 de les escoles Bages, Les Bases i La Salle han participat en aquest acte per reivindicar la igualtat entre homes i dones, a través de noves versions de contes tradicionals, i per demanar a la ciutadania que respectin els seus drets.

Llegir més
imagen

El CEDEM ofereix la matinal "Emprenedores del segle XXI" adreçat a dones que vulguin fer créixer el seu projecte empresarial

L’activitat es farà el proper dijous 29 de novembre, de 2/4 de 10 del matí a 2/4 d’1 del migdia, a l’Auditori de l’Ateneu de les Bases. Amb aquest acte clourà la segona edició del programa “Dones amb Idees”.

Llegir més

Acte institucional del Dia Internacional dels Drets dels Infants

Dia: 20/11/2018
Hora: a 2/4 d’11 del matí
Lloc: Saló de Sessions de l’Ajuntament de Manresa (Pl. Major, 1)
Intervenen:

 

- Valentí Junyent, alcalde de Manresa

- Mercè Rosich, regidora delegada de Cohesió Social, Ensenyament i Universitats

- Marc Torrent i Mar Soberroca, membres del Consell dels Infants

Llegir més
imagen

L’Espai Plana de l’Om acollirà la xerrada "Aprenem sobre al·lèrgies i intoleràncies alimentàries", el 29 de novembre

 És la primera conferència del programa “Xerrades per a famílies 2018-2019”, que organitza l’Ajuntament de Manresa. Anirà a càrrec de Laura Pérez, dietista-nutricionista del centre d’assessorament i educació nutricional Alternatura de Manresa.

Llegir més
imagen

Obert el termini de presentació de sol·licituds per ser monitor/a del Campi qui Jugui

Fins al dia 25 de novembre, les persones interessades en ser monitor o monitora del Campi qui Jugui 2018 podran presentar la seva sol·licitud. La selecció i coordinació de monitoratge de l’edició d’aquest any recau en la Fundació la Xarranca i se’n contractaran una seixantena. El saló de la infància i la joventut de la Catalunya central, organitzat per l’Associació Campi Qui Jugui amb el suport de l’Ajuntament de Manresa, celebrarà enguany la 33a edició, del 27 de desembre de 2018 al 4 de gener de 2019.

Llegir més
imagen

La igualtat de gènere és l’eix temàtic de la 8a edició de la Setmana dels Drets dels Infants a Manresa

La capital del Bages acollirà tot un seguit d’activitats de caire educatiu, social i de lleure on els nens i nenes seran els protagonistes i que inclouen tallers, jocs, dinàmiques, espectacles d’animació, titelles, exposicions, així com l’acte institucional al Saló de Sessions de l’Ajuntament, i la Gimcana “Jocs per la igualtat”.

Llegir més
imagen

Els tallers de dinàmica de grup "Game Over Incivisme Fora de Joc!" programen catorze sessions aquest curs

Avui el regidor de Turisme, Habitatge i barris de l’Ajuntament de Manresa, Joan Calmet ha estat present a la sessió que s’ha dut a terme a l’Institut Lluís de Peguera amb alumnes de 4rt d’ESO.

Llegir més

Roda de Premsa de presentació del programa d’actes de la Setmana dels Drets dels Infants

Dia: 15/11/2018
Hora: 11.30 del matí
Lloc: Sala de premsa de l'Ajuntament de Manresa (plaça Major, 1)
Intervenen:

 

-Mercè Rosich, regidora d'Ensenyament i Universitats

Llegir més
imagen

El CEDEM ofereix un curs per ajudar a millorar les perspectives empresarials més enllà del pla d’empresa

La formació es farà en dues sessions; els dimarts 20 i 27 de novembre, de 2/4 de 10 del matí a 2/4 d’1 del migdia, al Palau Firal de Manresa. El curs, que anirà a càrrec de Jordi Puigdellivol (Start Up & Innovation Sherpa), està adreçat a les persones emprenedores i a les empreses de nova creació.

Llegir més
imagen

El CEDEM ofereix un curs matinal enfocat a l’economia social i a les cooperatives

L’activitat es farà el proper dijous 15 de novembre, de 2/4 de 10 del matí a 2/4 d’2 del migdia, a l’edifici El Salt Viver d’empreses de Sallent. El curs forma part de la segona edició del programa Dones amb Idees.

Llegir més